💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 214
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 3 060
Ей,за такива моменти ме е яд,че във визитките им не включват най-различен вид данни като ръст,килограми,зодии и др.(Хем Дяволо и Сони после няма цял сезон да се мъчат да им търсят кога са родени,кой месец и т.н.) Едно време във визитките на участниците от Сървайвър имаха такава информация. Необходимо е да се уточни,че те са с обувки с дебела подметка,което придава едни 2см. отгоре

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:36 от ropfkgfgfgu23284

# 3 061
  • София
Мечтая си за Ръждавичка капитан, която побеждава Радка и взима всичките ѝ грошове. Би станало екстра, но предполагам, че друг ще е захранен. Но пък може да ни изненадат и капитанската да не е елиминационна, а после да има двойна елиминация.

# 3 062

Това е най-добрият кадър,който успях да направя като скрийншот.

# 3 063
Искам да гледам сезон 3, но не го намирам в нета.
Има ли го въобще качен някъде целия? Sweat Smile

Да, в Нетера има всичките сезони. Заплаща се абонамент.

Тъй като този въпрос е един от най- често срещаните през сезоните, може би е добре да се качат възможните места, на които могат да се гледат миналите игри?

# 3 064
Десислава Кантарджиева е 175 см, ако някой извади снимка на двамата, може да предполагаме.
Мислех че е повече Деси.Значи Калинката да е малко над 1.80см . защото не ми се стори да е  чак толкова голяма разликата .Просто мислех че тя е към 1.80см

# 3 065
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Припомни ни как завърши битката и Чикагото беше ли с жилетка.

Добре бе човек, това колко пъти ще го нищим?
За 10-ти път ти го пиша, Чикагото е по-добър и заслужено спечели, какъв е проблема?
И да, Ръждавичка му водеше с 2 обиколки тотал ако гледаме началото и края.
За жилетките се обърни към Витомир Саръиванов, не към мен.

За мен тази битка беше номер 1 този сезон, като динамика и обрати. Не случайно и посветих корица и имаше страхотни отзиви и тук и във Фейсбук.

Към теб се обръщам защото много удобно пропускаш факти, които не са в твоя полза.Само напомняш, че Ръждавичка водила.Ама че не е победила не е важно, че Чикагото беше с жилетка също.Като ще припомняме нещо да е цялата истина, не половината.

Ти Чикагото с Алекс ли го приравняваше на тежко кардио трасе?
Ръждавичка водеше сумарно с 2 обиколки преди стълбите. Само за това коментирах и идеята ми беше да се види каква е разликата между нея и останалите три жени на същото трасе и елементи, а да се види и разликата между Чикагото и Алекс. Но това последното не е от значение и не това имах предвид.
Крайният резулат от битката съм го коментирал когато е трябвало и то много точно. И между другото се радвах за победата на Чикагото. Единствената загуба в сезона на Ръждавичка от която не ме е било яд.

Да съм споменал някъде Алекс? Не знам от къде ти дойде, че сравнявам някого. Единствено и само коментирам един твой пост, в който спести голяма част от фактите.

# 3 066
Липсва ми Ивайло. Заслужаваше да е на финал.
Според Пекин, Алекс приличал на Ивайло, но първият бил по-хард, а вторият по-обран. Според мен не си приличат изобщо.

# 3 067
Пахха къде е Шопа, къде е Калин. От самото начало твърдях, че Шопа има аура на селски тарикат, то и така се оказа. Калин е СЛЪНЦЕ!!! Blue Heart Нямат база за сравнение и еднакво отношение. Какво да жалим за поредния злобар и интригант, не ми се мисли какво щеше да е, ако беше останал... брр...

Значи тука като се хейти, сме злобни лелки/баби. Когато хвалим някого, а.к.а. Калин, сме загорели ученички. Последно??? Joy

Загорели хейтърски сте😜

# 3 068
Да Ви кажа Чикагото е около 175/180 см. Не е висок особено.

# 3 069
  • пустинята Гоби
Над 180 е Чикагото, щом Траян е 193. Калин може и да няма 180, личи му, че не е висок.

# 3 070
Над 180 е Чикагото, щом Траян е 193. Калин може и да няма 180, личи му, че не е висок.

Повярвай ми, не е. Laughing

# 3 071
  • пустинята Гоби
В този форум всички са лилипути, в страната на великаните.

# 3 072
В този форум всички са лилипути, в страната на великаните.

Аз съм 170, когато видях Чикагото той беше малко по-висок от мен. За това съм сигурна, че не е повече от 180.

# 3 073
# 3 074
Само аз ли не вдявам кое толкова е било тежко и непоносимо в житието на св. Миро, че трябваше да слушаме и гледаме този разговор с елементи на интервю?
Мама и тати го завели в Канада. Учил, колкото да не е без хич, ама изкласил поради ниското ниво на останалите. Голямата лИбов била взаимна, прибрал си я там. Щастливо женен чака дете...И всичко това се разказва, все едно е живял на заточение в Сибир. Единствено си правя извода, че е свикнал да минава по перваза от малък.
Рада и тя мина по перваза. Подариха й победата.
Пекин я изпратиха бяла и добра. Месеци интриги и мръсни номера се изтриха като с магическа пръчица.
На Чикагото хуморът е свеж полъх на фона на всички останали простотии. А най-тъпото е, че хора като Ръждата нямат нужното ай кю да вдянат, че човекът се самоиронизира.

Общи условия

Активация на акаунт