Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 64 875
  • 851
  •   1
Отговори
# 300
ronicat, мислех че само аз не съм доволна от хваления сешоар. Взех го с надеждата да укротя гривата, имам дълга, гъста и чуплива коса, която се поддава на третиране, обаче ефекта, който постигам е крайно незадоволителен. Ще си ходя на фризьор и това е.

# 301
  • софия
Днес пробвах сешоара на Шаркhttps://www.amazon.de/SpeedStyle-HD352EU-RapidGloss-Finisher-Storage/dp/B0CGDJ112Z/. Ами очаквах повече. Някой го сравняваше с Дайсън, че бил по-добър. Аз ползвам на Ремингтън и за мен е много важно да е мощен, че сме все с дълги и гъсти коси. Този Шарк не ми е толкова мощен като се сложат приставките, която и да е. Моят е доста по-мощен. А най-много ме побърква копчето за включване. Никога досега не съм притежавала сешоар, където копчето е от външната страна на дръжката. Винаги е от вътрешната, където е палеца. Сега трябва да въртя целия сешоар, за да го включа/изключа и е кошмарно. Ще му дам шанс, но не бих се учудила да го върна обратно. Някой може ли да обясни за какво служи кутията закачена на кабела? В рекламите не се вижда, в описанието също липсва инфо.
И краищата на косата щръкват с тая приглаждаща приставка, та си извадих кръгла четка за оформяне и се довърших. Кръглите четки-приставки  трябва да ги въртиш на ръка и определено никакъв ефект не получих. С кръгла ръчна четка постигам по-добър резултат.

Сравнявам този модел - Shark FlexStyle 5-in-1, не поръчания и изпробван от теб. И да, моята коса не е нещо особено, но на дъщеря ми е дълга, гъста и къдрава и с дифузера на Шарк става много по-хубава, къдриците са дефинирани, и по-бързо в сравнение с Дайсън.
И не знам за кой път конктерно на теб отговарям.

# 302
  • Бургас
И аз си получих сешоара, този модел :

https://www.amazon.de/-/en/FlexStyle-Attachment-Concentrator-Dif … ty&sr=1-4-catcorr

Момичетата са доволни, но те досега са се издухвали с обикновен сешоар Бош и четка. Казват, че става много по- бързо и лесно. Косите им са прави, дълги и гъсти, така че не знам, как се държи при чупливи и къдрави коси.
Аз го използвах, като обикновен сешоар и на 2-ра степен ме изсуши осезаемо по- бързо от Боша на пълна мощност. Така че сме доволни Simple Smile

# 303
Аз също съм доволна от Шарка, въпреки че стария ми сешоар е по-мощен, Шарка много побърза ми суши косата.  Придава и обем. Тази заглаждащата приставка не мога да преценя дали гори косата, как мислите , момичета?

# 304
  • Luxemburg
Забравих да добавя, че моята коса е вълниста, тънка, дълга 5 пръста над кръста. С кръгла четка си изправям косата сравнително бързо, а снощи падна голямо приглаждане с тая изправяща приставка и не съм сигурна дали няма да си прецакам повече косата, въпреки термичната защита.

# 305
Днес получих складовия робот за прозорци в състояние very good. Машинката е чисто нова не личи дори да е пробвана, само кутията беше залепена с ново тиксо.
Още не сме я пускали обаче.

# 306
  • софия
При ползването на различните приставки, препоръчвам да се прочете предварително и погледнат клипчета коя приставка за какво е. Така вероятността да има по-реалистични очаквания би била по-добра.
Моята коса е с подобна структура и гъстота и без приставката за приглаждане имам показания резултат без нея, дори по-подредена. Вероятно, защото е и по-къса. Тази седмица ще получа приставката и ще мога да преценя каква е разликата. Не разчитам на нея за изправяне. Не е описано да се ползва за това - Anti-Flug-Düse Finishing Tool е.

Постът ми не е заяждане, а уточнение към многократно споделени от мен впечатления от конкретен модел сешоар.

# 307
Днес получих складовия робот за прозорци в състояние very good. Машинката е чисто нова не личи дори да е пробвана, само кутията беше залепена с ново тиксо.
Още не сме я пускали обаче.
Какъв робот взехте ?

Моята поръчка си стоииии неизпратена Sad

# 308
И аз закупих сешоара на SHARK, снощи го пробвах - обикновен сешоар, очаквах нещо повече тип Daysan.
Моята коса е гъста и дълга и доста време я суши. Аз ползвам сешоар Bio Ionic Smart-X и съм много доволна.

# 309
Аз поръчах този
Hutt W8 Window Cleaning Robot with 2-Way Spray System (80 ml Tank, Max 3800 Pa Suction Power, Edge and Obstacle Detection, for Glass, Tiles, Conservatories, Mirrors etc., Safety Rope, 4 x Cleaning https://amzn.eu/d/aHenRjA

# 310
  • В подножието на Сините камъни
Вероятно сешоара на SHARK действа при всеки различно, едни са доволни, други не до там. Аз също взех такъв, не съм го отворила дори, защото го оставих за коледен подарък за щерката, която по принцип искаше Дайсън, но не ми се дават толкова пари, а и след тази реклама тук. Но аз се надявам да е доволна все пак, тя основно търси да й е пригладена, права косата след сушене.

# 311
Моля ,препоръка за Киндъл в момента са на оферта, човека чете много книжен плъх от старата школа искам да го бутна напред / по чито икономически причини (чете книга от 500+ стр. за 2 дни , а цените знаем какви са)

# 312
Моля ,препоръка за Киндъл в момента са на оферта, човека чете много книжен плъх от старата школа искам да го бутна напред / по чито икономически причини (чете книга от 500+ стр. за 2 дни , а цените знаем какви са)
https://bg-mam.ma/p/1829185/50525469

Днес е крайният срок на тази оферта. И в двата сайта кодът е еднакъв и еднократен: ENJOY10 Важи само за продукти предлагани и доставяни от Amazon. Може би важи и от склада(Resale, Warehouse).
Въвежда се в ограденото само веднъж(след това се активира като ваучер автоматично).  После пак има подобно и се клика на него и чак тогава се появява полето за писане. Малко сложно са го направили.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:31 от ЧревоУгодник

# 313
Аз днес не успях с този код! Не ми го прие приложението. Хвана ме яд, че после не я пуснах през сайта.

# 314
Only for first-time app buyers се разбира като нови акаунти на които това им е първа поръчка или просто като първа поръчка през апликацията Amazon Shopping?

Общи условия

Активация на акаунт