Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 50

• 22 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Или както срещнах днес - Велка Пролетова, очевидно някаква заигравка с журналистката Пролет Велкова.
Мусайбе Мераклиева категорично е майтап. Самото име Мусайбе/Мусейбе може и да съществува някъде, по-скоро извън България.

# 721
Ох, като вземат да лепят '"мир" и "слава", където трябва и не трябва. Оригиналните славянски имена, окончаващи така, не са били случайно измислени. " Бранимир"-брани света/ мира. Радослав- носи радост и слава, Владимир, Владислав, да владеят и да славят. Какъв смисъл имат измислици, като Ивомира, Нинослав, Данимир...

# 722
  • Пловдив
То и аз преди години бях написала в един сайт, че се казвам Злата Вещарова и няколко човека ми повярваха и ми казаха, че съм уцелила точно ника ми да е като името Grinning

# 723
Между другото, ключарят на храма на Божи гроб с фамилията Нусейбе, е женен за българка. Сигурно и тя е с тази фамилия. Журналистът Горан Благоев разказа историята на това семейство в предаването „Вяра и общество" преди години.

В някои държави името е Нусейбе, а в някои – Мусейбе.

Като Илхам и Илхан – президентът на Азербайджан се казва Илхам Алиев, а в България сред мюсюлманите се среща Илхан.

# 724
  • Пловдив
Иванислава

# 725
Здевделин - абитуриент

# 726
Ивамина - новодипломирана лекарка.

# 727
Здевделин - абитуриент

Е това си е някоя правописна грешка някъде в някой списък...

# 728
То не може нито да се изговори, нито да се изпише...

# 729
На три места беше изписано така. Включително и на един документ от кандидата... Ако навсякъде са сгрешили. Не знам. И за мен е логично да е Звезделин, ама в Тея времена.
Здевделин - абитуриент

# 730
  • ...живея на последния етаж...
Далиа и Елиа - сестрички.
Това а накрая ми е трудно да го произнеса, ама пуста мода. След като има Мариа и Георгиа, що пък не...

# 731
На три места беше изписано така. Включително и на един документ от кандидата... Ако навсякъде са сгрешили. Не знам. И за мен е логично да е Звезделин, ама в Тея времена.
Здевделин - абитуриент

Даже не мога да го произнеса...

# 732
Предполагам, всеки път трябва да го диктува буква по буква как се пише или повтаря 100 пъти при запознанство... Много неприятно!

# 733
  • Sofia
Кръстиан

# 734
Кристяна- девойка
Викториа- новородено

Общи условия

Активация на акаунт