Хитринки за всякакъв случай - 42

• 17 345
  • 226
  •   1
Отговори
# 225
можете ли да препоръчате машинка за почистване на прозорци? Измъчих се с ръчното чистене

Ние имаме, купихме си заради един голям прозорец без отваряне. Върши работа, но не перфектно. Сутрин като грейне слънцето (източно изложение) и се виждат "облаци". Иначе е забавно, правим си шоу. Но аз понякога нямам нерви и си ги мия по стандартния начин - мокро забърсване с парцал и вода с препарат и после обиране със силиконово перо. Важното е, да е много меко, за да не оставя следи. Или със спрей и хартия/микрофибър. Последното е десет пъти по-лесно за вътрешните.

Ето тази е моята:
https://www.technomarket.bg/uredi-za-pochistvane-na-prozorci/xia … -hutt-w8-09213562

# 226
Магданоз и копър държа в хладилника, потопени (само дръжките) във вода  в едни малки бурканчета.  На няколко дни сменям водата и за мен си  запазват свежия вид и аромат.
Това наистина действа. Аз измивам връзките, изтръсквам водата и ги  слагам потопени (само дръжките)  във вода във  високите бурканчета от лютеница. После ги прибирам на вратата на хладилника. Издържат много дълго време свежи.

Общи условия

Активация на акаунт