Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 576
  • 805
  •   1
Отговори
# 420
Имам ядкови млека от календара до края на деня. Ако някой ще ходи да пазарува да ми пише да го изпратя.

# 421
Провидя ли ми се цената на краставиците - 7,99 или 6,99лв? 😁
Не знам, не съм ходила тази седмица в лидъл.В Кауфланд са по 2,99лв., но не са хубави.Уж вчера ги избирах, днес меки, никакви.

# 422

Днес бяха 6,89лв

# 423
Здравейте, може ли мнение за това Панетоне? Никога не съм купувала, а ми трябва за почерпка и не искам да се изложа Simple Smile
Скрит текст:
Миналата година взехме от другото, което се води Dark, на мен много ми хареса.
Скрит текст:

# 424

Днес бяха 6,89лв
И на мен тази цена ми направи впечатление.

# 425
# 426
Момичета, бамята на Авис, от предстоящата седмица, бива ли я? Като цяло, ако имате препоръки за добра консервирана бамя, ще се радвам да споделите

# 427
  • Пловдив
Ама защо въртят тия делукс продукти във всяка брошура...? Половината е с тях.

Айвар ще има за който обича Simple Smile

Гледах меките комплекти от плюш...пижама пише. Ами S р-р като за L ми се стори. Една жена пред мен награби и 3-те извадени бройки.

# 428
Ей, новата брошура, супер! Докато се усетя, че е четвъртък и тя вече е тук!!! Мерси, lenak!:hugs:

Сега ще разгледам да реша дали ще ги посещавам идната седмица, че тази няма да ме видят, нищо интересно нямаше, а коледните изненади пък съвсем са ми неатрактивни. Досега само от моцарелата на -50% взех, ама е със срок до 27.12, явно затова беше изгодна. Не, че ще се развали след тази дата, ама все пак ясно защо е в наградите...Neutral Face

# 429
  • София
Здравейте!
Не знам дали друг път са пускали маслото за тяло на Cien. Може би е пускано с друга опаковка.
Добро ли е? Заслужава ли да се купи?!

# 430
Момичета, как мога да видя кога горе-долу миналата година са пускали едни бележници настолни

# 431
Ходих сутринта за кожени клинове, успях да си намеря моя размер. Видях и краставиците, бяха намалени на 5,99лв/кг .
Видях и намаление от 50% , много месеци не бях виждала в нашия филиал.
Някой питаше за бамята , аз много я харесвам

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 12:24 от brillante

# 432
  • София
Момичета, как мога да видя кога горе-долу миналата година са пускали едни бележници настолни

И на мен ми трябва настолен календар.

От брошурата за следващата седмица доста неща набекязах.

# 433

На promooferti.com могат да се гледат старите брошури.

# 434
  • Варна - Черна гора
Скрит текст:

Rosheen, миналата година са били в брошурата до 10.11.
Тази година в брошурите от 03.11. и от 10.11 календяри не видях.

Общи условия

Активация на акаунт