Красиви български мъже

• 923
  • 68
  •   9
Отговори
# 15
BernardaM., какво направи, бе жена??? Уби всичко детско в мъжете, които вярват, че щом се съберат жени на едно място, могат да говорят само за манджи, плетки и деца. Е, и евентуално как да ощастливят по-добре мъжете си.
А сега какво? Челен сблъсък с товарния влак. Laughing

Както се вижда, към темата има мижав интерес, та може и да е вярно това за манджите и плетките Smiley

Трайко Младенов харесвам аз. Модел.
Актьорчетата не ми допадат като цяло на мен.
https://www.manuelscrima.com/traiko
Такива постове очаквах.
Благодаря за споделянето Innocent

# 16
  • Наблизо
Бернарда,явно си нова тук.Имали сме епични сблъсъци по темата.
Ама много от участниците вече не са тук.

# 17
Бернарда,явно си нова тук.Имали сме епични сблъсъци по темата.
Ама много от участниците вече не са тук.

По различни теми попадам на израза "епични сблъсъци", но откакто съм тук (вярно, отскоро е), не съм попадала и на бледа сянка на такива. Не знам какво се разбира тук под "епичен сблъсък", в други форуми съм участвала, по 10 поста в минута, не можеш да смогнеш Smiley
Може би наистина в "старите" форуми като този вече страстите са улегнали, защото като цяло не виждам голяма активност дори по най-наболели и скандални теми.

Нищо де, аз си чакам постовете с хубави мъже Smiley

# 18
Ники Илиев като по-млад.

https://melange.bg/zhivi-legendi/review/

# 19
  • Наблизо
Най-големите дразнители са с бан и някои за жалост не са вече между нас.Лека й пръст на Апсурт.

# 20
В тези класации видях доста посредствено изглеждащи мъже, да не кажа друго, но са класирани, защото са известни. Хич не одобрявам.

За хубав мъж се сещам и аз Юлиян Вергов. И Карамазов е хубавец, но не ми допада тази женствена нотка у него. Като цяло не се сещам за друг известен хубав мъж по нашите ширини. Някой да си кажа УАУ като го видя. Ама то и по улиците като вървя не виждам такива. На мнение съм, че българките са по-красиви от българите (за естествена красота говоря). Като се повдигне такава тема и все се сещам за Ергенът. До сега всички ергени ги намирам за не особено привлекателни, далеч от красавци. А може повредата да е в моя телевизор..

# 21

Ники Илиев и Руши Видинлиев ми харесваха много като млади, но за съжаление годините не им се отразяват никак добре. Ники Илиев го виждах на живо наскоро - нищо общо с преди Disappointed

# 22
  • България
Според моето виждане за красота има хубави българи, но не са известни.
От известните със забележки харесвам Ники Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов.

# 23
Кюрпанов сте пропуснали

# 24
Кюрпанов го харесвам и него, да.
Също съм на мнение, че има красиви мъже българи, но не са популярни. Лично аз имам доста такива в листите си в социалните мрежи.

# 25
  • София
Младият Миро също по мое мнение си беше hot stuff.

# 26
  • Пловдив
Не ми се вижда възможно да нямаме хубави мъже, но да имаме хубави жени. Или и хубави жени нямаме и точно ние сме най-грозният народ на планетата.
Няма да соча примери, защото винаги са субективни.

Цитат
...едно аристократично излъчване, което по нашите географски ширини май почти не се среща.
Едни недодялани селяци с един пръст чела сме ние. Говорещите винаги са изключение. Wink

# 27
Наско от БТР също беше хубавец като млад в лице. Обаче е малко нисичък.
Орлин Павлов също като по-млад.
Люси Иларионов също едно време...
Д2 имаха един перкусионист, Десо мисля, че се казваше, временно обаче май се подвизаваше при тях. Помня го като много готин на външен вид пич.
От младоците Никола Цолов е страшно сладък в лицето.
И доста много други, за които сега не се сещам. Абе имаме, но разбира се, като бройка няма как да ги сравним със "световните красавци", защото последните са точно такива - от цял свят. Но и само от САЩ или Холивуд да са, то пак е горе-долу същото.

# 28
  • Пловдив
И Момчил (на Дони) ми харесваше на мен като млад в лице. Може би донякъде - на фона на Дони. Сега си е запазил чертите, но не "обвивката" и общото впечатление.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:01 от Магдена

# 29
Не ми се вижда възможно да нямаме хубави мъже, но да имаме хубави жени.

Защо да не? Рускините са много красиви, а руснаците са крайно грозни. Поне по телевизията, която съм гледала. Разликата е чак плашеща. Има сал един певец техен, дето е симпатяга, всички други мъже са леш. А рускините и ненаправени, от най-забитото село дори, са си хубавици.

Общи условия

Активация на акаунт