Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 57 650
  • 767
  •   6
Отговори
# 75
Някой да е купувал телевизор Самсунг производство за Германия,да каже дали може да се обърне менюто на български.Питах съпорта,не можаха да отговорят.

# 76
Някой купувал ли е безжична прахосмукачка за сухо и мокро почистване от Амазон? Ако да- на кой модел се спряхте и оправда ли очакванията ви?

# 77
  • Пловдив
А случайно да ме ориентирате за колко време пристигат неща от Германия поръчани с преовозвач,съответно за добър превозвач?

# 78
https://amzn.eu/d/8NJM49i
Тези часовници едва ли ще ги намаля още?
А връщането как става?

# 79
  • Mediterraneo
Потребителката, к получи тези Скечърси може ли да се включи дали си отговарят или са уголемени?

Получих ги и ги върнах веднага. Не просто уголемени, огромни са! И на дължина, и на широчина, тежки, ужасни са направо! Нещо много развалят марката напоследък, последните 2 чифта на ММ едва уцелихме всичко да е точно. И пак не са като преди.
Сега си взех Адидас за 37 евро, просто страхотни, току-що ми пристигнаха.

# 80
  • Сф
Благодаря, Тарталета. Аз съм 42 р-р, влизала съм в 39ти на Скечърс! Конкретно тези мислех 41 да взема, ама щом са тежки, май ще пропусна

# 81
  • Mediterraneo
Не, не, изобщо не рискувай точно с този модел. Аз съм 41, обикновено техните са ми 40, но тези са огромно нещо, отвсякъде, няма за какво да им се хванеш. Тежки, неудобни, остави!

# 82
  • София
А случайно да ме ориентирате за колко време пристигат неща от Германия поръчани с преовозвач,съответно за добър превозвач?
Поръчваме с директна безплатна доставка. Идват за 10 дена обикновено.

# 83
Започна ли черния петък в немския ? На мен много постни ми излизат.

# 84
  • Златна Добруджа
Добро утро, за някои складови сделки има минус 20%

# 85
  • Пловдив
Поръчваме с директна безплатна доставка. Идват за 10 дена обикновено.

Да и аз, но това което ми трябва не искат да го доставят до България...и се налага да ползвам услугата на превозвач.

# 86
Мулти капсулна кафемашина Cecotec €62.90. Има 2 варианта на тази цена вместимост 600мл или 800мл.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0BQ2S6LP1/ref=ox_sc_act_t … JWKAKR8XB7XF&th=1

# 87
  • В подножието на Сините камъни

Много моля запознати, читав ли е този киндъл, искам да купя на майка ми, защото така ще може да си уголемява буквите, че трудно чете от книга вече. Лесен ли е за употреба от възрастен, знам, че менюто е на английски само, но тъй като и аз не съм ползвала киндъл, не знам, дали би се справил човек на 70+

# 88
  • Стара Загора
Точно идвам с питане за мулти капсулна машина от коя сте доволни? Сякаш преди съм гледала и такива с контейнерче за капсулите, но сега не намирам.

# 89
  • Sofia
Имате ли наблюдения върху.ефетивността на дифузера? Имам девойка с права и дълга коса, която търси нещо, което да има поне минимален резултат като вълни и къдрици?

Общи условия

Активация на акаунт