Осмокласници 2025/2026 - тема 4

• 776
  • 25
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Точно. Мен ме е яд, защото пътят е 20 минути с мотаене от и до спирката, не е на другия край на София. И пак успява да закъснее.

# 16
Цоп и аз в новата тема. Ваче, благодаря!
Моята е тоооооолкова разсеяна, че няма накъде повече...

# 17
Аз съшо бих се радвала да препоръчате хубави постановки, които биха били интересни за наборите ни.
Мерси за темичката!

# 18
  • София
По-скоро ми е много назад в желаните постановки, но ми е интересно да чуя, ако някой е ходил отзиви.
Ще ти кажа на лични отзиви от сценографката вкъщи Wink

За "Истината или се осмеляваш" имайте предвид, че темата е за "първия път" и персонажите са младежи около 15-16-годишни. Самата постановка е направена мнооого интересно като режисьорско и сценографско решение. На девойките ни, които заведохме си личеше, че нищо от чутото не им е непознато. Но речникът на героите съвсем не беше приличен. Пиша го, за да си направи всеки сметка дали ще е ОК с това. Аз нямам проблем, още повече имам голяма дъщеря и в тия случаи много трудно може да удържиш обстановката стерилна.
Но пък и честно казано моите деца гледат всичко. Малката преди около 3 г. гледа "Енигматични вариации" и накрая ни каза "Ама аз всичко разбрах, вие защо си мислехте, че няма...?"

# 19
  • София
Аз лично харесах много Хага, но тази постановка не е за 14 годишни, за мен трябва да са по- осъзнати и запознати с геополитика и история.
Тютюн изобщо не ми хареса, не е моят прочит на романа. И Ирина и Борис са представени доста едностранчиво. Предпочитам девойката сама да си изгради представата като прочете романа
Венецианският търговец е много добро представление, сега бих я завела, но когато го гледах премиерно не беше за нея.

# 20
  • София
Аз моето го заведох на Камен Донев. Хич не му се ходеше с мен, но сега иска и на първите две лекции.

# 21
Последно съм ги водила двамата на "Народът на Вазов", а с младежа ходихме на "За вредата от образованието, културата и изкуството" на Братя Мангасарян.

# 22
Ние ще ходим на Гераците и на Камен Донев втората лекция. Ще споделя как е минало.

# 23
Народът на Вазов е уникално представление! Вергов прави страхотна роля - до най-малкия детайл и жест. Мунчо също впечатляващ Wink Имаше публика, която се хвана на номера и отиде да го гони Simple Smile

На първият спектакъл на Камен Донев, на който ходихме се сюяхме и забавлявахме от сърце. Не беше първия по ред от поредицата му по спомен. След което на следващото представление ни беше еднотипно и не чак толкова забавно. Имаше и повторение на скечове.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 18:58 от gato

# 24
  • София
Аз Камен Донев хич не го харесвам. Гледах го последно в "Сирано Дьо Бержерак". Амиии, какво да ви кажа....халтураджийски игра. Може би е бил обещаващ актьор в началото, но това, което видях не ми хареса. Имам предвид само неговата игра в споменатата пиеса.

# 25
  • София
Камен Донев е за забавление. Да забравиш за тревогите, за проблемите.
Ние се смяхме 3 часа и половина.
Тоя човек танцуваше танци на различни народи, говореше, пееше на различни езици, и то без да спре да почине. Не знам как издържа.
Два пъти съм гледала Лекция 3 и, освен заглавието, нищо не се повтори. Все едно различно представление. Е, може да съм позабравила.

Общи условия

Активация на акаунт