Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 65 491
  • 854
  •   1
Отговори
# 195
Някой поръчвал ли е от склада стока в състояние acceptable, в какво състояние пристигат нещата? Разбирам, че трябва да се четат описанията, но все пак ще се радвам, ако някой може да сподели личен опит.
Във всякакво може да е включително и перфектно(с фолиата). Всякакви случаи има, но не разчитай на това. При всеки вид продукт acceptable е различно.

# 196
Както и може да е Like New, а да се окаже поизползвано...

Аз пробвах Шарка-а днес. На първо четене съм по-доволна как изправя Airstrait-a. Ще погледам малко видеа коя четка за какво се използва. Не съм засичала и времена, но сякаш доста бързо ми подсуши косата, което е плюс. Но може би за еднакво време с Airstrait-a.

# 197
А има ли по-слаба струя и температура от airstra-a?

# 198
  • Стара Загора
Благодаря за отзивите за Алпро. Цената в амазон в момента е повече от перфектна, такава цена тук отдавна няма. Ако се поръча от бг сайт доставката няма да е малка, докато от Амазон е безплатна.
А сега гледам, че една поръчка са я разделили на две и са изпратили само първата част. Практика ли им е?

# 199
  • София
Благодаря за отзивите за Алпро. Цената в амазон в момента е повече от перфектна, такава цена тук отдавна няма. Ако се поръча от бг сайт доставката няма да е малка, докато от Амазон е безплатна.
А сега гледам, че една поръчка са я разделили на две и са изпратили само първата част. Практика ли им е?
Случва се.

По отношение на ядковите млека, аз си купих високоскоростен блендер и си правя сама. Бадемовото излиза под левче, овесено пък без пари. Още не съм правила соево, защото нямам соя.

# 200
В петък си поръчах вертикална прахосмукачка, към нея реших да добавя шоколад Нутела, две кутии Toffee и една шапка. Първо ми практика шапката и Нутелата, вчера ми пратиха двете малки кутии с бонбони, а прахосмукачката още си стои като неизпратена. Дано не ми я откажат по някаква причина 🤞

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 19:07 от Katnis

# 201
  • Варна
Здравейте,
някой имали отзиви за тези кафе машини?
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0FKT1WY4G/?coliid=I3PSGFCWSLMU3X& … l_lv_ov_lig_dp_it
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D73R7P81/?coliid=I15LETIMV49J1V& … ov_lig_dp_it&th=1
двоумя се, пък разликата в цената не е много голяма.

# 202
Аз пак да кажа за Алпро, в Ремедиум е на 3.50 лв кутията.
https://remedium.bg/alpro-2773/b?sort=price-asc&#

# 203
  • Стара Загора
За съжаление Ремедиум има само в София.
Дописвам, защото вече става спам: известно ми е, че има онлайн магазин, но по-горе коментирахме, че доставката става космическа и няма никакъв смисъл да се поръчват ядкови млека (както е в примера) от бг сайт.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 01:00 от Phoenix_

# 204
За съжаление Ремедиум има само в София.

Ремедиум има он-лайн магазин и доставка. Както и почти всички вериги аптеки.

# 205
  • София, Манастирски ливади
На пощенска банка им се включва някаква защита и блокират плащанията. Обадете се и кажете сайтовете, с които имате проблем.  Случвало ми се е.

# 206
Безплатната доставка на Ремедиум е за много малко килограми. Мисля, че до 2 кг. Оттам нататък се плаща и ти изяжда мизерните левчета отстъпка Grinning

# 207
  • София
някой наскоро да е получавал поръчка с дпд/спиди?
много странно е движението и за 20 минути я писаха пропътувала от германия до софия , че и доставена.
дали няма някаква особеност?

# 208
Моето роботче прахосмукачка поръчано в първият ден на ЧП днес най-после е тръгнало насам. Предполагам забавянето е заради ЧП.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:27 от DreamingOfSummer

# 209
  • Варна
Бамба, наскоро ми се случи една пратка с три еднакви артикула да бъде разделена на две. Едната пратка дойде, а другата - не. Гледам си профила в Амазон - и двете доставени. Тръгнах по следите на уж доставената пратка, тя изобщо не беше изпратена. Казаха ми го от съпорта на Амазон. След като се свързах с тях, после промениха и статуса на пратката. Позабави се, но в крайна сметка дойде, даже ме и компенсираха.

Общи условия

Активация на акаунт