💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 222
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 505
Ако са 4 на 6, могат да им дадат онази игра сещате ли се дето когато племето е по-малобройно е по-добре. Дето са вързани един за друг в краката и трябва да се движат в синхрон като скачени съдове и минават през змейки и стената с въжения лабиринт.
Радостина, Николета, Калин и Алекс са горе-долу един ръст и ще имат отличен синхрон, а и ще имат по-малко крайници. Simple Smile

Това е единствената битка на която имат шанс.

Няма как да дадат изометрия.
Не знам за кой път ще го напиша, но битката за територия винаги е била тежка или зрелищна игра.
Да не е лоша като игра иначе Алекс е малко по висок от тях но като са 4 ще им бъде по лесно

# 2 506
Аз като очевиден хейтър, за мое съжаление ще си изкажа мнението, което много може да не харесате!  Смятам, че този пиар, който така старателно се опитват да направят работи много добре. Истината е, че Мирослава като цяло въобще не се забелязва, вярвам, че самата истина е, че те са уредили да се пусне този спойлер и най-вероятно е истински, както и това хвалене за злите от миналогодишните и сегашните участници, защото те са на договор все още и не могат да говорят това, което те самите желаят! Сценарият е както във всеки сезон след 4ти! В 4ти сезон се забеляза масовият хейт от публиката, както и вдигането на рейтинга им! Всички намразиха тогава Джаферович, почитаха своя Фифо и псуваха и обиждаха победителя Алекса! И затова сценарият за сезон 5 беше, вкарваме една Виолета, един Момчил и един Рълев, който можеше и да бъде Крум, но той взе суджуците, та като Рълев имаха не един човек за ролята на незаслужил победител в сравнение на Момчил! Като психолозите почнаха да залагат на типа жени, които задължително ще правят коалиции, за да имат някаква ясна роля в предаването, направиха изолатора важна част от предаването, за да могат да гонят неудобните за сезона, направиха задължителен типа огромен герой, не типа този е герой, а задължително да има човек, който наистина е много по-добър от всички и е в светлината на прожекторите с добротата и героизма си! Сезон 6, не е точно същата история, защото Мартинка наистина от ден 1 си беше техният сигурен победител, но въпреки това си го има масовият хейт към победителя, има си героят Раду, имаше си противна женска коалиция и т.н.
И сега сезон 7 1:1 със тези предишни сезони, сценарият от няколко години е един и няма промяна! Като истината, която няма да харесате е, че Джаферович не беше чак такъв злодей, тя искрено не харесваше Фифо, както и той нея и затова стана този сценарий, в коалицията си имаше Валери, който всички жени много харесваха и ценяха, и който не беше слаб, нямаха нищо против и Чакала и Левтеров, просто играеха като коалиция срещу тях, но и точно заради тази неприязън Фифо беше винаги главният номиниран! А поведението на Джаферович беше заради обучението от Туджаров, не защото задължително е искала да спечели жена, а за да стигне финалите тя, защото и тя дефакто не беше слаба жена! Аз кат цяло я мразих в сезона ѝ, но след като свърши не съм я мразила като човек, не я смятам за лош човек, тя въобще много съжаляваше за това, че е решила да участва в този формат, защото те я учерниха прекалено много, въпреки и, че тя им е дала да има за какво с поведението си, на както всички там са казвали те са си имали и наистина много щастливи моменти в племето! Сред предаването нямат нищо лошо помежду си, но вътре определено не можеха да се дишат (Фифо и тя), празнували са и рожденни дни това говори за колко лош човек е тя! Докато в тези други сезони, злобата на женските им злодеи си е истинска, Виолета, Пекин… в 6ти Радулова не беше злобна въобще, признавам и го, но те бях подготвили Галя генерала очаквайки да е като Виолета, защото тя се представи така, но истината е, че жената се оказа много добър човек и подкрепяше мъжете винаги и това не се хареса на продукцията, може в Сървайвър затова да е била генерал, всички са я обичали, не съм гледала и не знам! На както казах този сценарий се върти вече четири сезона и няма никаква промяна, а победителят трябва да бъде мразен за рейтинга, а тази скатавка и Мирослав, ако беше изчезнал от сезона даже нямаше да се забележи, затова и се издаде победителят и затова е и тази пиар, да се нагнети народа, проста тактика на сценаристите!
   Извинявам се отново за книгата, която се налага да ми четете!

П.С. За жената, която беше писала, че явно съм някаква роднина/приятелка/бести или каквото беше там, нямам нищо общо с момичето, просто го харесвам и уважавам, а такива противни хора като Пекин са си ми противни и се отвращавам, че съществуват, затова и както бях казала, да ми ги сравните двете в моите очи е като да сравните Калин и Мирослава!

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 08:14 от Moderator1

# 2 507
  • София
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Припомни ни как завърши битката и Чикагото беше ли с жилетка.

Добре бе човек, това колко пъти ще го нищим?
За 10-ти път ти го пиша, Чикагото е по-добър и заслужено спечели, какъв е проблема?
И да, Ръждавичка му водеше с 2 обиколки тотал ако гледаме началото и края.
За жилетките се обърни към Витомир Саръиванов, не към мен.

За мен тази битка беше номер 1 този сезон, като динамика и обрати. Не случайно и посветих корица и имаше страхотни отзиви и тук и във Фейсбук.

# 2 508
  • София
Мисля си, че Мартин ще спечели. Много ми се ще Радка да вземе мъж-Траян или Чикагото. Иначе няма как 4ма да бият 6ма. Сините няма да дадат капитанството на Ръждавичка, ще е пак Траян или Дино.
Доволна съм, че Пекин загуби, не познах другите, но за нея исках да е аут.

# 2 509
  • София
Радвам се, че Алекс се спаси и все пак взе грошове - не ми беше симпатичен в началото, то и сега не ми е любимец, но ми допада как мисли и най-вече как не се притеснява да си каже каквото мисли директно в очите.

Николета - не знам, дали когато е с мъж го слуша, ама като я гледам, налага и се - за първи път виждам човек, който да отговаря на описанието в един виц за блондинки - дишай, издишай...
Иначе е добра на терен

Пекин - донякъде ме е яд, че си тръгна точно сега - подозирам, че ще извърти как нарочно е паднала. Заслужаваше да я победят на битка 1 на 1. Не я харесвах, но реално беше колкото бутана, толкова и прецакана от продукцията. Не мамила с храната никъде, а го отнесе и за двете излъчени прегрешения.

Утре - по-вероятно е да познае залога - някак не си представям териториална, която могат 4мата жълти да спечелят срещу сините. И не, не заради Алекс и Калин - други ще са проблем. А, продукцията няма да допусне според мен поредна седмица на сини победи. Та - ще дръпне Траян или Чикагото според мен.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 10:16 от gg__

# 2 510
Траян заслужава да поседи на изолатора. Харесвах го, но ми направи много лошо впечатление като говореше колко добре е жълтите да поседят повече на изолатори, за да ги бият по-лесно. Ми като си толкова силен, бий се с равностоен противник, не да го умориш от глад, недоспиване и мръсотия и тогава да победиш. Никога не може да ми хареса такава липса на емпатия.

# 2 511
  • София
Не вярвам да има ИЗОБЩО вариант, в който актуалният шампион да изгуби кастинг битката си.

Помня на кастинга на Алекса, който издишаше, че конкурента му се контузи, само и само Алексата да си защити славата. А Момчи беше дежурния по залозите тогава, бил предложил той да играе срещу Алекса, да довършат битката един вид, хаха. Алекса газ пикаеше заради това предложение, яко се беше спекъл само при мисълта да се изправи срещу сития лъв Blue Heart

# 2 512
При сините ( не ми идва вече феномени да им казвам) ако знаят Радка-пиратка колко е богата и че май ще е елиминационна, всеки ще иска да ходи, начело с Дино и Траян ...особено Дино, който орева света за тия 50 мизерни гроша..

Ооо, тя Мирославка ще ги преброи много бързо! Нищо чудно той да се кандидатира за капитан на сините, онези неориентираните ще го подкрепят, нали си играят заедно с фикуса. И воала - с 450 гроша става победител като нищо.

# 2 513
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тази Николета е толкова глупава милата, че и сама да беше, пак щеше да завърши втора. То няма акъл да мисли, да съобразява, да помни... Жалко, защото не е слаба на арената.
Само като я видях как скачаше от кубовете на батута като пирон, с прави крака... То е толкова кухо, че и чувство за самосъхранение няма, ще се осакати от едната глупост. По-зле е от онази, която си запушваше носа. Joy

Много ме издразни наследяването на капитанството. Не знам как продукцията успява да изплиска легена във всеки епизод. Чудя се Радостина кого би придърпала при евентуално познат резултат. Тя си каза, че ще следва завета на Пекин, така че не очаквам някакви чудеса да се случат и да се променят и разхубавят нещата особено. Мисля, че ще си дръпне МиркА обратно или Ръждавичка. Те си бяха коалицийка и преди, а двете "лъвици" не могат да движат напред без коалиция.

Алекс щеше да е първи, но жилетката го съсипа. Може би и защото не е ял от няколко дни, от натрупването на умора от ежедневните битки, както и от горещината, но и самите жилетки е много съмнително колко точно тежат. Неделчо коментираше миналата или пО миналата година, че тежестта идва от това, че се пълнят тези продълговати "джобчета", които са по цялата повърхност на жилетката, с някакви тежести /примерно пясък/, т.е. изключително лесно манипулируеми.
Колко и дали изобщо са напълнили на някого и дали тежестта е изравнена за всички, Божа работа. Помним как миналата година Мартин я вдигна с върха на едното си пръстче.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:01 от Reinа

# 2 514
Траян заслужава да поседи на изолатора. Харесвах го, но ми направи много лошо впечатление като говореше колко добре е жълтите да поседят повече на изолатори, за да ги бият по-лесно. Ми като си толкова силен, бий се с равностоен противник, не да го умориш от глад, недоспиване и мръсотия и тогава да победиш. Никога не може да ми хареса такава липса на емпатия.

Траян като седя на изолатора да не би да рева,че не е ял и е уморен?Също така не помня някой феномен да го е съжалил тогава.

# 2 515
Тая г-жа Пекин как е с останалите от предаването...Слушам всички колко добри и велики са, пък си мисля, че доста хора и имат зъб.

# 2 516
Изслушах подкаста с Пекин..... че тя тая жена всички и били приятни,готини не знам си кво още пък накрая все и имат зъб или не са се изказвали толкова ласкаво,както тя за тях. Направо човек да си помисли,че на никой няма зъб.

# 2 517
На днешната битка пак имаше "недоглеждане" от Павел. Николета с едно от "вързопчетата" свали от поставката 2-3 и Павел й каза да си ги сложи обратно. Алекс, по същия начин свали май едно, но нямаше доброжелателна забележка да си го качи обратно и така се стигна до последното /каквото и да е/ и Алекс спечели. Но, ако не беше успял с последното да е за секунди преди Николета, какво ставаше тогава? Николета 2-ра с 50 гроша, а при битка между Алекс и Пекин на дисковете, резултатът донякъде е и въпрос на шанс.

Освен това /не съм сигурна за правилата/, когато някоя от девойките чакаше за количка? от Пекин, взе друга количка, на някоя, но тази някоя не трябваше ли да изпразни количката и след това да тича по другите препятствия? Днешната битка /според мъжа ми/ беше като "кокошки тичат напред-назад" и кой какво трябва да направи и реално какво прави, както и Продукцията като квестор, било чиста нула. Май аз вече се изморих да гледам едно и също, някакви сценарии, повторение на синхрони и най-вече ми се струва, че тази година наблягането е как да "сготвим другарчето" в един момент. Да, има го този елемент в играта, но манипулирането за мен е донякъде черта на характера, а силата на волята е в спортните предизвикателства.

# 2 518
  • Варна
УЖАс , вЗеха ни шантавата докторица, ПО КОГО ЩЕ ПЛЮЕМ СЕГА ???КАто слушам разговорите на Миро и Траян и трите кухи лейки и ми става тъжно ЗА ТЯХ . Интересно нещо е самочувствиетО - как така Николета не е разбрала колко е ТЪПА. Настъпаната блатна жаба може да дръпне Мирослава - да станат повече жените.

# 2 519
Пекин:
-Трябва да го биеме! Трябва да го махнеме, този деспот!
-Трябва задължително да дръпнеме и да вземеме първото място!

Алекс:
-Тръгвам и тази жилетка е много тежка!
Ами забравил ли си че в шоото има жилетки от 200 грама до 20кг. Твоята не беше като на императора.

Павел:
-Николета чака количката защото Пекин забавя цялата система!
Момент сега! Не я забавя Пекин или който и да било - тази ситуация можеше да се случи и можеше да се предвиди. Ама вашите велики дизайнери на битките нямат толкоз акъл.

Защо Николета бута вече натоварена количка когато се полагаше да я товари?
Сетих се - за да я обезщетите че пострада от факта че не сте премислили тази очевидна ситуация, в отсамния край да няма ни куб ни количка.

Алекс добре беше преценил силите на момичетата - Ники, Ради, Катринчето, но беше забравил че има значение и какво е на втория етаж. Което ми напомня за онзи гиф, по-долу дето пита - кое е слабото място на твоята приятелка.

Алекс:
-И да! Ламята е обезглавена!

Ралица:
-Пекин, днес направи най-голямата си саможертва!
А на мен ми се стори чисто и просто като последно място - най-стандартно отпадане.
Да, изнемощяла беше, ама не е гладувала по собствено желание.
Все едно Павката да каже - Ееее, Димо благодаря ти за тая саможертва да влезеш в пандиза, за да мога аз да вляза в джаза.

Общи условия

Активация на акаунт