🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 65 857
  • 1 534
  •   12
Отговори
# 1 515
Определено в темата също се набляга на ‘тази е грозна’ когато видимо дадена жена няма корекции и ‘тази е като извънземно’ когато са видими…
Не искам да звучи обидно, но явно продуцентите много добре знаят какво се гледа и продава, какво хората търсят, както и какво е нашето мислене, щом това се излъчва.
За съжаление, темата е нагледен пример.
Аз имам лека гърбица, както и далеч не пръщя от гърди, но смятам, че визията на човек може доста да улегне, ако държанието на същия е грозно.
Може би заради това и симпатизирам на Дениз - може да е чистене на имидж, може да е всичко, но поне няма комплекси и се харесва такава каквато е, и се старае да навърже някое друго сложно изречение, което я поставя доста напред измежду контингента в предаването, а може би и извън него…

# 1 516
Шермин след малко в Преди обед.

# 1 517
Ох, след работа може би ще я пусна да видя какво пак си фантазира...
Аз също харесвам в Дениз това, че се харесва каквато е, и тя наистина си е симпатична. Не знам каква е тази мода всички да робуват на стереотипи и за кила и за устни, скули и т.н. Хубаво е да се подържаш, но такива крайности... относно коментарите за килата- ами не съм ок да се казва, че някой е тлъстичък, може да не е слаба на струна, но изглежда добре. Надявам се да не четат млади момичета, които искат да са анорексично слаби. Галена например така е залитнала в другата крайност, че изглежда болна. Киара си има здрав и хубав вид.

# 1 518
  • Край морета северни и южни
Минаха едва няколко дена и както виждам вече Киара и Краси са наистина по-плюти от Анна в темата. В СМ още не е така, но след малко повече време Анна ще е реабилитирана донякъде. Или поне позабравена.

Сега ще е правилно да се сниши за няколко месеца. Да продаде няколко парцала, но да не се вясва по подкастове и предавания, защото коментарите ще я съсипят. Най-много да се появи в ПО, че пък там ако откажеш както направи Лили прави лошо впечатление.

Едит: Сега видях, че е в Преди обед, дано не залитне после по подкастове, защото ще е по-добре като Даниела да се сниши и да си действа по задачите, а именно намиране на платежоспособен съпруг. Wink

# 1 519
След като най-накрая изгледах целия последен епизод, ми се затвърди мнението, че Киара и Красимир са даже по-зле от Шермин. Това събиране на багажа беше толкова ненужно и тъпо. Директното нанасяне на Киара в същата стая и легло ми е някак емоционално нечистоплътно, колкото и странно да звучи като израз.

Новото момиче в общи линии ми хареса. Странното беше Виктория как реши, че е спокойна за нея, защото не е тип на Тихомир. То той май сам й каза, де. Според мен те двете всъщност доста си приличат външно. В лице главно, но и в тяло - по-матови, слабички, с дълги и тънки крайници. Може би новото момиче изглежда една идея по-стилна някак. А и се движи и седи по-изправена, а не свитичка като Виктория.
На мен и Филипа и Виктория ми приличат в лице една на друга. Особено, преди операцията на Виктория. Затова се и учудих в началото Йовица като почти се включи в обидите спрямо външния вид на Виктория...

Честно казано, се чудя какво ще дават сега. Толкова ми се искаше Шермин да си ходи, че и направо с Краси и Киара, но наистина не съм сигурна какво изобщо ще се случва - всички други са много заспали.

Милионерът кон може би ще си спретне още някой скандал с някого - най-малкото за да си похвали мултимилионния бизнес с бисквитите с виагра още няколко пъти.

Натали дали няма да се преориентира чисто телевизионно, за да влезе малко в полезрението 🤔

Но, да, като цяло си мисля, че още по-голяма скука предстои. Този сезон вече определено ми се конкурира с последния Ерген по отегчение.

Напоследък няколко пъти хванах чичо Марти да коментира ергенските драми в ТТ. И ми е много забавно колко еднакви са с Красимир. Гледаш ги с различен маниер и начин на действие. А толкова еднакви в същността си.

# 1 520
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чичо Марти да пали свещи, че е син на майка си и баща си, иначе нямаше да стигне по далеч от КрасимирЪ.

# 1 521
Изслушах подкаста на Анна-Мария с гост Християна (психоложката от сезона на Алек, "Ша та заапа").
Християна е близка с Киара, Шермин и Виктория, за Шермин каза, че е доста по-деликатна в живота. Извинявала се на Виктория постоянно за това, че ѝ лепна Цър-Пър.
Още от първите дни са знаели, че Маги е бутана за фаворит в техния сезон - на летището всички са били с по-малко багаж, за нея е бил разрешен повече.
Правиха сравнение между условията на С3 и С4 - в сезона на Алек са били по 5 момичета в малка стая като всички са имали на разположение 3 бани. В сезона на Мартин са били по максимум 4 в стая, като в стаите е бил само ежедневният им багаж - имало е отделна гардеробна за коктейлните рокли, както и гримовете им са били на тоалетките там. Отделно от това в сезон 3 "изолацията" е била с по няколко жени в стая, още там са станали първите драми и интриги. В сезон 4 са били абсолютно сами и като са летели към Шри Ланка са им позволили само да си кажат имената, без години, професии и прочие.

Ще напиша и в спойлерите някакви неща за Любов в рая, обаче този път не са толкова директни или големи, както беше с напускането на Шермин Simple Smile

# 1 522
Прилича на картина на Пикасо
Огромни 🍉🍉, едната не знае къде е другата, червено рокле, екстеншъни.. Мирише ми на имитация на Кралицата 😏

# 1 523
  • Пловдив
Ох, след работа може би ще я пусна да видя какво пак си фантазира...
Аз също харесвам в Дениз това, че се харесва каквато е, и тя наистина си е симпатична. Не знам каква е тази мода всички да робуват на стереотипи и за кила и за устни, скули и т.н. Хубаво е да се подържаш, но такива крайности... относно коментарите за килата- ами не съм ок да се казва, че някой е тлъстичък, може да не е слаба на струна, но изглежда добре. Надявам се да не четат млади момичета, които искат да са анорексично слаби. Галена например така е залитнала в другата крайност, че изглежда болна. Киара си има здрав и хубав вид.

Съгласна съм, именно заради такива коментари момичетата залитат в крайности, представете си ако всички бяхме съвършени, щеше да е скучно. Киара е далеч от тлъстичка, има стегнато тяло, а в Ергенът изглежда много добре. Това дялкане на носове, гърди, Оземпик, за да си слаб е ужасно. Естествено всеки решава дали да прибегне до корекции, но да приемеш себе си и да извлечеш най-доброто от това е още по-добре. А ако имаш нещо между ушите още по-хубаво, тогава нещата изглеждат съвсем различни. И аз може би за това симпатизирам на Дениз, въпреки обидите по неин адрес.

# 1 524
  • Варна
Киара не е тлъста, беше сравнително естествено момиче, секси и със собствено излъчване. Аз мисля, че сексапила е в извивките , обаче естествените такива.Изкуствените ци*и са смешни и нелепи.
Стайлинга и / къси рокли и лачени ботушки/ е потрес, типично чалгарски и евтин, ама това я влече Grinning

# 1 525
Някой изгледа ли Мадоната от Дубай да преразкаже какво е говорила, излизат ми клипчета, но са откъси. Имала мъж до себе си- чужденец, но някои щели да се изненадат от него. Кой ли е? Аз залагам на Илон Мъск!

# 1 526
Нищо по-пикантно не я питаха, въпреки че на водещата й личеше, че не я харесва. Поддържаше версията, че се е държала заради шоуто по-провокативно. Излъга, че вчера се е прибрала от Лондон, а тук всеки ден някой пише, че я е засичал по улиците😆

# 1 527
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нищо по-пикантно не я питаха, въпреки че на водещата й личеше, че не я харесва. Поддържаше версията, че се е държала заради шоуто по-провокативно. Излъга, че вчера се е прибрала от Лондон, а тук всеки ден някой пише, че я е засичал по улиците😆
Да бе, иначе е бяла и добра, ама какво и стана там, а?

# 1 528

Те всички после се оправдават с продуценти, роли и т.н. и като не им харесва защо влизат за втори път се чудя?
Джани също се оправда, че не всичко било излъчено. Просто никой вътре според мен не е очаквал да се излъчва и от вътрешните камери, явно са смятали, че те са само да ги виждат. Излезна, че това било роля нейното, ама тя си е биполярна, не знам. Сега остава да я вземат в Холивуд.

# 1 529

Общи условия

Активация на акаунт