Хитринки за всякакъв случай - 42

• 34 617
  • 449
  •   1
Отговори
# 360
А откъде могат да се закупят торби за пране? Имам отнякъде няколко малки, но мрежата взе да се прокъсва и ако сложа по-дребни неща започват да изпадат от торбичките при пране.
В ДМ също имат, макар и не много разновидности като размери. Из китайските сайтове и левчетата също, някои са нелошо направени и там
В ДМ в събота питах за мрежи за пране. И продавачката търси през устройството си и накрая ми заяви някаква глупост, че никога не са продавали такива мрежи. Не исках да споря с нея.

# 361
В някои левчета също ги има

# 362
  • оттам, откъдето започва България

# 363
Много качествени мрежи съм купувала от ДМ от онлайн магазина, редовно ги подновявам от там.

# 364
И от Кауфланд са хубави от този вид, че и по-големи съм купувала.

# 365
И в Кауфланд няма. Служителката на региструрата ми каза, че пускат мрежи за пране само на промоция. Иначе няма наличен артикул, дори на редовна цена. Питах в неделя. Учудих се, че големи магазини не предлагат мрежи за пране. Разбрах колко трудно откриваеми са.

# 366
Освен от ДМ, мрежи съм купувала и от Пепко. Иначе имам едни от Лидъл, които са от много време и още са здрави, но пак както в Кауфланд, има ги в определени седмици.

# 367
И в Кауфланд няма. Служителката на региструрата ми каза, че пускат мрежи за пране само на промоция. Иначе няма наличен артикул, дори на редовна цена. Питах в неделя. Учудих се, че големи магазини не предлагат мрежи за пране. Разбрах колко трудно откриваеми са.

Мрежи за пране ДМ
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/1675624/profissimo-mrezhi-za-prane

# 368
А разкопчават ли се тези мрежи за пране с цип по време на пране?

# 369
Не.

# 370
Помагайте с препарат/ хак за премахване на петна от ръжда върху бели дънки.

# 371
На Клири 2 - https://taxta-magazini.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B8-2-%D0% … 5-500%D0%BC%D0%BB
, на д-р Бекман -

# 372
Мрежите за пране от левчетата не струват. Моята се разкопча още с първото пране, а и ципа не обхващаше докрая отвора.

# 373
А разкопчават ли се тези мрежи за пране с цип по време на пране?
Ако са направени добре - не.

# 374
Попитах този въпрос, защото моя братовчедка беше купила мрежа за пране. Не знам откъде беше я купила. Отрази се отрицателно за нея. Каза, че се е разкопчал ципът по време на пране и нямало никаква полза от мрежи за пране.

Общи условия

Активация на акаунт