Липса на секс

• 1 069
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте на 23 години съм във връзка съм от 4 години и започваме все по рядко да правим секс не мога да разбера на какво се дължи
Отношенията ни са супер но секса винаги се отлага
Никога не е липсвала любовна игра и предразполагане от моя страна често пъти и когато дойде момента не успявам да свърша но тя ми казва че не може повече

# 1
Има едни чичковци, учили са тези неща..
Наричат се андролог, сексолог..

Направи си една консултация, просвети се, вместо да се мъчиш и питаш по форуми, а и партньорката да измъчваш.

Желая ти успех!

# 2
Говори с нея открито.

# 3
  • София
Няма интерес към секса. С теб.

# 4
Все по-често ми прави впечатление как млади хора не умеят да построяват мисълта си. В допълнение, наистина ли сметнахте, че никъде не е необходим нито един препинателен знак? Разбрахме смисъла по ключови думи. Съжалявам, не се сдържах.

# 5
Ако сте от мъжете, които свършват много бавно и е дълго и еднотипно лашкане с акробатични номера - става и досадно и й убива мерака за дълго...
Колко време продължава секса при вас - от началото на любовната игра до неговия край?
Имате ли ранообразие като места, емоции, ролеви игри, ако щете играчки и стимулации?
Някога, ама въобще някога питали ли сте я тя какъв секс харесва и какво и допада в леглото? Без да се сърдите ако това не отговаря на това, което предлагате в леглото?

# 6
На ниво психика се случва, както бързото така и бавното. Лекари не ти трябват. Фиксираш се в това, не го прави ще се влоши.

# 7
Пич, изтеглил си късата клечка. Има жени, които изобщо не си падат по секса, толкова, че чак им е противен. Познавам една такава, която ми казваше, че никога не е стигала до оргазъм въпреки наличието на над 20 партньора. Съгласявала се е да прави секс за да си има приятел и да не е сама. Тъжно, но вярно.

# 8
  • Out of the Mix
Малкият, на твоите години правех по 4-6 тека един след друг на един път.

Подобна на описаната я отсвирвах още първият път.

Ако е голяма хубавелка, пробвам 2-ри, айде 3-ти път в рамките на 2-3 дни.
Ако тенденцията продължи, заминава.

Да седиш с някаква само, "за да си с гадже", трябва много да си го закъсал, и то при положение, че всички сте в чатовете, социалките и се менкате, като носни кърпички.

Пускай я да пасе, и си намери девойка 19-25, с която да се разкоствате от секс всеки ден по няколко пъти.

Гледай да е огнена и дейна, или поне дашна, да не ти създава психологически блокажи, защото това за в бъдеще ще ти донесе проблеми.

# 9
  • Бургас
Във връзка сте кажи и го открито че ти имаш тези нужди. Ако само неините нужди биват задоволени а твоите не просто няма да ви се получи. Същото важи и за теб може би ти не задоволяваш някоя неина нужда и затова да ти отказва. Сядаите и говорете ако ли не всеки по пътя си.

# 10
Опитвали ли сте поговорите открито с нея по темата? Причините могат да са... прекалено много, за да гадаем. Имате нужда от откровен разговор, без нападки и обвинения. Трябва да проявите разбиране един към друг, за да се стигне до истината. Тя е единственият човек, който би могъл да Ви даде яснота по проблема.

Общи условия

Активация на акаунт