Конвергентен конкомитентен страбизъм операция

• 327
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми е с диагноза Конвергентен конкомитентен страбизъм. На 3 месеца изкриви едното око, с времето изкриви и двете очи навътре. След консултация с доста лекари, решихме да пробваме с оклузия, но уви няма да стане, сега се готвим за операция, тя е на 1г и 7м
Колебаем се между Аджибадем при др Лиляна Димитрова и Александровка болница - проф. Оскар. Моля, ако някой скоро е минавал по този път да ми каже подробности за самата операция и престоя в болницата. Също така ни предупредиха, че вероятно няма да стане само с една операция…Благодаря!

# 1
Мнението ще бъде за операция.
Въпросът къде да е пак ще е на дневен ред.
Тръгнах по пътя за операция в чужбина, дадох си сметка какво ще правя и къде ще занеса детето при усложнения, къде ще се наблюдава занапред. Тогава лекарката ми начерта едно око и един мозък и ми обясни защо при второто изкривяване на окото тя НЯМА да оперира. Доверих й се. Стана бавно, но всичко е зад гърба ни.

Много съжалявам, че не мога да присъствам на конгреса по детска офталмология, офталмоневрология и генетика в София. Много интересни теми ще се дискутират.

Общи условия

Активация на акаунт