Токсични връзки

• 1 282
  • 22
  •   0
Отговори
# 15
Много е смешно как "мъже" без капка самоуважение решават да делят жените на "високи" и "ниски топки", сякаш това им дава стойност. Истината е, че когато един мъж има мозък и характер, не му трябва да се доказва с глупави изрази. Тези, които говорят така, обикновено нямат нито топки, нито висота.
Жените, които подценяваш, градят себе си, развиват се и си имат мъже, които ги ценят, докато ти си останал да философстваш под постове и да мериш егото си с метафори. Накрая не жените изглеждат "ниски", а само твоето ниво.

# 16
  • here and now
За авторът не знам, но съм сигурна, че девойката вече спи много спокойно...
И защо мъжете се хващат с ниски и средни топки и после реват?
Точно така, защото не могат да си позволят високи!

# 17
  • sofia
Отървала се е девойката от токсична връзка....
Иначе, отношението към отсрещната страна говори най-много за нас. Малко хора се вълнуват какво говорим за себе си.

# 18
И тая тема е за смешките!
Чуло момчето някъде за токсични връзки и се изкара страдалец, а приятелката му - енергиен вампир.
Не е никакъв вампир, ами разумно мислеща и смела жена. Добре, че е прекъснала връзката.

# 19
Въпроса ми е защо не можех да спя с нея в едно легло? Постоянно се будя и ми беше нервно. През цялото време на връзката ни изпитвах някакво напрежение без да има причина.
Аз като елтехник да обясня - в подобни случаи се взима един кабел, по възможност зелен, забелва се около педя, прави се една врътка като гривна на глезена и се заземява или се връзва към нула, но през бушон или автоматичен предпазител.
Не се вързва към маса, защото вечерта някой ако се събуди да пикай може да се спъне и да се пребие.
За това е форума - да си помагаме.

# 20
  • Обран бостан ;)
За по-дълбок сън, може и към фазата да се свърже. Wink

# 21
Аууу. Какво е това, само месо, на крака дошло. Simple Smile

Бягай оттука, момче, преди да сме те оглозгали и следващия път бъди по-любезен с някое момиче, ако ти върже, че като гледам, много има да спиш сам....

# 22
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт