Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 65 539
  • 854
  •   1
Отговори
# 180
Да,с нов профил съм,но никога не съм поръчвала досега,не знам и за такава отстъпка.
Исках да си поръчам едни слушалки на Marshall,бяха 63лв,но след всички им откази в продължение на 2 дни, вече станаха 95лв и май не ги искам.😁 Не знам това доколко коректна политика е,но и съпорта им не работи,за да ги питам директно...

Нов ли е профилът Ви?
Опитайте евентуално през друг профил, но няма гаранция, че ще успеете. Напоследък доста зачестиха потребителки, които споделят за автоматично отказани поръчки. Не сме разгадали причината за това.
Създаването на нови и нови профили е именно една от основните причини да се задействат защитите им и да блокират.
Примерно за да се ползват отстъпки за нови потребители. Ползване на VPN също.

# 181
Извинете за "тъпия" въпрос - този пасатор включва всичко от снимката ли или само пасатора за тази цена? https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CP9DWNBM/ref=ox_sc_act_t … JWKAKR8XB7XF&th=1
Благодаря на дамата, която го сподели.
Както е на картинката всичко включва.Има на описанието един номер HR2684/00 и като се отвори по номер си излиза това което е на картинката - пасатор ,приставка за леки смеси,чопър ,спиралайзери дискове те се слагат  на чопъра .Имам такъв същия в къщи и си го харесвам ,а на тази цена реших да си взема още един

# 182
Аз си взех още една "пицарка". За вилата ще е. От склада.
https://www.amazon.de/dp/B07PZQ55PC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
120 лв с безплатна доставка до България.

# 183
  • София
Здравейте, виждам, че предлагат безплатна доставка над $35, съм харесала едно нещо за детето за $10, но тепърва почвам да разглеждам, някой иска ли да се комбинираме за безплатна доставка?
Това от кой амазон е? Защото безплатните доставки са само в рамките на държавата, няма безплатна доставка до България. Няма и Прайм за българия, където независимо от стойността имаш безплатна доставка.

zvanche, в модела, който показа по-напред тази приставка я има към сешуара https://www.amazon.de/dp/B0CGDJ112Z

ina21, всичко на снимката. Но не очаквай твърде много. Аз имам предният им модел и с едни яйца докато ги разбия на сняг стопих пластмасата вътре.
Рони, от доста време немският Амазон има безплатна доставка до България, при сума  над 49 евро. Лошото е, че не за всички стоки се отнася, но и това е нещо.

# 184
  • Варна

Аз съм в чудене на адвентс календари. Имам почти 14 и 17г девойки и се чудя какво да им взема. Има ли нещо с книги, но не една книга и всеки ден да четеш различна история, а голям календар с 24 книжки? Аз съм виждала на Фют и малките Пикси книжки, но те са за малки деца. Търся за тийнейджъри.

На моите често им купувам адвент календари с пакетчета чай.
Не като подарък, но пък винаги се радват Simple Smile))

Подаръци изненада отдавна не купувам, защото не са у дома и реално аз не знам какво и кога са си купили. Та откакто за една Коледа чух - мерси, ама аз си го купих и имам .... не.
Та варианта е или нещо което искат, но им се свидят пари сами да си го купят, или да им /съ/финансираме някое пътуване.

# 185
  • here and now
Последните ми поръчки са с Револют и нямам отказани.
Забелязвам(от оплакалите се тук), че това се случва при нови акаунти с първа поръчка за по-голяма  сума.

# 186
# 187
Поръчвали ли сте ядкови млека на Алпро и в какво състояние идват?
Виж DM и Kaufland, които имат онлайн магазин и могат да се доставят до превозвач в Германия. Аз купувам директно от двата магазина и когато са на -50%. Особено баристата, коятно само на няколко марки я предлагат.
3-4лв. на всеки литър допълнително ще плати. Каква ще е да е тази промоция, че да си заслужава? В момента Alpro в Kaufland е 5лв./л., а следващата ще е 5.30лв./л. В METRO пък по всяко време 5.50лв./л. над 8 бутилки.

В Amazon.DE е с безплатна доставка до България(до адрес) и излиза по около 4лв./л. в кашон(8 бутилки х 1л.)  Ще ти върнат парите, ако има проблем. Не бих го мислил. Поръчвай, пък каквото стане.
{снимка от отзивите)

# 188
А някой има ли проблем с пощенска банка при поръчки? Постоянно ми отказва плащанията. Като вкарам револют, няма проблем. Предния път ми прие картата на пощата от н-тия път  през телефона. Сега пак не става.

# 189
Аз съм на Пощенска банка и нямам проблем с плащанията.

# 190
  • на тавана в кошницата
Аз също съм с Пощенска и нямам проблеми. Направих поръчка в петък- проблем нямаше.

# 191
  • Петрич
А някой има ли проблем с пощенска банка при поръчки? Постоянно ми отказва плащанията. Като вкарам револют, няма проблем. Предния път ми прие картата на пощата от н-тия път  през телефона. Сега пак не става.
Напоследък на мен ми отказват плащания с мастера на пощенска банка ,почти не мога да платя.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:16 от a.violeta

# 192
От Пощенска често блокират съмнителни за тях плащания. Ако не Ви се обадят те да Ви питат дали въпросните плащания са оторизирани от Вас, то обадете се Вие и кажете да ги отблокират.

# 193
  • София
https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric- … p_mw_btf_dealz_cs
Четки за зъби на много добра цена, два броя!
£152.99

# 194
Някой поръчвал ли е от склада стока в състояние acceptable, в какво състояние пристигат нещата? Разбирам, че трябва да се четат описанията, но все пак ще се радвам, ако някой може да сподели личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт