Отговори
# 600
Ешреф и всички много добре знаят кой стои зад този план.

# 601
Ърмак каза на Ешреф, че Нисан го обича много и в никакъв случай не може да е доносник. Трябва да търсят другаде.

Гюрдал и приятели са по следите убиеца. Дано до края на епизода да отърват Ешреф.

# 602

Има предател но не е Нисан. Не е тя. Тя, те обича толкова много. Heart

Само така Ейваллах на Ърмак. Подкрепя любовта им й е истински приятел. 🫶

Ешреф ще го измъкнат нали трябва да подари прословутата Огърлица. Това вероятно ще е в края на епизода.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:31 от femmi2

# 603
Ще го пуснат, как иначе ще подарява огърлицата на Нисан?

# 604
Ще го пуснат, как иначе ще подарява огърлицата на Нисан?

Пипи Kissing Heart дублирахме се но мислим еднакво но то е логично предвид какво ни показаха.

# 605
Любимите ми екшън сцени.
Само не разбрах какво му отрязаха този път... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:34 от Emiliya

# 606
# 607
Малко "романтика" от Кадир и Чийдем.

Фарук не издържа - наби съпруга на Айтен.

# 608
Гюрдал и Гонджа се карат и викат и тя не можа да ми каже че е бременна. За какво се скараха...

Ешреф вече е свободен от ареста много бързоооо бе и дадоха сцената с Огърлицата и след това РЕКЛАМИ и така ще завърши епизода.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:55 от femmi2

# 609
Въйй, момента с огърлицата направо ме отчая. Сложи примката на врата на любимата си Ешреф.
Нисан се почувства като жертвено агне.
Да знаеш, че си обречен...
Но за съжаление ще чакаме до следващия епизод, за да разберем реакцията на Нисан.

Обещават фраг още тази вечер.

# 610
Обаче не се издава и държи  и тая сцена с нож да я режеш у въздуха. Знае че в Огърлицата подарък  има бръмбар  и има съмнения. Неприятно е но като не говорят и слагат открито картите на масата така ще е.

Аз ако съм няма да издържа и направо я късам може и да не е пред него и после ще намеря устройството и ще му го завра под носа. Каквото има ще се случи... Не са лесни такива разговори но стига да искаш да чуеш и разбереш истината сядаш и слушаш и после крещи прави каквото искаш. И двамата имат вина в случая.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:11 от femmi2

# 611
Много добра беше последната сцена. И перфектно изиграна от Демет и Чачо.
Изтръпнах цялата. Напрежението достигна своята кулминация.
Цялата болка, унижение, разочарование, гняв, се четеше в погледите им. През лицата им преминаха за миг всички емоционални състояния.
И двамата са наранени, и двамата страдат, но не толкова за себе си, колкото за другия.
Две ранени души, които разкъсаха сърцата си. Ще могат ли да съберат парчетата отново...

Целият епизод беше наситен с действие и напрежение. Слаби моменти не усетих, напротив - през цялото време тръпнех в очакване на следващия ход на всеки от героите.
Адмирации за добре структурирания епизод!

# 612
Имам да си наваксвам с моменти от епизода, щото всеки път изпускам по нещо и се разсейвам.

Слаби моменти почти нямаше всичко беше добре структурирано и на класно ниво. Кулминацията беше наситена с напрежение и така поднесено и отиграно, че няма как да не ти настръхне кожата.....😲🥺🥺⚡⚡🔥❤️‍🩹❤️‍🔥💕

# 613
https://www.youtube.com/watch?v=_FhHPTp1GFY фрага, автоматичния превод е неразбираем Joy, но явно Ешреф е открил къртицата.

# 614
Eşref Rüya

Епизод 25, Трейлър 1

„Предателят трябва да се страхува, а не предаденият!“

https://www.youtube.com/watch?v=_FhHPTp1GFY фрага, автоматичния превод е неразбираем Joy, но явно Ешреф е открил къртицата.
Пипи, благодаря за новия фраг.
Сега ще го огифя и ще видя за превод при Катя или рускините.

Общи условия

Активация на акаунт