🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 65 256
  • 1 534
  •   18
Отговори
# 1 530
Киара просто нямаше топки да откаже на Радо, защото можеше да остане без роза и го знаеше  😉
Не можеше, а щеше. Ако откаже роза, си заминават и отказалия, и предложилия. Няма значение дали остават невръчени рози.

Toчно така.
Киара в този случай нямаше избор,нямаше друг ход,за да остане там с Красимир. Или вземаш розата на Радо или си заминаваш без Краси,защото отказваш роза.
Кое не разбирате на правилата?

Разбира се,има жълти рози,но Киара и Красимир няма как да са сигурни,че Продукцията ще спаси един от тях.

Шармин има хубави качества като това,че е принципна.Има собствено виждане на нещата и си отстоява мнението. Също така апелира за кавалерство и мъже,които да се държат уважително с жените до тях.
Не е и глупава. Пази самообладание в трудни моменти,колкото й да й е тежко,винаги е с горно вдигната глава.
Все неща,които харесвам у хората.
НО, липсата й на такт, и това изключително високомерие,което демонстратирана от сутрин до вечер, отблъсква хората от нея. Също така я намирам за злопаметна. Ако е по-земна и смирена, със сигурност ще буди повече симпатии у тях (включително и в мен).

Съгласна съм за положителните качества на Ана , но да се отбележи ,че изключителното и  високомерие се дължи на лъжите , в които е затънала и сама си е повярвала . За това изглежда жалка със самозаблудите си . И е по зле от Капитонова , чиято грешка беше ,че се хвана на манипулациите на забравих и името , но иначе имаше ум , красота и образование зад гърба си  , а  Даниела  през цялото време се държа умно и възпитано без да отговаря на провокациите . И не съм съгласна ,че толкова много хора оправдават Ана . Не и се получи да го изкара и да остави сама Киара вътре . Каквото и да се е случило за едно е права ,че ''гърнето си е намерило похлупака .'' Киара и Краси си подхождат много'' и на вкус и на цвят '' Grinning

# 1 531
Киара изглежда по-едра заради безумното тоалетче и новите бомби.
И заради ку..те ботуши, които допълнително и скъсяват и без това не особено стройните и дълги крачета. Да, приятно момиче е, хубавка, но за съжаление упорито вече е започнала да подражава на масовката в чалга средите. Очевидно този вид й е необходим, за да се харесва на феновете на чалгата.

# 1 532
Не разбирам какво ниво търсите, при условие, че гледате и коментирате тази халтура.
Ето го и въпросното клипче, ами едра си е. https://www.instagram.com/reel/DQ5QTJkguAk/
В предаването беше по-слаба,  това трико показва истинските габарити и нищо не остава скрито. Има къде къде по-подходящи тоалети за прикриване на някое друго килце.

В момента на мода са пищните, секси момичета. Не е само Киара така - вижте Гери-Никол и Дара. Определено не бих използвала думата "едри" - за мен са си пищни, секси мацки.

п.п. Да не говорим, че и гърдите й бяха супер (аз много харесвам малки гърди), и новите изобщо не й трябваха

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 14:57 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 533
Моля не пишете повече в тема 10, а заповядайте в тема 11.

# 1 534
Какво залитане. Виж и инстаграм а, има си подобни, че и по-разголени сценични сетчета много преди да влезе е предаването.
Прилича на картина на Пикасо
Огромни 🍉🍉, едната не знае къде е другата, червено рокле, екстеншъни.. Мирише ми на имитация на Кралицата 😏

Общи условия

Активация на акаунт