Отговори
# 630
Йееее , Тенкю за подробното инфо. Само така напред и нагоре. На върха ,където ни е мястото колкото и нескромно да е.   👏💖😊Stuck Out TongueNature StarNature Sparkles

Ще илюстрирам отново от Гугъл класацията за 2025 год.  

Отдавна са провъзгласени от общите фенове в соц. мрежите кои са Кралят и Кралицата и то заслужено. Най луксозната , красива и хармонична и талантлива и успешна  двойка в дизи ленд.

И разбра се актуалният филм, който също жъне успехи с целият екип.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 19:47 от femmi2

# 631
Пипи, аз не гледам нищо от новите продукции, но непрекъснато чета, че някой сериал е занулен.
Колко станаха сериалите с преждевременен край?!
То май не останаха такива за гледане.

Оооо има, има, макар от новите почти всички са ми на едно ниво. Гледам ги с мишката, странното е, че от тях ми се откроява "Децата на рая", ако не беше в понеделник срещу "Далечен град" щеше да е на нивото на " Морето", а е и по добър е от него, темата е същата. Още по странно ми е , че сериала на Сема " Мошеници" също не ме влече особено, не знам какво не е наред? Head Band Май се пренаситихме от количеството добри сериали. Ок, започват всички добре, но е трудно да потдържат интереса до края. За "Краля" ще пиша в общата тема, щото и той приключва с 30 епизод, а аз бях несправедлива към Халит. Heart

# 632
Има го и пренасищането, което е нормално с това количество.  Турския зрител вече е видял всичко ,но не е само при комшиите така. Теми и истории се повтарят. Добре е че има и нови лица от актьорите нали трябва да се тръгне от някъде. Тази модна тенденция с понякога прекалените възрастови разлики не ми се нрави.  Зависи от много неща дали ще си паснат. То е до ген и не само до пресъздаване на образ.  Нямам против и корекции но да са в рамките на нормалното.

Салих тръгна добре но не успя да се задържи и спадна. Колкото и добър актьор да си  е на късмет  всичко ,като тотото. Или трябва предварително да си подсигуряваш договора.  И на Енгин Акюрек му занулиха сериала в началото. Там сменяха и екипа зад камера.

"Сърцебиене" приключва на ЕП. 13 ще е Финален за сериала. Не го следя ,но мяркам коментари че е имал потенциал и в началото е започнал добре , но после са започнали фантасмагориите.... Керем Бюрсин е имал малко екранно време и не е бил, като главен. Той си го каза още в Кан на Мипкома че звездата на сериала е младата му колежка и я похвали.

Догодина от Януари нататък стартират още 12 Нови Сериала.  

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:15 от femmi2

# 633

💡📒 СПОЙЛЕРИ за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
📃Майката на Чийдем е Старецът (Ихтияр).
📃Ешреф научава, че Нисан е информатор и че Чийдем е принудила Нисан да бъде информатор (в течение на 4 епизода)
📃Фарук, благодарение на Ешреф, ще бъде освободен от килията и от затвора след 2-3 епизода
📃Чийдем ще умре през сезона

# 634
На доста места се коментира че този Старец няма да се окаже Мъж , а ще е женска мафиотка. Прокурорката ще е голяма изненада ако ще е тя.

Фарук че ще излезе и ще му помогнат е ясно. Няма да го оставят сам от семейството.
Да му дойде акъла и да не се занимава повече с бившата и да си намери нова любов спокойна и достойна. Но сърцето не пита и не е лесно да му заповядваш. Heart

Ще има развръзка и е ясно че Ешреф ще разбере всичко но е важно и фактите какви са и да постъпи умно. Ох пак ще кажа че ако бяха искрени дори и да си несигурен и изпитваш страх събираш смелост и говориш. Така щяха да се избегнат много неща но нали гледаме сериал все пак и няма как без драма и сълзи и страдание и раздели , съмнения  отмъщения.

Ако умре наистина Чийдем няма да ни липсва ,щото ще остави на спокойствие всички.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:37 от femmi2

# 635
Добър вечер!

# 636

Тази изтекла снимка от площадката изглежда ще бъде от 25 епизод съдейки по облеклото и локацията.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:31 от femmi2

# 637
🎬 "Мечтата на Ешреф"

- Какво е това?
- Колие.
- Това са диаманти, откъде ги купи?
- Не съм ги купила аз, подарък са.
- Трябва ли да те питам за всяко едно нещо, кой ти го е дал?
- Няма да те лъжа, г-н Динчер ми го даде.

# 638

Кадирката още не може да повярва че са се целунали двамата. Абе ,намериха се те имат общи неща ама не в добрия смисъл. И сега се сетих че нали имаше слухове че актьора ще напусне и занулят през Декември. Дали ще познаят.... То време не остана. Ако убият Чийдем и Кадир е още жив дали ще страда ?  

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:20 от femmi2

# 639

Кадирката още не може да повярва че са се целунали двамата. Абе ,намериха се те имат общи неща ама не е добрия смисъл. И сега се сетих че нали имаше слухове че актьора ще напусне и занулят през Декември. Дали ще познаят.... То време не остана. Ако убият Чийдем и Кадир е още жив дали ще страда ? 
Феми, те в спойлерите както са го подкарали ще занулят и сериала до края на декември.
Предвещават смърт на Динчер, на Кадир - също. В предишния спойлер пък пишеше, че Чийдем ще стреля по Нисан.
Но може Ешреф да я изпревари. С тези нелепи подозрения, които го разяждат, сигурно ще гръмне Нисан, а после и той ще се застреля.
Имаше и предположения, че Гонджа също ще даде фира.
А ние ще броим труповете и вместо да се веселим на Нова година, ще оплакваме Нисан и Ешреф. Може и бебето на Гюрдал да дундуркаме и да го оплакваме, че е останало без майка, а бащата не ще да го гледа... Anguished
Изобщо кашата е пълна,  а черните облаци са надвиснали над всеки от любимите ни герои.
Не ми се мисли в бъдеще време. Съсредоточавам се само върху настоящия момент и следя епизодите с интерес. И за да разсея тези мрачни мисли - да потанцуваме с Кадир, че може да му е за последно това веселие. Joy(Актьорът в този образ много ми харесва, играта му е безупречна) Hug

# 640
Смърт и нещастие ще има няма да ни се размине колкото и да не искаме и таим надежда всеки път ни го подсказват, ако случайно сме забравили това. Worried

Ако ни опровергаят сценаристите и най вече Етем, който си живее в негов луд , жесток  и измислен свят ще е радостно и ще си заслужава че е размислил.

Ешреф ще си тегли куршума или ще се остави да го направят но се подписвам под думите, че няма да посегне на Нисан ,която е Рюя всъщност голямата му любов, нито на която и да е било жена на тоя свят независимо дали му е враг или не или и какво е направила и какви причини е имала. Ако този Ихтияр се окаже че е женска мафиотка ( което турците не се знае дали ще им хареса и как ще приемат)   и дърпа конците  дали ще има смелост да и види сметката ? ! Ако се окаже и прокурорката  още повече .... Ще си плюе ли на принципите е въпроса ?! И извода какъв е каквато майката ,такава и дъщерята  и се прикриват много добре да не ги заподозрат.  

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 10:53 от femmi2

# 641
Вече по-сериозно.
Аз също мисля, че Ешреф няма да посегне на Нисан, дори да се убеди, че тя е доносник. Прекалено много я обича, за да си позволи да я нарани.
Пък и той в прав текст каза, че сам ще си пръсне главата. Снощи на руски така прозвуча изречението, затова днес се изненадах, когато в статията от канала пишеше, че ако Нисан е предателката, Ешреф ще я застреля в главата.
Погледнах и бг субтитрите:

Ще помоля Катя Hands Pray да ни каже точния превод, тя поне свободно борави с няколко езика.
Това за мен е много важно, за да разбера истинските чувства на Ешреф към Нисан и да го оневиня по някакъв начин.
Може и да съм сърдита на Ешреф за някои необмислени и прибързани действия, които го определят като властен и не търпящ възражения мафиот, но не се съмнявам в безусловната му любов към момичето.

# 642
Попаднах на едно видео на Кадьо ама го загубих хилих се с глас без да съм гледала моментите. ;д

# 643
Еми, правилни са българските субтитри - Ешреф казва, че ще се гръмне, ако Нисан се окаже информатор на полицията Grin

# 644
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт