🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 43 913
  • 1 173
  •   92
Отговори
# 1 050
  • Край морета северни и южни
Да не я жалим кралицатЬ, сега е в луксозен хотел:

Не е ясно дали не е там по работа... хахаха, може пък да хване някой олд мъни Инглиш джентълмен. Grin

# 1 051
  • SF
Когато двама се срещат, пишат, излизат и т.н. често сами не знаят във връзка ли са, не са ли, ще ги бъде ли или само си пилеят времето заедно. Петър е младо бойче, актьорче. Сигурно се заиграва насам-натам с разни момичета. Чак пък Ана Мария да е наясно... Тя сигурно му е някъде към номер 60 в кръга с приближени, на които Петър се доверява.
И да е имал нещо навън, с леля му Кристина са си двойка в момента.

# 1 052
  • София
Цитирам OnDiNe, защото някой може да е пропуснал /като мен/ тази свръхточна характеристика:
Обаче на Красун му трябва някоя, която да обира вниманието от него - да го води, да носи отговорността, да няма риск да сбърка той, да не трябва да говори (щото не може), някоя да свети вместо него, да диша вместо него, той да дава само присъствие. Киара не е тази жена - с нея ще му лъснат всичките дефицити - той е безличен, безволев, неамбициозен, безхарактерен, нерешителен, неинициативен, безгръбначен, апатичен, пасивен , страхлив и угоднически и най-вече никога не може да изкара нея (Киара) лошата, за да оправдае долния си характер. Затова Ана му е перфектна.

# 1 053
Най-лесният и мъжкарски начин да се отърве от Ана, беше да не й даде роза!

Но Красун и мъж несравнимо

# 1 054
Краси само по документи се води мъж. Пълен п*тьо.

# 1 055
  • Край морета северни и южни
^На мен ми е по-интересно е дали Фифица и Йовица са заедно все още.

Между другото доглеждах по-предния епизод и той там сам си каза, че драпа да е на финала и едва ли не завоалирано се издаде, че е там, за да си прави реклама.
За мен още тогава трябваше двамата с Фифилота да ги изгонят да си се любуват един на друг отвън, и без това от тях нищо интересно няма да видим. Фалшивеят ми като двойка.

И Радо трябваше да хвърчи като си призна в ефир и пред публика, че е влязъл само да прави интриги.

Ако спечелят сметките на Фифица ще излязат криви, защото това, че Виктор е по-дразнещ от тях не означава, че те имат толкова много фенове.

Дори да се опитат да ни ги сглобят като супер двойка други износиха шоуто на гърба си. Те са активни само когато трябва да атакуват някого в момент на слабост или да се бранят, през останалото време си трайкат, да тече времето в курорта и да минават дните до финала.

# 1 056
На 99% съм сигурна ,че не са заедно.

# 1 057
Няма никаква логика Киара да откаже роза на Радо и да си тръгне на този етап. Шермин опита да наиграе Красун и Киара и да си тръгне с него, като откаже, но си е направила сметката без кръчмаря Тушев.

# 1 058
Напротив, ако наистина харесва Краси това е най-логичното. Отказва розата на Радо и поставя Краси в позиция да избере нея или ШерминЪ.

# 1 059
Ако откаже розата на Радо не си ли тръгват автоматично двамата? Или в този абсурден сезон без правила съвсем съм се объркала?

# 1 060
Чудно ми е само Кокорчо 👀 2 за какво е в този формат.. Мебел стояща за гърба на селската клюкарка Блага ли? Никой не го отразява за жив, насадил се там в групата на "готините" и току приглася на някого като ехо, белким бъде забелязан.. Калоян цяла вечер също беше далеч от любовта на живота си /много нелепо обяснение/ Джуката сам на другия край на седянката. Изобщо се питам някой някого харесва ли поне малко в този сезон освен Тихомир Натали, там има искрен флирт от негова страна сякаш
Кога да го дадат като 80% от епизода е прайвът джет и 5 езика и по 10% са разпределени за Фифица и Виктория? Момчето се включва много адекватно.
Блага няма никакъв интерес към него. Там повечето двойки я карат само на договорки за курорт явно.

Не знам дали и той има към нея. Сякаш не беше във възторг от намесата ѝ в любовния триъгълник. Много простовата ми беше :/

Петър с ужасно сако, трябват му по-хубави дрехи.
Кристина беше супер снощи.

# 1 061
Ако откаже розата на Радо не си ли тръгват автоматично двамата? Или в този абсурден сезон без правила съвсем съм се объркала?

Може и да си права, и аз се обърках кое как работи.

# 1 062
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дрехите лични ли са им,  или се прави реклама?

Петър ако няма пари, откъде да вземе по-хубави дрехи? Масата актьори не са заможни хора...

# 1 063
Блага обаче доста усърдно игра роля на фея...Сякаш и тя харесва Красимир.
Краси беше наистина много щастлив от раздаването на розите, защото по този начин, според него, остана чист в очите на зрителите..Много му беше важно това, нищо, че всичко се омаза здраво..Все едно остана лоялен на Ана по някакъв начин. Той не обича конфликтите по един малко нездрав начин. Тотално блокира, ако трябва да вземе решение. Сцената, когато Блага искаше да поговорят...сцената. в която безропотно тръгна с Шермин, уж за да не избухне конфликт...Или е такъв само с Шермин, или нещо му се е случило, което го блокира тотално в ситуация на избор и възможен конфликт...Странно е човек да има чак такъв страх да се конфронтира..

# 1 064
Би трябвало да си тръгнат и двамата, да.

Общи условия

Активация на акаунт