🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 61 341
  • 1 495
  •   81
Отговори
# 1 485
Красимир е набор '88,намерих инфо-рождена дата,месец,три имена..
Давах му между 40-42/3г.
Къде намери инфо?
Трите имена покрай фирмите му,после излезна документ със същите три имена и т.н.данните в нета.
Апропо,нали е Водолей,датата съвпада,отделно,че в неговия ИГ снимка на една жена, на врата си е татуирала фамилията и рождената му дата,на китката първото му име..далечната 2019г.😆
*Има и снимка в ИГ от 2020г.-24.01 му е рд-то.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 20:03 от Морана

# 1 486
Ти да видиш! Въобще не очаквах точно този да излезе така вървежен.

# 1 487
Лошото по това залитане по корекции е че масово се избира възможно най-бързия и евтин вариант, затова съответно и резултатът е такъв.

На много момичета от предаването, масово проблем са им зъбите и изобщо захапката, която толкова влия е на физиономията. Те надуват джуките, брадичката, че е носове оправят обаче то пак седи. Най-нагледен пример е Виктория, и Габи не е много по-назад. Киара също нужда от ортодонт, иначе си е топ естествено красива.

# 1 488
Лошото по това залитане по корекции е че масово се избира възможно най-бързия и евтин вариант, затова съответно и резултатът е такъв.

На много момичета от предаването, масово проблем са им зъбите и изобщо захапката, която толкова влия е на физиономията. Те надуват джуките, брадичката, че е носове оправят обаче то пак седи. Най-нагледен пример е Виктория, и Габи не е много по-назад. Киара също нужда от ортодонт, иначе си е топ естествено красива.

Направо ми се др****фа от муцуните на Вики и Габриела , особено Габриела-гротескни устни и много изкривени челюсти......адски грозно!

# 1 489
Трите имена покрай фирмите му,после излезна документ със същите три имена и т.н.данните в нета.
Апропо,нали е Водолей,датата съвпада,отделно,че в неговия ИГ снимка на една жена, на врата си е татуирала фамилията и рождената му дата,на китката първото му име..далечната 2019г.😆
*Има и снимка в ИГ от 2020г.-24.01 му е рд-то.
В Търговския регистър като физическо лице Красимир Томов фигурира 32 пъти, браво за проверката. Иии, жалко, ако наистина е така. Доста...изхабен изглежда.

# 1 490
Бг мами и вие не сте светици, периодично тук разговорите са коя била грозна, на коя й било лошо тялото, чий нос е крив. Далеч съм от мисълта, че хората които критикуват външия вид, го правят само във форума. После сме шокирани защо масово млади жени си правят корекции.
Точен коментар. Затова в един от коментарите бях написала, че не може всички да сме красиви и перфектни и в лице, и в тяло. Каквото ни е дала природата. Не можем да променим това и да се направим на красиви.

# 1 491

При Кристина например корекциите са точни, няма нищо стряскащо освен набухтените бузи. И това не разбирам, масово младите се боцкат и стават като втасали питки. Обаче сега новото момиче Габриела веднага я захапаха за голям нос и още какво беше. Обществото така е свикнали с корекциите, че ако имаш несъвършенства вече не ставаш. Киара е в бранш, в който външността има значение и явно продава. Въпрос на време е да пипне и носа според мен. Кристина обаче защо се е туниговала не я разбирам. Аз не съм против корекциите когато са наложителни, обаче повечето го правят само да са като масовката. Виктория се е оправила с носа, но не осъьнава, че на нея поведението и е гадно, не толкова външният вид.

# 1 492
Оле, как на 37 е този, аз мислех, че е на 45!

# 1 493
Скрийншотове от видео на участие на Киара, изглежда леко тлъстичка.
Не я харесвам, изложи се с Красун, простовато момиче е. Иначе има хубаво лице и коса.

Скрит текст:

Кристина и тя уж била най-слабата, но не ми изглежда така, явно заради бузестите им лица.

# 1 494
Изобщо не ми изглежда тлъстичка Киара. Просто май не е много висока. Аз смятам, че нямаше нужда от тези гърди. Много ми е хубава без грим.

# 1 495
Ергенът Виктор от сезон 1 се е снимал с Красимир в Инстаграм.Красимир  ,ако беше в другия Ерген с много жени ,не мисля че щеше да се озори ,нито да се стъписа.Напротив ,толкова хубаво щеше да му е.

Общи условия

Активация на акаунт