Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 62 058
  • 819
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
Да, случвало ми се е. Понякога изпращат до няколко дни и бързо си пристигат нещата. Само една поръчка я чаках 3 месеца, както бяха написали. Няколко пъти ме подканяха, ако искам да я откажа. Но на мен не ми беше спешна, а цената много добра.

# 811
Ок...благодарско!
Аз защото такива срокове свързвам с Алиекспрес де Grinning
Но сто пъти гледах че Амазон си е изпращач и продавач...не някое китайче.
Ще изчакам да видя тогава...

# 812
Случвало ми се е поръчвам няколко пъти. Това са стоки, които нямат на склад и чакат да заредят. Като наближи и имат конкретна дата от доставчика, даже често вдигат и цената на стоката. Може да я пратят по-бързо, но съм имала и случай да сторнират поръчката...

# 813
Ясно....ориентирах си. Много Ви благодаря!

# 814
  • Варна
Идвам и аз за съвет от по-опитните.
Поръчах си мивка от немския Амазон на 3.12. + аксесоари за нея. Аксесоарите дойдоха за 1 седмица, както пишеше в поръчката. За мивката пишеше срок за доставка от 3.01 до 10.01. На 10.01. получих известие, че доставката се отлага за 15.01. Но на 15.01. статусът на поръчката се промени на "Delivery date currently unavailable" и мивка няма. Влязох в сайта на Fan courier и там статусът е, че поръчката е получена в склада им на 10.01. Толкова! Писах им мейл - не отговарят вече 4 дни. Опитах се да им звънна - не чух да ми предлагат английски от централата. В Амазон ми пише следното: We're sorry your delivery is late. We'll notify you if there are any updates. You can also cancel for a refund if you prefer.

Сега да продължавам ли да си чакам спокойно или да поискам да ми се възстановят средства? Какво се прави в такива случаи? Искам си мивката, не бързам за нея, но не искам да изгоря с парите.

ПП: многократно проверявах в Спиди и Еконт, вече досадно ми отговарят да си следя приложенията за известие.

# 815
Искайте си парите и ако мивката дойде все пак, ще искат да я платите отново.
В сайта на Еконт проверявахте ли проследяващия номер?

# 816
  • София
С Амазон няма да изгубиш парите си, изчакай. Особено щом я искаш и не ти е спешна.

# 817
  • София
Аз имах пратка от черния петък. Днес си я взех от офис на Еконт.
С Еконт е така, надявам се да ги сменят някак.
Друг поръчка оттогава дойде от Франция със Спиди, за 4 дни.

# 818

Поръчах си мивка от немския Амазон на 3.12. + аксесоари за нея..
Може ли линк за мивката?Трябва ми малка мивка (плота ми е дълбок 44 см на ширина 92см)Тоест ми трябва мивка 42най много и широка до 50см макс.Много е трудно да намеря такава и да не е инокс 😁мога да намеря ако я обърна настрани ,но отвора на батериите се пада централно не в ъгъл.Направо се отчаях вече 😳

# 819
Лейди, Моята мивка поръчах след теб, на 22.12, дойде със закъснение от 5 дни в края на миналата седмица. Според мен изчакай още малко. Щом е с Fan ще дойде с Еконт. Търси я при тях. Пусни им запитване.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:52 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт