Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 141
  • 805
  •   1
Отговори
# 780
  • СОФИЯ
Стринг бикините от днес са 95 % памук и са без дантели. Като тези, които спряха да предлагат преди повече от година.

# 781
Напишете направо тук за кафето, че и аз искам информация 🤭

# 782
И аз се нареждам за информация за кафе, което хем да е хубаво, хем на прилична цена.

# 783
  • оттам, откъдето започва България
Хубаво и на прилична цена + Лаваца смляно кафе в Лидл. (В промоционални опаковки - 6, 8 бр.)

# 784
В Метро са 2 пакета от по 450гр. = 900гр. за кафе НБ -19лв.

Лидълската ми черта в ГР.

а и за този пазар от 34,66е ми даде купон награда -1е , и -40% на някакви бисквити

и в БГ

# 785
Ще пиша на лични, за да не спамим.
Днес направих сефтето в Лидл, всичко си върви идеално. Чакам утре шунката, че сме фенове .

# 786
В К 450г Нова Бразилия е на 10.99 лв.

Това с "хубавото" кафе нали знаете че е силно субективно и няма как да се препоръча вкус? Нонсенс е...
Виж за цената е въпрос на сравнение и търсене...ама вкуса....тц...

# 787
Всяко кафе си има подробно описание и всеки средно интелигентен може да се ориентира достатъчно добре какво да реши да опита. И по принцип качеството не е въпрос на вкус, за разлика от вкуса.

# 788
Ние купуваме от Лидл това кафе и много ми харесва, често има купон за 20% намаление
Скрит текст:

# 789
  • Козлодуй
На Беларум 2 в 1 дали са докарали? Мислите ли че ще докарат?

# 790
Всяко кафе си има подробно описание и всеки средно интелигентен може да се ориентира достатъчно добре какво да реши да опита. И по принцип качеството не е въпрос на вкус, за разлика от вкуса.

Кел файда да е качествено като не му допада та вкус на човек?
Опитвала съм мнооооогооооо кафета...не е до интелигентност , а до небце и предпочитания...
Това с описанието дори няма да го коментирам...Grinning

По темата...взехме си от 2л олио Калиакра на 5 лв...изгодна цена, че въртя едни мекици всяка божа сутрин....

И предвидливо Лидл предлагат три вида т.х.големШки опаковки на промоция Joy..и таквоз взехме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 791
Здравейте, аз се сдобих със зъбния душ, но се чудя откъде да се сдобия с накрайници за него - някакви съвместими. Освен това.. изхвърлих втория от кутията Wink

# 792
Да, по описанието човек може с голяма степен на вероятност да предположи какво ще му хареса и какво не, ако поне малко разбира и знае какво харесва.
Пък ти си коментирай каквото искаш, Тета. Знаем, че си ненадмината в безсмислените заяждания и монолози.
Както в случая - абсолютно излишно разводни темата, чунким хората не могат да се сетят, че е въпрос на вкус, мда. Добре е да има някой да те осветлява за истините в живота.

# 793
  • Бургас
Забелязах, че изкупуваните на автомата кенчета и бутилки ще са по 2 евро стоники. Що така?

# 794
  • Бургас
Посоката на закръгляне е спрямо интереса 😆

Общи условия

Активация на акаунт