От къде ... ефектни и вкусни торти в Пловдив?

• 86 231
  • 112
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Темата е малко старичка,но искам да попитам някой има ли впечатления от сладкарница "Мон Шери" в Пловдив?В един друг форум прочетох,че тортите им били много вкусни и на прилични цени,но дали е така?
  Някой знае ли актуални цени за парче или въобще нещо като информация?

Трябват ми 2 торти за Рожденния ден на дъщеря ми,а тази сладкарница е долу-горе под носа ми и ще ми е много удобно да ги взема в дните на меоприятието  Laughing

# 91
  • Пловдив
момичета как да се свържа с Пепи? Вече и писах веднъж на лични но нямам отговор? newsm78

# 92
здравейте мами предстои ни рожден ден интересуваме дали сте поръчвали от тези торти    
Сладкарска къща "Надежда" Пловдив и вкусни ли са

# 93
  • Пловдив
здравейте мами предстои ни рожден ден интересуваме дали сте поръчвали от тези торти    
Сладкарска къща "Надежда" Пловдив и вкусни ли са

От чисто любопитство ги потърсих и намерих каталог във Фейсбук.. По това, което видях като описание, работят със сухи смеси, които се разбиват с вода или мляко. Няма как при сегашните цени на масло, мляко и захар да получат цена 1-1.50лв на парче.

По-добре се ориентирай към някоя друга сладкарница. За "Попимони" съм чувала доби отзиви. Виж и "Амели"
Като гледам и цената е водеща при теб.

# 94
не цената просто ми трябва малка торта а повечето не предлагат затова питам за мнение някои пробвал ли ги е

# 95
  • ВАРНА морето сините вълни
Пепи много ясно ти е обяснила но явно не си разбрала- за 1.50 лева на парче представи си какво е съдържанието и сама си направи сметка може ли да е вкусна такава торта

# 96
момичета много ясно съм разбрала но искам мнението на хора който са ги опитвали а не да ми коментирате цената на парчето и да си представям каква ще е

# 97
  • Пловдив
момичета много ясно съм разбрала но искам мнението на хора който са ги опитвали а не да ми коментирате цената на парчето и да си представям каква ще е

Ами отиди на място и си поръчай парче от торта, която е според твоя вкус. Ако ти хареса си поръчай вече за празника.
Аз ти препоръчах 2 други сладкарници, за които имам мнение, за жалост за тези нямам

# 98
да това ще правя може би утре или в вторник и питах преди това за мнение

# 99
Аз съм доволна от тортите на сладкарница Светлана, купували сме от там за всякакви поводи, не са лоши.

# 100
може ли да ми кажеш къде се намират и има ли нещо онлайн каталог мен ме интересува специално за торта пате за това а не на всякъде я има

# 101
Торти "Захарно Петле"
http://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0 … 5/204560122889734

tyk

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 11:37 от petq*

# 102

За мен най хубавите торти са на Неделя,поръчвала съм от всички други сладкарници коментирани в темата,но винаги се връщам към тези на Неделя,за сега друга сладкарница не е успяла да ме грабне.

# 103
да и за мене си остава неделя номер 1 но няма тази торта дето искам

# 104
да и за мене си остава неделя номер 1 но няма тази торта дето искам

Момичета, живея близо до една от "Неделите" . Тортите им ми бяха любими, но откакто видях как и в какво ги пренасят ме е гнус. Стилажите за торти са легла на махленските котки!

Общи условия

Активация на акаунт