Отговори
# 615
Благодаря за фрага и приятната компания тази онлайн  вечер.

И като е разкрил къртицата разбра ли му името кой е ? ?

# 616
Благодаря за фрага и приятната компания тази онлайн  вечер.

И като е разкрил къртицата разбра ли му името кой е ? ?
Не знам, просто застреля някого пред гроб и после отиде при Нисан, като в началото на сериала.

# 617
Eşref Rüya

Епизод 25, Трейлър 1

„Предателят трябва да се страхува, а не предаденият!“

Ърмак: - Ешреф, Фарук е задържан.
Хъдър: - Тип на име Касапинът е в един затвор с Фарук. Може да го нападне.

Нисан: - Вече те познавам, Ешреф Тек. Виждам какви мисли минават през главата ти. Може би те е страх да не те предадат.
Ешреф: - Не ме е страх да ме предадат, според мен този, който извършва предателство трябва да се страхува.
Нисан: - Ще го убиеш ли? Вътре има записващо устройство. Ешреф ме следи. Подозира ме. Ешреф?!
Хъдър: - Ешреф, наблюдават упадъка на Сираците и отново се появиха на сцената тези подлеци.

Ешреф: - Кое е името?
Хъдър: - Няма име. Само репутация.
Ешреф: - Ихтияр (Старецът).
Динчер: - И Ихтияр се обезпокои. Ще вземем наркотиците.
Ешреф: - Гюрдал, малко е мрачно, може ли да осветим? Такъв отговор ще дадем, че целият град ще чуе.

Катя, благодаря за превода!
Сили не ми останаха да гадая какво се случва след този фраг.
Беше ми приятно във вашата компания, момичета!

# 618
Благодаря за гифчетата и превода.

Фрагмана пак те кара да гадаеш и мислиш. Ешко се страхува от предателство на близък или любим човек и още как , защото го е преживявал.  Ето затова отрича и не иска да вярва и се бунтува и не искаше да мисли дори и представя. Но е прав че и този който го предаде трябва да се страхува и знаем какво следва, но жените е различно и няма да ги убие.  

Фарук ще го пребият в затвора заради Айтен. Ех как си приличат с Ешреееф ❣️

Този Ихтияр ще го разгадаят кой е и покажат или сега или след НГ. Както бях писала ще има ваканция от сериали новогодишна.  Точно кога излизат ще се напише предполагам кой ще е последният епизод за декември.  

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 00:46 от femmi2

# 619
Екипът от #Мечтата на Ешреф на съвместна вечеря

# 620
Екипът от #Мечтата на Ешреф на съвместна вечеря

Аййй Blush , толкова е мило да видиш такъв сплотен и приятелски  екип и усмихнати колеги  излезли на вечеря. Много се радваме на фона на всичко което се случва грозно и задкулисно в дизи индустрията и не само там ние сме големи късметлии в това отношение. Слава богу досега с всички  успешни проекти и екипи с които Чаатай е работил не е имало проблеми и се уважават и досега.

Деметка също е била там след като се завърна от Катар на Формула 1  и са се селфили с режисьора. Улуч Байрактар е същински темерут и рядко излиза или споделя нещо. Така че и това е постижение както и на нашето хубаво темерутче, но той си връща настройките и изненадва лошо или приятно. Вече ме е страх да предвиждам и говоря или прочета.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 00:43 от femmi2

# 621

𝐁 𝐚 𝐝 𝐛 𝐨 𝐲 𝐬 🖤

Спокойна нощ, момичета!

# 622
Добро утро
Рейтинга

# 623
Здравейте, дами!

Отново ще пием кафе с удоволствие и в добро разположение на духа.
Десятките не сме достигнали, но пък бяхме свидетели на динамичен и интригуващ епизод.
Да подсладим кафето с поредната статия на  Kanal D.

Лидерството на Ешреф е без съмнение!

Четвъртък, 12.04.2025 г., 10:53 ч.
 Kanal D
Феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ отново остави своя отпечатък върху рейтингите и виртуалните медии с епизода си, в който се случиха критични събития в живота на всички герои.

Изненадващото сближаване между Кадир и Чийдем хвърли зрителите в шок. Новината, че Гюрдал е на път да става баща, шокира не само Ърмак, но и всички останали пред екрана. Фарук отново се озова с Айтен, а изненадата на епизода беше огърлицата, която Ешреф подари на Нисан.

„АКО НИСАН Е ПРЕДАТЕЛЯТ, ЩЕ Я ЗАСТРЕЛЯ В ГЛАВАТА!“
Ешреф, който успява да се измъкне от коварния капан, поставен му от Kasap, прибягва до стария си трик, за да разбере дали Нисан е предателката. Той завежда Нисан на романтична вечеря и ѝ подарява ценен подарък. Нисан е изумена, когато си спомня, че Ешреф преди това е подарил на Чийдем огърлица, съдържаща подслушвателно устройство. Ходът на Ешреф, който той заявява: „Ако Нисан е предателката, ще я застрелям в главата!“, е интерпретиран в онлайн медиите като предвестник на бурята, която предстои в предстоящите епизоди.

ТРИ КАТЕГОРИИ, ЕДИН ЛИДЕР
С постоянното си темпо и напрежение, Eşref Rüya продължи традицията си да бъде лидер във всички категории за гледаемост. Продукцията получи рейтинг от 8.81 и рейтинг от 23.87 в All People, рейтинг от 7.12 и рейтинг от 22.06 в AB и рейтинг от 9.08 и рейтинг от 24.65 в 20+ABC1, завършвайки деня на върха. С почти всяка сцена, чупеща рекорди за споделяне и коментари, Eşref Rüya се очерта като победител и на виртуалната медийна сцена.

Продуциран от Tims&B, „Ешреф Руя“ се излъчва по Kanal D с новите си епизоди в сряда вечер.

"Всеки избира сезона за своята Душа!"
С пожелание за чудесен ден и добро настроение днес!

# 624
Привееет! 
След снощния напрегнат епизод се нуждаем от още кофеин през деня.

Номер едно сме. И всички се радват. Дали ще достигнем заветната десятка кой знае.... На фона на някои други сме супер в цифрите.  

На колегата Салих е доста надолу и ако не се вдигне решава канала.  

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 12:01 от femmi2

# 625
Едва сега се прибирам и първо започвам с линковете на преведения епизод.
После ще търся новини и актуално инфо.

Мечтата на Ешреф - епизод 24 (БГ Субтитри)

https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 4cVDZF0fGbnG.html

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 24 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/

Приятно гледане:

# 626
Благодарим за преводите от групите. Flowers Hibiscus

# 627

Birsen Altuntaş
04.12.2025

„Тек“ на върха... Чаатай Улусой е най-търсеният актьор на 2025 г., както за телевизионните си сериали, така и за филмите си.

🔶 Чаатай Улусой, „Ешреф Тек“ в сериала „Ешреф Руя“, беше най-търсеният актьор на 2025 г. според данни на Google.

🔶 Красивият актьор, със сериала си „Ешреф Руя“, в който участва с Демет Йоздемир, се класира на трето място в тенденциите за търсене в Google в Турция за 2025 г. след „Джемини“ и земетресението в Истанбул, и на първо място в класацията за „Най-търсени телевизионни сериали“. Ешреф Руя също се класира на 10-то място в списъка с резултати от търсенето, като въпросът „Кога?“ е „Ешреф Руя Кога?“.

ВОДЕЩА РОЛЯ В 3-ИЯ НАЙ-ТЪРСЕН ФИЛМ
🔶Филмът „Uykucu“ на Poll Films с участието на Чаатай Улусой в ролята на таен агент на име Ферман бързо се превърна в актуална тема след излизането си на 29 октомври, поставяйки Minecraft на трето място в списъка с „Най-търсени филми“, след Kadıköy Bull.

Google обяви 10-те най-популярни сериала в Турция през 2025 г. #МечтатаНаЕшреф, с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, е класиран на 1-во място.
1- "МечтатаНаЕшреф" 🏆
2- "Играта на калмари"
3- "Гасал"
4- "Далечен град"
5- "Ако кралят загуби"
6- "Бахар"
7- "Сряда"
8- "Лейла"
9- "Принц"
10- "Геният"

А филмът #Спящ с участието на Чаатай Улусой е класиран на 3-то място сред най-търсените филми в Google.
1. Minecraft
2. Kadıköy Boğası
3. #Uykucu / "Спи" 🏆
4. F1
5. Айдеде
6. Карантина
7. Сихирли Анем
8. Шампийонлар
9. Анка Кушунун Донюшу
10. Денгелер

# 628
[

На колегата Салих е доста надолу и ако не се вдигне решава канала.  
Сериала на Салих ще приключи с 5ти епизод. Жалко, но и аз не можах да го гледам от навалицата. Cry Просто лош късмет.

# 629
Пипи, аз не гледам нищо от новите продукции, но непрекъснато чета, че някой сериал е занулен.
Колко станаха сериалите с преждевременен край?!
То май не останаха такива за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт