Токсични връзки

• 1 244
  • 22
  •   5
Отговори
Здравейте, преди два дни се разделих с приятелката ми по нейна инициатива. Казваше че не съм я обичал, а съм бил с нея "защото така ми е удобно в дадения момент  докато не намеря по добър вариант". Не я обичах, а я харесвах и си допадахме в  интересите. Все ме караше да и повтарям колко я харесвам и колко е красива, изпросено. Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно. През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина. Нещата които не харесвах в нея и ги казвах, защото съм директен и не искам да лъжа партньора си, а тя реагираше много остро. Сега откакто се разделихме, спя като бебе. Дали е била токсична тази връзка или тя е била енергиен вампир? Като цяло е положително момиче, но много темперамента и някак натоварваща. Има ли някой който се чувства така във връзката си?

# 1
Тук не виждам токсичност, а по-скоро липса на достатъчно симпатия от ваша страна. Не разбирам защо сте били във връзка с човек, към когото очевидно не сте изпитвали истински чувства, освен може би привличане въз основа на външен вид.

# 2
Ама ти въобще не си я харесвал….

# 3
Вие си казвате, че не сте я обичали  и тя е била права да си тръгне, защото е видяла, че не правите никакви усилия, а само сте си усигурили удобства, като тя ви е под ръка, когято ви трябва.
Защо тя да е токсичен човек или тя да е енергиен вампир?
Токсичният сте вие, защото след като не сте я обичали е трябвало да и кажете : Не те обичам, не мога с теб, така че не трябва да сме заедно.
Нищо токсично не виждам във вашия разказ, освен вашето собствено поведение.

# 4
Тоест ти не си я обичал, тя си е тръгнала, защото е видяла, че не я обичаш и сега ти си обиден и я наричаш токсична?
Ей не издържам, днешната младеж е като оранжевите котки - с една мозъчна клетка за всички...

# 5
Освен твоето поведение, не виждам друго токсично нещо във връзката ти.
Да стоиш с човек във връзка, който не обичаш, да го заблуждаваш и да му губиш времето и накрая да го изкараш енергиен вампир... е следващото ниво нахалство. Grinning

# 6
Лг не обичал гаджето, критикувал с убеждението в собствената си непогрешимост, следователно гаджето било токсично и енергиен вампир...

# 7
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Здравейте, преди два дни се разделих с приятелката ми по нейна инициатива. Казваше че не съм я обичал, а съм бил с нея "защото така ми е удобно в дадения момент  докато не намеря по добър вариант". Не я обичах, а я харесвах и си допадахме в  интересите. Все ме караше да и повтарям колко я харесвам и колко е красива, изпросено
. Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно.
Скрит текст:
През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина. Нещата които не харесвах в нея и ги казвах, защото съм директен и не искам да лъжа партньора си, а тя реагираше много остро. Сега откакто се разделихме, спя като бебе. Дали е била токсична тази връзка или тя е била енергиен вампир? Като цяло е положително момиче, но много темперамента и някак натоварваща. Има ли някой който се чувства така във връзката си?

Не си бил достатъчно изморен. Wink

# 8
Е само сънят ли ти е бил проблем? С бившата бях така както го описваш, предпочитах да си я закарам у тях по нощите вместо да спя с нея. Пък с жена ми до толкова свикнах, че ми е странно като някой път се наложи да спя сам.
Не си имал достатъчно чувства към нея, не е тва токсична връзка както го описваш, а просто ти е била удобна колкото да не си сам. Моя съвет е да не се впускаш в такива връзки, а да си изчакаш точната жена към която имал силна тръпка, повярвай ми ще го разбереш много бързо без да се чудиш когато това се случи

# 9
Скрит текст:
Здравейте, преди два дни се разделих с приятелката ми по нейна инициатива. Казваше че не съм я обичал, а съм бил с нея "защото така ми е удобно в дадения момент  докато не намеря по добър вариант". Не я обичах, а я харесвах и си допадахме в  интересите. Все ме караше да и повтарям колко я харесвам и колко е красива, изпросено
. Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно.
Скрит текст:
През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина. Нещата които не харесвах в нея и ги казвах, защото съм директен и не искам да лъжа партньора си, а тя реагираше много остро. Сега откакто се разделихме, спя като бебе. Дали е била токсична тази връзка или тя е била енергиен вампир? Като цяло е положително момиче, но много темперамента и някак натоварваща. Има ли някой който се чувства така във връзката си?

Не си бил достатъчно изморен. Wink

Ами то и да стигне човек до умора, се изискват качества.

Авторе, сега нали спиш като бебе, доволен ли си?
Малко ми се струва като приказката за лисицата и гроздето, което било уж кисело.. Сега момичето вече го нямаш. Отишло си е. Дали ще й приписваш вещерски качества или ще използваш модерните думички за токсичност, все едно.

По-скоро продължавай напред в живота си, помни момичето с добро. Ще срещнеш друга и тогава ще разбереш.

# 10
  • София
Ако имаше развити съвест и емпатия нямаше да се питаш подобни неща. Сега ние няма как да ти помогнем. В живота на хора като теб всички се оказват токсични в един момент, а ти честен, чувствителен, откровен... Трагедия.

# 11
Не сте били един за друг, елементарното обяснение понякога е правилното. Чак токсична, като ти наистина не си я обичал и даже не си я харесвал, щом си се чувствал некомфортно край нея.
Добре сте направили, че сте се разделили.
Другият път избирай умно, за да си щастлив и ти, и да направиш и жената щастлива. Все пак не се събирате, за да се изнервяте, нали така?

# 12
Не си е обичал за това не си могъл да спиш с нея, не защото е токсична. Тръгнала си е, приключили сте, не разбирам защо си задаваш въпроси - кое, как и защо. Няма значение вече,дано си намериш някоя дето да си спите като бебета. 😊 Успех.

# 13
Човек, не слушай тука как ги подценяват нещата, има такива жени, които наистина са енергийни вампири и много могат да ти навредят. И не се заблуждавай от това че си е тръгнала и вече спиш добре, тя си е оставила негативната енергия и сега ще спре да ти върви в други неща, нищо няма да ти се получава от първия път, за всичко ще ти е трудно, в работата ще те подмятат... За да се изчистиш от това трябва на пълнолуние да запалиш три свещи, да купиш 0.10 биткойна, да си измиеш три пъти главата си под течаща вода и после да ѝ пратиш биткойна. Той ще е събрал цялата ѝ отрицателна енергия и като ѝ я върнеш вече тя ще загуби всякакво влияние върху теб и каквото и да прави повече няма да може да ти навреди.

# 14
Има някои хора, които са във връзки защото се обичат, ама на теб това ти е непонятно май.
Браво на момичето че те е зарязала, направо се е отървала.

Взимай чесъна и бягай да намериш екзорсист.

Общи условия

Активация на акаунт