💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 18 989
  • 618
  •   214
Отговори
# 465
  • София
Ама и да му дадат 2та гласа Confused

# 466
Ох, много тегаво взе да става. Въобще не ми се гледа. Въобще.

# 467
  • Някъде там...
Нещо в повече ми идва режисурата и на мен тази година,честно. Ако Калин ще се мори и на капитанските, да си му дават двата гласа! Пекин само на хартия е капитан.

Ще го изцедят Калин като лимон преди финалите точно.

# 468
Определено има смяна на капитан, което всъщност е чудесно за нашите жълти момчета

# 469
Ето го шанса на Алекс и Калин. В капитанската въобще на показаха Пекин, което значи че се е сменила с някой. И ако той победи Траян и си вземе грошовете, вече се обръщат гласовете.

# 470
В тези 35-40 дни май забравихме торбите  от Томито, а те хич не бяха празни 😉
Мирослав мъченика най-накрая ще захлеби.
Това са около 35/40 дни глад.
За да те направи продукцията победител в сезона на Калин си има цена. Даже му е малко.

# 471
  • София
Брей, според Ивайло, Мирослав е заслужил за финал наред с Калин.
И каза и това, което и аз писах. След Ивайло и Калин, следващият в списъка на жените е именно Мирослав.
Да бе, точно така ще да е. От лаптопа Ивайло направи последния си ход срещу Ж4 като се опита да всее раздор и да намери помощ за Калин. Даже директно си го каза да се обединят мъжете и да стрелят по трите харпии.

# 472
  • Варна
Ох, добре е да има смяна на капитан и някой друг грош да захлебят, ако могат.
Ако пък Алекс или Калин спечелят и вземат храна за тия лъвици дето могат да траят на изолатора ще взема да спра да гледам и аз😁

# 473
  • тук, на мястото си
Калин ли ще е капитана? Дали временно или до края на седмицата?

# 474
  • Някъде там...
Само не ми казвайте, че Дино, Траян и Ръждавичка ще се опитат да придърпат Миро! Направо ги задрасквам от списъка д любимци ако е така.
Ръждето как се възмути, че всички са гласували срещу Калин.

Пекин взе да се повтаря, днес чак скучно стана. Дали няма да й спрат подкрепата.

# 475
  • София
Според мен са сменили капитана. Калин ще се бие срещу Траян.
Обаче наградата е само 50 гроша и няма да стигне. Няма да промени нищо.

НО,
ако ще се бие Калин/Алекс срещу Траян, то задължително то този човек трябва да има и 2 гласа след това, иначе ще е наглост голяма.

Пекин много я пазят ей.
Срещу Ръждавичка не я пуснаха на трасе. Сега пак и спестяват трасето.
Зор да не се изложи.

Иначе я пускаме срещу 40 килограмовата Йоана на битка с яка хамалогия. Grinning

# 476
  • В Града на липите
Ама защо да е тегаво Grinning
Време е да я разжалват тая капитанка най-накрая.
Калин или Алекс, ако бият Траян ще се махнат от Изолатора.
Само дано не е елиминационна капитанската и затова да са тези промени.

# 477
Аз не мога да разбера патките - не съзнават ли колко микроскопичен е шансът да са победителки? По-скоро да гледат да градят имидж, който после да капитализират. Но те такъв имидж си създават, че ще ги е срам да се покажат сред хората. И ръждив петак няма да капитализират.

# 478
Алекс е като кречетало. Намила, намила, Николета няма време да осмисли и реагира.
И аз това си мислих,докато го гледах. Беше супер пренавит,все едно казваше нямам време,идва номинационната, трябва да си с нас дотогава. Нямаше го чарът и спокойствието,с което говореше на резиденцията, друго си е да си кръстосал крака на шезлонга,усмихвайки се заговорнически,както направи със Сапунджиева.
На промото за капитанската видях само Траян. Не даваха Пекин. Защо?

# 479
  • София
Няма шанс да е елиминационна, защото ще е яко прецакване на Траян. Той знае, че капитан е Пекин.
Ако изобщо има директна елиминационна капитанска ще е следващия вторник.

Общи условия

Активация на акаунт