Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 114
  • 805
  •   1
Отговори
# 795
Влизам да похваля тези сутиени, прилягат като втора кожа. Онзи ден взех един с нагласата, че няма да ми хареса и ще се наложи връщане, но останах много приятно изненадана, особено за тази сума. Днес даже ходих за още един.

# 796
В Лидл голяма лудница днес. На касите с плащането няма проблем.
Казват цената за плащане в лева и цената в евро и питат в лева или в евро ще платим.
Платих с левове, върнаха ми евро.
На опашката всички платиха с левове.
И до тук добре, по регалите обаче е ужас.
  Хубаво трябва да се гледат цените, защото имат явно проблем със софруера и цените са разменени.

# 797
Ние купуваме от Лидл това кафе и много ми харесва, често има купон за 20% намаление
Скрит текст:
Става ли за кафемашина? Не мога да се ориентирам по някои опаковки...
На Беларум 2 в 1 дали са докарали? Мислите ли че ще докарат?
В нашия филиал на 31.12. имаше само 2 в 1.
От тези сутиени през август-септември бях купила намалени на 50% от "клошарския" щанд. Взех и за мен, и за дъщеря ми.

# 798
  • софия
Никакъв проблем със софуера нямат и нищо не е разменено. От 1 януари официалната валута е евро и тя е водеща.

# 799
  • София
Никакъв проблем със софуера нямат и нищо не е разменено. От 1 януари официалната валута е евро и тя е водеща.
Разменени са стойностите, а не местата им. Днес не е първата такава снимка, която виждам.

# 800

Както казах трябва внимателно да се гледа цената, а очевидно и ти не гледаш внимателно.
Да подскажа, че 2.99 евро не е равно на 1.53 лв.

# 801
  • София
А обратно 😊

# 802
И аз днес пазарувах, касиерката беше много любезна, пита в лева или евро, пожела успешна нова година. Обаче отскачаше доста често до касите на самообслужване. И сега забелязвам, че в сметката си имам надписани 2 кг банани. Реално си взех 3 банана, в бележката имам веднъж 600гр и веднъж 2кг. Тъпо ми стана и не мога да разбера как е станало, но явно ще трябва да следя по-внимателно покрай тези смутни времена. И дано не ми върви така цяла година Simple Smile

# 803
Моля някой да пусне нова тема.

# 804
Влизам да похваля тези сутиени, прилягат като втора кожа. Онзи ден взех един с нагласата, че няма да ми хареса и ще се наложи връщане, но останах много приятно изненадана, особено за тази сума. Днес даже ходих за още един.

И аз имам два такива,но съм им сложила други презрамки.

# 805
Позволих си да пусна новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1843326

Общи условия

Активация на акаунт