С усмивки, смях и мечти — Декемврийчета празнуват първите рождени дни. - Тема 3

• 6 694
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
Нашият няма да ходи на ясла, ще бъде батко живи и здрави и не ми се мяткат сополи нонстоп 😂
😍поздравления!

# 226
Еха, честито Loliana

# 227
Благодаря момичета, честно казано съм притеснена как ще се оправям с 2, но да видим 😂🩵

# 228
Честито, Loliana!

# 229
Благодаря момичета, честно казано съм притеснена как ще се оправям с 2, но да видим 😂🩵

Оцелява се Simple Smile

# 230
Честито и от мен Loliana 😊

Моето детенце ще тръгне на детска градина през януари в първа градинска група, прескачаме яслата ние.

Рязането на нокти е предизвикателство и при мен 😀 аз даже опитвам и да ги дооформя с пилата и ги режем по цял ден 😅

# 231
Честито Loliana! Лека и безпроблемна бременност!

Ааа, това с ноктите си е цяло приключение 😅 и характера му е.. Не стане ли на неговото се започва тръшкане, без значение вкъщи, на улицата или в магазина.
На ясла ще тръгне януари, а аз от сега се чудя на кой ще му е по-кофти, на мен или на него 😅 май на мен

# 232
Честито, Loliana! 🥰🥰🥰

На нас днес ни беше първия ден на ясла. От 10 до 11 и 30. На влизане рева, на излизане рева, уж казаха, че не плачела през цялото време, ама си знам детето и ме съмнява. 😄 Обаче явно се е наакала там, сменили са й памперса, но не са я изчистили като хората...на срамните устни има мръсно...ще им кажа утре...днес 1 час, ама като почне по цял ден, няма да стои така цял ден де. 🤨

Иначе добре сме, продължава да си е същата драматична...все гладна и все ревяща. 😀 Средата на юли ходихме в Гърция на почивка, първата вечер още падна докато бяга, спука си челото и прекарахме 5 часа в спешното и й шиха челото. После на втория ден почнаха сополи, на 5тия ден вдигна над 39 температура и нямаше следващ, защото преценихме, че е най-добре да се прибираме. От тук до там са ни 10-12 часа път...не ни се рискуваше. Абе не си прекарахме добре, ама с деца на море така..😀

# 233
  • UK
Алис ходи на градина от януари до април, но се преместихме в друг град и сега тъкмо започнах да си търся работа и след това ще я пращаме пак на градина, защото за нея така е по добре отколкото с мен по цял ден вкъщи, особено в този ужасен малък град в който няма нищо за правене. Нямам търпение, честно казано. Не знам за нея, но аз лично се побърквам по цял ден вкъщи само двете.

# 234
С какво я развличате? И другите с какво развличате децата? Ние сме по цял ден навън, стига да не е афска жега.

# 235
  • UK
Ами точно това е проблема, че мисля, че й е скучно. Тя не е от децата, които си играят с играчки, не иска да рисува, дай й да се катери, да отваря чекмеджета, шкафове, обича да мести разни дребни неща от една кутия/чанта/кошница в друга, единствената играчка, която я занимава са магнитните плочки и то да ги реди по хладилника, още не може да строи с тях. Освен това като сме си вкъщи тя няма кой знае каква причина да започне да говори, като е гладна отива и отваря хладилника, като е жадна си носи бутилката до мивката, мисля си че й спирам развитието, аз й говоря непрекъснато, но предполагам, че в градината ще има повече причини да говори, а и ще вижда другите деца. Тя иначе не спира да бърбори и използва много думи, но само тя си знае какво означават, засега Бай бай дади и о-оу... Шит й се разбира. Ще има да си говорим с детската градина. Simple Smile Мама, нани, баба казва само ако й каже да повтори, иначе не ми вика мама. Няма да се притеснявам, със сигурност няма никакви симптоми на аутизъм (аз съм с диагноза аутизъм и можеше да го е наследила).

# 236
Вече се чувствам като истинска майка...след 4 дни на ясла днес сме сополиви и с кашлица. 😄 Дайте идея до утре какво да й давам? Давам й уж Биозин кидс за имунната система, ама явно влияе на нечия друга имунна система, защото за 20 дни това ни е второ разболяване.

# 237
От моят опит: нищо не помага. Пари хвърлени на вятъра са в 99% от случаите. Просто си го преболедуват и така до следващия вирус. Първите две години са така.

# 238
Искате да кажете 2г от тръгването на ясла?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт