Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 60 167
  • 793
  •   2
Отговори
# 375
Извинявайте за тъпия въпрос, но за пръв път поръчвам Relaxed По-изгодно е да направя плащането в евро и да се превалутират от банката в България? Защото в амазон курса ми го дава 1 евро = 2 лева

# 376
  • Варна
Извинявайте за тъпия въпрос, но за пръв път поръчвам Relaxed По-изгодно е да направя плащането в евро и да се превалутират от банката в България? Защото в амазон курса ми го дава 1 евро = 2 лева

Toчно така, да.

# 377
Кафетата ,които препоръчвате как са на вкус,не обичам да ми киселее.

Това Pellini, което препоръчах аз киселее. Аромата на другата потребителка не си спомням. Аз помня вкуса на тези, които много са ме впечатлили с добро или лошо Simple Smile

# 378
Арабиката има кисела жилка.

# 379
  • Бургас
Влизам днес да си проверя последните 2 поръчки от намаленията в немския сайт, че по спомен даваше дата за доставка от днес и какво - няма никакво движение и не ги дава изпратени даже... От 28 ноември как пък не са мръднали Confused

Има ли и други като мен или да издирвам къде да им пиша и да питам какво става?

# 380
Брадичка, гледам, че моите също сума дни стояха на изходна позиция и не шаваха, но сега видях, че от Еконт имам пратка, която е в Русе, та вероятно утре или в събота ще дойде.
В Амазон линията на движение Simple Smile е между  Dispatched  и Out for delivery.

# 381
И аз така, поръчах кафемашина Krups Dolce Gusto Genio от склада, с допълнителното намаление от 20%.
Чудя се в какво състояние ще дойде.
Дори още не е тръгнала - дава ми доставка 4-14 дек. Чакам си...

# 382
Брадичка, гледам, че моите също сума дни стояха на изходна позиция и не шаваха, но сега видях, че от Еконт имам пратка, която е в Русе, та вероятно утре или в събота ще дойде.
В Амазон линията на движение Simple Smile е между  Dispatched  и Out for delivery.

Моите ги даваха за доставка в понеделник, и не мърдаха от Чехия, а ги получих днес.

# 383
Да, с превозвач. Прочетете темата за превозвачитеи си изберете. Аз ползвам Габиели,защото имат офис в моя град.
Нали не е разрешено да се поръчва аколхол с превозвач?

# 384
Влизам днес да си проверя последните 2 поръчки от намаленията в немския сайт, че по спомен даваше дата за доставка от днес и какво - няма никакво движение и не ги дава изпратени даже... От 28 ноември как пък не са мръднали Confused

Джуджетата на Джеф Безос за много натоварени по това време на годината!
Последната ми поръчка с един артикул от същата дата изпратена чак днес.

Не се сещам някоя поръчка да е престигнала преди обявения краен срок, а и да е имало е дошла най-късно следващия работен ден.

Въоръжете с търпения, възможно е поръчките да бъдат обединени в една доставка!

# 385
Аз също поръчах на 29.11 и дотук няма никакво движение, а всеки ден проверявам. Дори не са събрани, а датата на доставка ми я дава 6-12.12. Банкирането на дск е много зле, така че не мога да разбера дали сумата е само блокирана или вече е и дръпната. А как мога да разбера къде ще дойде пратката, тъй като съм дала домашен адрес? Възможно ли е да пристигне до офис?
В поръчката ми иначе пише,че състоянието на артикулите е ново, надявам се, всичко да е наред, макар че единия ми артикул е стъклен, дано пристигне цял, а не на сол. Вие как процедирате със специфични пратки? Правите ли видеоклип на отварянето на пратката?

# 386
  • Сф
За амазонски пратки никога не съм правила видео. Ако има проблем- правя снимки на дефекта и им пиша.

Ей сега видях, че пасаторът,к препоръчахте в темата, ще пристигне вероятно утре с UPS, а го даваха другата седмица чак

# 387
  • софия

Направих поръчка за държава до Германия няколко дни преди твоята. Дава доставка в понеделник, което леко я обезсмисля.
Получих друга от същото време с превозвач преди 2 дни.
Трябва да получа поръчка от 22.11. на 18.12.

# 388
  • Бургас
И аз имам една от 28, която не е мръднала. Дава ми срок за доставка до 15 декември. Други след нея вече пътуват.

# 389
И аз имам от 28,11. която тръгна днес, а същевременно имам от 02.12., която тръгна преди два дни. Тото си е, но ще дойдат всички.
Аз гледам, че кафетата които пия са обикновено 100% Арабика. Купувах на Вергано смляно черна кутия и ми хареса, обаче тези на зърната всички са смесени Арабика и робуста. Някой може ли да ми каже евентуално смляното на кои зърна прилича Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт