Красиви български мъже

• 1 445
  • 96
  •   5
Отговори
# 60
  • Далечният изток
Новият водещ на късните новини по бТВ... Само заради него ги гледам Blush
Това ми е идеалът за мъж

От младичките - Алекс Николов, макар че на години ми е детенце Grinning

# 61
Можете ли да ми помогнете да намеря Мистър България 1996, 1997, 1998 и 2000 година? Спомням си, че красавецът, за когото говорех на предишната страница, е мистър някоя година.

# 62
  • Пловдив
Този със страхотните очи има леко калпазанско, дребнохулиганско излъчване, което не ми допада.

# 63
  • Далечният изток
Този Диан беше много известен модел преди 20+ години

# 64
  • София
О, на мен определено ми е много красив Мастагарков. Аз видя ли дръпнати очи... Пък и цялото му лице...

# 65
  • Наблизо
Този Диан беше много известен модел преди 20+ години

В тяло го докарва за модел,но лицето ниииикаква харизма.Много обикновен.

# 66
  • София
С уговорката, че на мен ми идва малко сладникав, но Павел Иванов си е красив мъж - висок, поддържан, хубава коса, интелигентен поглед:

Скрит текст:

# 67
  • Пловдив
Този ли игра Гунди? Има прилика на тази снимка. Не много голяма, но има.

# 68
  • София
Той е, да.

# 69
Българите що така обичат сами да клякат и да боготворят всичко чуждо? Навсякъде ми вади очите - все на другите всичко им е добре , само нашето е зле Grinning За мъже не бях го срещал, ама на. Раждайте по- красиви деца, кво да ви кажа...

# 70
Можете ли да ми помогнете да намеря Мистър България 1996, 1997, 1998 и 2000 година? Спомням си, че красавецът, за когото говорех на предишната страница, е мистър някоя година.
Днес и аз търсех, но нищо не открих. Моят любимец в ония години се казва Александър. После замина за Америка

# 71
  • София
По-скоро да възпитават. Малко естетика няма да навреди. За мен има много красиви българи, но ми простеят с гаменско поведение и това отблъсква доста, а и следват отвратителни модни навици. Впити анцузи и бръснати глави или някакво гнездо (броколи прическа) при положение, че лицето е по-кръгло и с гърбав нос. Rolling Eyes
 Или това недоразумение.
Скрит текст:

# 72
Много приятна тема.
Давам три предложения, от близкото минало:
Христо Шопов като млад:

Апостол Карамитев също намирам за красив и достолепен мъж:

И един позабравен актьор Димитър Буйнозов:

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:13 от rozi4ka222

# 73
  • София/Севлиево
Харесвах Асен Блатечки като млад,също Велислав Павлов (на пук на римския му нос).Харесвам и съпругът си-прилича малко на Джейсън Стейтъм (даже колегите му чужденци тъй го наричат понякога,те са китайци и всички си имат английски имена).

# 74
  • Другата България
Трима Владовци Heart, първия евър Heart!
Красиви български мъже, освен красиви, и талантливи!

И един Сано. Heart

Общи условия

Активация на акаунт