Най-странното нещо в една дамска чанта

• 1 250
  • 62
  •   4
Отговори
# 45
Рецептурни бланки, рулетка (малка), три връзки ключОве, две служебни карти, несесерче с отливки ЕМ за зор заман, понеже не нося хапчета, инхалер,  дезинфектант, 3-4 вида гланц за устни, презентер, преносим мултифункционален уред за физиотерапия, Victorinox - бая тлъстичък. Това е без баласта, който е различен за всяка чанта и не го прехвърлям, защото не ми е важен.

# 46
Обичам чанти, които побират хляб и кисело мляко Joy
Може би детско сгъваемо гърне е най-странното нещо, което съм носила в определен период

# 47
  • Пловдив
Един разправяше, че майка му влязла в съда в Пловдив с голям нож в дамската чанта. Ползвала го преди това да реже храсти. И я пуснали въпреки скенера на входа.

# 48
Скалпел съм носила.
И във вътрешния джоб.
В дамската странно - банан. Бележки касови от различни места по света от приятни ресторанти/кафенета. Игленик - е хубав де във форма на бухалче, тото-фишове за късмет, любима заплка и количка от любими мъже. Свещник дървен, пури.

# 49
Аз с нож бях влязла на друго място и го показах на охраната даже , защото се сетих точно на турникета - питам, да го оставя, че все пак е забранено? Човекът го повъртя в ръце, вика, че било хубаво ножче и ми го върна да си го прибирам. И ме пусна Grinning

# 50
Аз пък освен задължителните кърпички, портфейли и отвертки , имам и камъни в чантата 😒🤦🫢. Детето постоянно ми влачи камънаци - Мамооо , за колекцията ! И аз прибирам, с идеята да ги хвърля без да види, ама на ... Та , някой като ме пита защо ми е толкова тежка чантата, камъни ли нося - да , нося !!! 😀😀😀

# 51
  • Пловдив
Моята, която нося в момента, е с размер мобилен телефон и по сантиметър от двете страни. Извън ключове, портмоне и мокри кърпи друго не побира, и да искам. От странните неща имам само кортикостероиден крем, че понякога се налага да се ползва за един кожен проблем. И слушалки. И един изостанал дамски тампон ми се подмята последно. Другото се купува навън, ако трябва.
А, да, и един срязан метален пръстен от нещо си от домашните майстории на мъжа ми. Не знам от какво. Бяха две и малкият ги носеше като пръстени, докато не забрави единия във влака лятото, а другия - пак някъде, където обаче аз го видях и го прибрах, не му го дадох. Така си и остана прибран.

Ето това е. Не знам за какво служи, но за снимка го нахлузих на моя пръст и заседна, понеже по-дебел от неговия, та се крих и ходих да го махам със сапун. Не се разтяга, дебело е. Затова не нося пръстени аз. А се крих, за да не го види, че ще си го иска, пак ще го изгуби и тоя път ще е сигурно завинаги.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 22:50 от Магдена

# 52
  • Враца
Аз не нося чанта, нещата които изброих, съм виждала в други дамски чанти.

# 53
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Като млада носех раница - като ученическа раница. Вътре бухах всичко на света. Имах пирон без шапчицата отгоре (като вещица), игли и конци за шиене, макетен нож, винаги комплект цветни моливи, тесте карти, химикал, мини отвертка и една по-голяма с шестограм, превръзки, тампони, някакви картички и късметчета намирани подпът и надпът - абсолютен плюшкин. Също така огромна връзка ключове + тежък грамаден карабинер.

Преди 10тина години ММ ми подари страхотна кожена зелена чанта. Обожавах я. И в нея се наместиха завидна част от гореизброеният арсенал + електронната ми книга и малко дребни кремчета - мострички.

Уви, предаде се зелената чанта и си купих зелена раница, че усетих как носенето на едно рамо доста ми пречи. Сега в раничката - дамска чанта има подобен арсенал. Понякога добавям и един сгъваем инструмент от лидл - клещи с приставки като швейцарско ножче.
Случвало се е и непредвидено да отида на дискотека - като извадих 2 отвертки и 3 ножа, получих доста любопитен оглед от охраната и ме питаха къде точно отивам с тази подготовка.

# 54
  • SF
Със същия успех може да попитаме какво има един мъж в джобовете си.
В различните моменти, различни неща могат да се видят в моята чанта. Ако си купя лепило, ще намерите в нея лепило, ако купя 2 гланца, ще намерите в нея 4 гланца, ако купя кутийка с магнити, ще има кутийка с магнити. После може да добавя бурканче, моцарела, запалка за свещи, батерии. Понякога забравям и може да понося "покупките" няколко дни, докато не добавя нови подобни консумативи.
Затова вече нося малки чантички, но пък се ядосвам, че не мога да прибера в тях случайна покупка, а трябва да я нося в ръка или в джоб.

# 55
Отвертка, рулетка, резервно бельо са КЛАСИКА. Не виждам нищо странно. Аз нося и малко комплектче викторинокс като клещички с отверки, ножчета, остриета, сещате се.

Плюс основни лекарства - обезболяващо, хапче за глава, хапче за стомах. Плюс червило, спирала, молив за очи - нещо като екип за спешно реагиране за грим. Малка кутийка с игли и конци. Малко несесерче с пила, нокторезачка, ножичка, пинсета.

Болднатото...защо? На улицата ли си сменяте бельото и защо?

# 56
  • SF
The Stranger, извън домовете си, хората не са непременно само по улиците.

# 57
Със същия успех може да попитаме какво има един мъж в джобовете си....
В джобовете си не нося нищо, празни са. Имам малка чантичка в която слагам само най-необходимите неща - телефона, ключовете, пари в брой и личните документи (лична карта, визитки, шоф.книжка, разрешителното за пистолета, талоните на колата и мотора). Друго не ми е необходимо. Удобството да имам пари кеш ми позволява да си купя всичко, което ми потрябва когато съм навън, а аз доста пътувам.

# 58
Може би въпросът на темата трябваше да се специфицира, като Какво странно нещо носите постоянно в дамската си чанта, а не какво е там временно, след като е купено и дамската чанта просто го пренася, защото ако размерът й е голям тя го позволява.

Тъй като съм любител на огромните чанти, освен нещата, които нося постоянно, слагам в дамската си чанта всичко каквото мога да набутам и дръжките на чантата позволяват тази тежест, за да не ходя с 99 торби. А това всичко е именно всичко което може да бъде купено в който и да е магазин и навряно вътре. Проблем е че понякога от толкова много неща набутани вътре, мога да пропусна да извадя нещо. А то да е храна за разваляне.

# 59
Дъска за рязане. Бях я купила и завряла в един от джобовете на чантата, които отварям рядко. Разнасях си я близо 2 седмици.
Също така съм разнасяла чук, шивашки метър, пакет чорапи...

Общи условия

Активация на акаунт