Кутия за обяд – какво приготвяте за училище и офиса? - тема 17

• 1 046
  • 27
  •   2
Отговори
# 15
  • shumen
За утре-кифлички с крем Ванилия и извън кадър тиквеник и Република.

За мен-за закуска-кренвиршка,за обяд-пълнени пиперки с ориз и кайма,суха паста.

# 16
Пържените филии без мазнина, са просто запечени в тигат с похлупак от двете страни.
Със сигурност и еърфрайър ще се справи Simple Smile
Децата много ги ядат Simple Smile

За утре ще е кисело мляко с овесени ядки, банан и киви на парченца. Вече е студено и до 10ам ,когато закусват, не мисля,че нещо ще му стане.

Ползвам тези кутийки, сладурски са и се затварят добре. От Тему

# 17
Eliiiii, но имат ли яйце? Как така само запечени, без нищо ли?

# 18
Eliiiii, но имат ли яйце? Как така само запечени, без нищо ли?

Да да, едно яйце  и малко прясно мляко, и така запечени на тигана.

# 19
Да дам и аз отчет за днес.

Рогчета със сирене, моркови, кашкавал и динозавърско.

Ориз със спанак и сметана  и кренвиршите, които запекох на грил тигана.

# 20

Кренвиршки,но този път с бутер тесто, круша, сурови бадеми и кашу,кокошки с шоколад купени от лидл

# 21
  • Berlin
Кроасан с пилешка шунка, ементал, рукола; грозде.

# 22
Не успях да снимам днес, но както обикновено:
Закуска - сандвич с луканка и кашкавал, Актимел
Обяд - ребърца на фурна, салата с домати, краставици и пипер
Междинно - десерт и плодове.

Eli.......Задължително утре ще пробвам такива "пържени" филийки. Много добре изглеждат, а и за разнообразие.

Bibikota, много са ти апетитни кутиите от последните няколко публикации. Ти май хареса тези домашни кренвирши, аз още не съм пробвала рецептата.

allllimei, добра идея за сандвич с пастет, както и макароните. Не съм се сещала, че и с това мога да разнообразя закуските. Следващата седмица ще направя.

abs, kiss, много са ви апетитни кутиите.

За човек, който трябва да минава на диета, започва да ми е противопоказно да гледам тази тема. Особено снимки с апетитни сандвичи, макарони и подобни........Disappointed Relieved

# 23
Нищо интересно от мен днес, пак съм със сандвич, че тези дни съм в движение по работни задачи, та ям на крак, както се казва.Expressionless

Хлебчето е: Фокача с маслини и чубрица
Шунка, краставица и извара с майонеза - спомогнаха да се превърне хлебчето в сандвич.Grinning
Мандарини - за десерт Blush
Скрит текст:

А, да, забравих да кажа, че сандвича го правя "двуетажен". Не знам дали се вижда от снимката, ама пълнежът е двоен. Yum

То и затова, roz4ka222, ако ще почваш диета моля те сподели, че да я почваме заедно!:blush:JoyJoy
За съжаление и на мен ми се налага, та ако знам, че и друг знае, може пък от срам и да успея да я спазвам.Sweat Smile

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 18:51 от alllllimei

# 24
Пържените филии без мазнина, са просто запечени в тигат с похлупак от двете страни.
Със сигурност и еърфрайър ще се справи Simple Smile
Децата много ги ядат Simple Smile

За утре ще е кисело мляко с овесени ядки, банан и киви на парченца. Вече е студено и до 10ам ,когато закусват, не мисля,че нещо ще му стане.

Ползвам тези кутийки, сладурски са и се затварят добре. От Тему

Ако поръчката ви е от скоро ,може ли да погледнете за линк?

# 25
Да, разбира се, само че е от Али Експрес, не Тему. Моя грешка Simple Smile

https://a.aliexpress.com/_EuhcTXO

# 26
  • shumen
За утре-тост с шунка и кашкавал,ябълка,десертче.
За мен-за закуска-тост с шунка,за обяд-спаначени кюфтенца с кисело мляко,десертче.

# 27
Иначе, момичета, благодаря за съчувствието. Вече оздравявам, телефона не се намери, но поне блокирах банките на време и сега дядо Коледа малко ще подрани...

За утре за храна, ще погледна какво да ви открадна от идеите, защото нищо не съм приготвила. Петъчно ми е. В 6 ще се мотивирам стресово. 

Извинявайте за офф- топика, аз само да кажа благодаря  🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт