💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 223
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 890
ПекинА получи от "разкритието" на Чикаго.

Силни жени в мъжка битка. Дададам. Заповядайте, силни жени.
Голям кеф.
Алекс ще избута. Сигурна съм.

# 1 891
Гледам със закъснение, тъкмо Николета е на куба при мен, но ми сгряхте душата повече от чайчето Simple Smile

# 1 892
  • Някъде там...
Калин ще си отспи, докато ги чака да се върнат. Като гледам трасето, цял ден няма да им стигне.

# 1 893
Започвам да мисля, че Пекин ще се предаде и ще направи път на нейните верни последователки. Изчезна пламъчето в нейния поглед. Алекс направо с един замах го угаси.

# 1 894
  • В Града на липите
Дано само утре жилетката да не изяде главата на Алекс.
Пекин ми се видя най-зле в промото.

# 1 895
Абе тези на превюто какво говорят, че само един щял да отпадне, не трябва ли да са двама? Или пак ще ги бутат херколеските напред?

# 1 896
  • София
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile

# 1 897
  • Мюнхен
Аз не виждам как могат да сготвят Алекс точно на тази битка, та дори и с жилетка. Жалко че само една отпада.
Да но те не са Ръждавичка

# 1 898
  • София
И на тия хора от изолатора дали най-тежката битка. Евала.

# 1 899
Силно се надявам утре Пекин да си замине...Ама много искам...Че предаването е негледаемо.

# 1 900
Много интересно... Дали Николета няма да се уплаши и да извади сабите, за да се измъкне от номинация?
Па тя знайли къде ги е денала?! Веднъж ги забрави и вече не ги споменават! Даже и Анулета нещо изчеезна кат тема!

# 1 901
  • Дубай
Абе тези на превюто какво говорят, че само един щял да отпадне, не трябва ли да са двама? Или пак ще ги бутат херколеските напред?.
един е, двама се спасяват-първия и втория. Третия и четвъртия продължават битката, нататък знаете

# 1 902
Е тази елиминация вече ще е негледаема според мен, ма поне докато гледам ще мога да сготвя, изпера, да разходя кучето и да прегледам новините...🤔

# 1 903
Въпросът е кой ще вземе грошовете. Няма да са малко. Алекс най-много ги заслужава. 100, 200 или 250?

Мирка сигурно знае.

# 1 904
  • Дубай
О, аз утре сматам да си спестя или да гледам на запис! Ще стискам палци  Пекин да е вън, ужасно подмолна е тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт