🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 65 857
  • 1 534
  •   12
Отговори
# 1 500
Киара изглежда по-едра заради безумното тоалетче и новите бомби.

# 1 501
Чак “тлъста”? Не се ли оливате вече? Да окей не е кльощава, но е стегната, за разлика например от Шермин и Габриела, които уж са “по-слаби”, ама си личи че не полагат никакви грижи за телата си и се тресат и висят от всякъде.

# 1 502
  • густо майна Филибето
И аз харесвам много тялото на Киара, само новите цици нещо не са наред. Но да си ги носи със здраве Grinning Другите момичета имат много изсухлени задници.
Направо съм в шок, че Красимир се оказа звездата на сезона от мъжката част. Има поддържано тяло, но в главата ми е грозноват, а въгре в главата ....права е Шермин. Но при липса на конкуренция така става.

# 1 503
  • Вестерос
Красимир е набор '88,намерих инфо-рождена дата,месец,три имена..
Давах му между 40-42/3г.
Къде намери инфо?
най-лесно в Търговския регистър.

Нивото в темата е паднало много гледам... Страшни коментари, тлъст, мецан 🙄

# 1 504
А когато Петър каза, че Киара е по-едра за неговият вкус щяхте на кръст да го разпънете, че я обидил, че е дебела. Къде видяхте тлъстина в това тяло- има стегнато и тренирано тяло, не е кльощава, но е далеч от тлъста. Наистина се прекалява с това коя има голям нос, голям задник и т.н. И това е сценично облекло- не е тръгнала из улиците така. Емануела е къде по-възрастна и излиза по-гола. Даже в предаването Киара има доста хубаво тяло и бюста не е зле, задника и личи, че е трениран и затова е така изпъкнал назад.

# 1 505
Не разбирам какво ниво търсите, при условие, че гледате и коментирате тази халтура.
Ето го и въпросното клипче, ами едра си е. https://www.instagram.com/reel/DQ5QTJkguAk/
В предаването беше по-слаба,  това трико показва истинските габарити и нищо не остава скрито. Има къде къде по-подходящи тоалети за прикриване на някое друго килце.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 09:33 от dani-ela-80

# 1 506
  • Варна
Стига де...как може да кажете, че Киара е тлъста и мецана...

# 1 507
За да е хубав някой, нужно ли е да е анорексично слаб? Съвсем се обърках. Какво и е на Киара? Съвсем нормално като тегло момиче. За имплантите - всеки си решава. Обаче са най-рискованата намеса. Няма достоверни данни за пряка връзка с рака на гърдата, но последните години излязоха научни статии за установена връзка с развитие на лимфом. И е логично, защото имунната система естествено реагира срещу всяко чуждо тяло в организма, мъчейки се да го изолира и изхвърли. Ето защо твърде често започват процеси на фиброза около имплантите, и абнормна активност на лимфоцитите, които се борят срещу чуждото тяло. Считам поставянето на импланти за излишен здравословен риск. Дунапрен мноого, и е безопасен Simple Smile То и филърите уж се разграждат, но не съвсем. Кухините при резорбирането също се запълват с фиброзна тъкан, съответно никога обемът не се връща до първоначалния, дори да спреш поставянето. Особено на устните. Получават се и сраствания. а оттам и асиметрия. Няма безплатен обяд, всичко си носи рискове от неприятни последици.

# 1 508
Ние се възмущавахме на Шермин, колко е гнусна с нейните обиди и епитети към другите, ама тука някои потребителки паднаха на нейното ниво.

# 1 509
  • София
Страхотно, здраво и тренирано тяло има Киара. При гимнастичките често се забелязва след спиране на спортната кариера тялото да придобие по-сочен (не дебел!) вид. Нормално след годините глад и тренировки.
Телата на ШерминЪ и ДенизЪ не са по-хубави, макар и слаби. Не виждам да тренират, което докато са млади е ок, но после е вероятно да се сдобият с целулит.

# 1 510
Ние се възмущавахме на Шермин, колко е гнусна с нейните обиди и епитети към другите, ама тука някои потребителки паднаха на нейното ниво.
Аз затова влизам само за да изчистя известията. То се говори само за Красимир и за уж нелепото тяло на Киара… wtf?
Последните 20+ страници тук, са нечетими.

# 1 511
  • Варна
В контекста на обсъжданите тела, защо активно спортуващите КрасимирЪ и Тъпица имат кореми?

# 1 512
Убедена съм, че много потребители се правят на възмутени, защото виждат, че в интернет поведението на Шермин се осъжда. Вкъщи си говорят със същия просташки език като нея.

# 1 513
  • Street of Dreams
Moралът в темата се вдигна рязко след напускането на Шермин. По нейно време за тези няколко дни бяха написани поне 1000 мнения с всевъзможни обиди, дори майка й обиждаха, че си вадела парите по гръб. Сега, ако не друго, е доста по-четимо.
Киара е хубава и сочна, но на мен преди силикона ми харесваше далеч повече.

# 1 514
В контекста на обсъжданите тела, защо активно спортуващите КрасимирЪ и Тъпица имат кореми?
Защото не наблягат на тях и не ги тренират, не са им приоритет.
Най-силните мъже в света по състезанията до един са шкембелии. Плочки нямат, но дърпат тирове и самолети, обръщат многократно гуми по 400 кг от самосвали и фадроми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт