Лидл 195 - Предколедни настроения

• 76 496
  • 805
  •   1
Отговори
# 555
Да споделя, че вчера купонът за ядките дето даваше грешка днес се беше появил, та даже успях и да го ползвам.
Мисля, че няма ограничение понеже взехме три пакета от единия вид ядки и един пакет от другия и на всичките ми е отчело отстъпката от 25%.

# 556
Меко е, да, като Камембер.
Камембера го запичам. Най- вероятно ще пробвам и по двата начина.

# 557
# 558
За всички които като мен чакаха планерите, от понеделник на същата цена като миналогодишните.HeartpulseHeartpulse

# 559
Аз понеже не съм на ясно да попитам тази снимка на първа страница на пиле ли е или на пуйка и печена ли я продават. Надявам се са схванали майтапа.

# 560
  • София
Потвърдена нова локация за Бургас
Пиргос Парк, бул. Янко Комитов 4

https://www.flagman.bg/article/369446

# 561
  • велико търново
Новата брошура до 4страница. После старата. Само за мен ли е така?
Някои да купил кучешките дрехи от днес? Червен плюш като кучето джудже дакел и други подобни. Моят е Джак Ръсел 9кг.мъжки.Дали стоят добре ублечени дрехите лесно ли се обличат?

# 562

При нас този пакет е 5. 89 лв

# 563
  • Русе
Някой да има отзиви за прахосмукачката за акари и за сокоизтисквачката?

# 564
Тази седмица харесах да купя от сьомгата в XXL опаковка - 1кг. Излиза много на сметка.

Но да ви разправям какъв майтап - снощи на касата в един момент поглеждам монитора и гледам 788лв. Flushed Някаква грешка е станала, но изглеждаше драстично!!!

# 565
Тази седмица харесах да купя от сьомгата в XXL опаковка - 1кг. Излиза много на сметка.

Но да ви разправям какъв майтап - снощи на касата в един момент поглеждам монитора и гледам 788лв. Flushed Някаква грешка е станала, но изглеждаше драстично!!!

Колко е сьомгата като кг и цена?

# 566
Здравейте:)
Някой да е виждал каничка за разпенване на мляко в магазинната мрежа на Лидл в София?

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 16:35 от lola_92

# 567
Момичета, много ми е спешно питането - скоро нали имаше джегинси и клинове в Лидл, имитация на кожа? Въобще не им обърнах внимание тогава, но сега спешно трябва да намеря черен, лъскав клин. Да не е дебел или с ципове, колани и т.н. Най-обикновен модел клин, но да е лъскава материя. Дали има някъде останал? Благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 16:08 от aDream

# 568

Колко е сьомгата като кг и цена?

1кг - 30лв.
В две свързани опаковки е - т.е. половината може да се замрази евентуално.
Иначе опаковките от 250гр обичайно са към 12-13лв.

# 569
  • София
Нов магазин, непосредствено до Декатлон на Владимир Вазов, София :

Общи условия

Активация на акаунт