Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 60 917
  • 804
  •   4
Отговори
# 360
Аз напоследък лакомства не съм поръчвала. Страдам си за портокалчетата на Terry. Като се сетя какви количества поръчвах от Амазон и Асда...
Сега май няма откъде да се вземат, освен от търговците тук, които ги продават по 7-8лв

# 361
Lidl - всяка година по това време пускат лимони портокали в Deluxe  серията Wink

# 362
Аз говорех за портокалчетата на Terry 😀

# 363
Аз говорех за портокалчетата на Terry 😀

Ако не бъркам миналата година горе-долу по това време този или подобен продукт бяха споделили, че го има в Пепко.

# 364
Имаше. Мисля обаче с тъмен шоколад.

# 365
  • София
Различни видове имаше в Пепко миналата година. Мисля  че за 5,50лв ги купувах от там. Сега няма и там, поне в магазините, които посещавам. От Амазон ги купувахме по 1 паунд.

# 366
Аз най страдам, че в немския амазон няма новия Бейлис с вкус на шоколадовия портокал

# 367
Сега научавам за този бейлис. Къде го има?

# 368
Досега никога не съм взимала хранителни в Пепко, Джъмбо или подобни... все са ми били в графата 'магазини за играчки'. Но явно трябва да огледам какво предлагат. Даже и не съм гледала.

second, а кои са тези с тъмния шоколад? И къде мога да потърся снимка? Дали ги има вече налични?

# 369

Не знам дали има в момента, скоро не съм ходила. В някои квартални магазинчета също съм виждала

В ебаг има с мента, сега проверих защото ми се въртеше че и те продават

# 370
Май само в Англия

# 371
Кафетата ,които препоръчвате как са на вкус,не обичам да ми киселее.
Поради тази причина поръчвам 100% арабика, има по-мек вкус. Сега с ваучера за 10 евро взех 2 пакета на зърна на Мелита. Излязоха ми по около 15 евро.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07676J4T4?ref_=ppx_hzod_title_dt_ … itle_0_1&th=1 .
Горе долу прилична ми се стори тази цена за 1 кг. пакет. Още не е пристигнало, за да споделя мнение за вкуса.

# 372
  • Бургас
Май само в Англия
В английския амазон го има за 12.5 лири. Току що поръчах. Благодаря veni.b, даже не знаех, че съществува.

# 373
Май само в Англия
В английския амазон го има за 12.5 лири. Току що поръчах. Благодаря veni.b, даже не знаех, че съществува.
С превозвач ли поръчвате от английския? Не съм поръчвала нищо от там и не знам как стават нещата.

# 374
  • Бургас
Да, с превозвач. Прочетете темата за превозвачитеи си изберете. Аз ползвам Габиели,защото имат офис в моя град.

Общи условия

Активация на акаунт