🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 40 996
  • 1 084
  •   95
Отговори
# 885
Поне на Шермин й е писнало да е в любовен тригълник и не я надигра Краси, друго хубаво за нея не мога да кажа.

# 886
На Шермин акцентът рязко изчезва като си мисли, че не я снимат или записват Laughing

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:30 от 🎀 Осмичка 🎀

# 887
  • Бургас
КиарЪ чак й се обърна захапката. 🤣

# 888
Абе, слуховете за платената любов на Краси да не излязат верни и накрая да се окаже, че е духал на Радо Тушев???
Иначе, евала й казвам на Шермин.

# 889
Абе, добър, даже много добър ход на Шавармата, но за кого ще е златната роза, май вече изпратиха жените, май за Красьо...

# 890
  • here and now
Да вкарат някой нов и Киара да се хване с него, би ме удоволетворило като развръзка...
Не мога да повярвам, че се отървахме от Лилето...
За Анчето най-много се радвам разбира се...

# 891
Иии първата златна роза отива при безценния неотразимия ергенин Кратун 😏 Да й е честит на Китара, да му се радва и да си пази за спомен приетата роза от Радо. То се видя кой няма достойнство, пасват си много новото семейство 👌

# 892
  • Край морета северни и южни
Гери напусна ли? Затова не й излъчиха визитка, жалко, нищо не видяхме от нея! Беше най-силната вътре.

Браво на Шермин! Добре постъпи. Сега до финала може и да отшумят плюнките по нея, докато останалите може и да се дозакопаят и изложат още повече. Wink

# 893
Защо поощряват това мекотело със златна роза. Laughing

Бат Краси, много ясно, че не искаш да имаш отношения с Анна - след като изпрахте,  вече не е интересна.

Киара е дъното на дъното.

# 894
Не следя предаването редовно и няма да съм обективна, но от тази вечер:
Киара ми е крайно неприятна. Много проста и лека жена.
Шарминката е ненормална, това ясно. Не разбирам от къде това самочувствие при изпълненията от банята и изобщо тези клипчета с предлагането... Всички са много неприятни, ама много. Златната роза ще са е за Тъпоглавия глиган.

# 895
  • Край морета северни и южни
На Шармин акцентът рязко изчезва като си мисли, че не я снимат или записват Laughing
Да, в първия момент помислих, че някоя друга говори.

# 896
Не може да се отрече, ако това е наистина ход на Шермин, а не на продукцията, че на практика закопа и Красьо, и Киара с този ход. Не очаквах.

# 897
  • София
Кукуто Шермин как прецака мухъла Красимира. Joy Дано не ни върнат някой от двамата. Не очаквах Киара да вземе розата на мазника Радо. А Гери изобщо за какво влезе?

# 898
  • here and now
Особено Киара... Сега ще трябва да се мести в другата къща...

# 899
Шерминката ме изкефи!
и кое ти изкефи,че не схванах.....на мен може да ми е зле,но и на ВУТЕ няма да му е добре....ми нямам думи.....корвата се осра от злоба и си мисли,че е спечелила с този крив нос който мъкне на кривото лице и конска протеза....та се и подиграва на изпроводяк на КИАРА.....тази е за линч,а не да и се кефи някой,но щом вие и се кефите то пускам една сълза.

Общи условия

Активация на акаунт