Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 64 853
  • 851
  •   2
Отговори
# 840
  • София
Да попитам за съвет.
Имам поръчка от средата на октомври с три продукта в нея. Два от тях ги доставиха навреме, за третия ми дава доставка края на април - става дума за тениска на Бенетон.
Добавила съм я без да съм видяла този срок, а като допълнение заради безплатната доставка до България.
Ако анулирам тениската сега, какво ще се случи?

Не ми пречи да си я чакам, така и така отдавна е платена, но ми е любопитно.

# 841
Ще ти върнат парите. Няма да си удържат за доставка, все пак това са 4 месеца чакане..

# 842
  • София
Аз взех тази прахосмукачка. Проучвам последните седмици и се реших вчера, най-накрая. Ще дам отзиви като пристигне.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CTCXKL52?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Купих я от "черния петък " и съм много доволна.
Дано и на теб ти допадне 🍀

# 843
  • София
И аз я поръчах за приятел около черния петък от склада за 193 евро. Не се е оплакал, така че явно е доволен Simple Smile

# 844
Гледам този комплект от известно време
https://amzn.eu/d/4CnXryu
Купувам вече български завивки и не ми е реално нужен, но нали намален…

За таблетките за съдомиялна никой не даде мнение от предния ми пост дали са изгодни. Не съм ги поръчала още. Моята съдомиялна се оказа, че мие само с Феъри. Капризна излезе. Финиш не се харесват от нея. Старата миеше с всичко.

# 845
Комплекта е мултифибър /синтетика/, не е памучен.

# 846
Аз пък го намерих в Тему. Т.е сега е изчерпан, но преди се е продавал там.

# 847
  • Варна
За таблетките за съдомиялна никой не даде мнение от предния ми пост дали са изгодни. Не съм ги поръчала още. Моята съдомиялна се оказа, че мие само с Феъри. Капризна излезе. Финиш не се харесват от нея. Старата миеше с всичко.

Аз купувам вече трети такъв пакет таблетки за съдомиална. За мен са най-доброто на пазара, а купувам трети път защото зареждам 3 къщи с тях. Simple Smile

И на свой ред да попитам за препоръка ако някой е купувал и ползва GPS тракер за автомобил. На първо четене има разнообразно предлагане и ми е трудно да се ориентирам.

# 848
Ехеее,
70 евра надолу.
И аз я поръчах за приятел около черния петък от склада за 193 евро. Не се е оплакал, така че явно е доволен Simple Smile

# 849
  • София
agnesana Скъпи ми се виждат таблетките. Цената им е падала до 36-38 евро. Друг е въпроса, че на мен много химически  ми миришат и купувам евтините таблетки на Лидл. ДМ, затова не знам на каква цена се продават тук.

# 850
На мен също ми е мноого силно ароматизирано Феърито. Също ползвам таблетки от Лидл. Сега съм с Феъри Плюс, нямам търпение да ги изразходя и да си мина към Лидлските.

# 851
Тези таблетки за миялна са изгодни, но не съм ги пробвала. Някой има ли впечатления?
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CPPK1Q8N/ref=ox_sc_saved … JWKAKR8XB7XF&th=1

Общи условия

Активация на акаунт