💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 335
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Чакайте малко, защо масово пишете, че Ръждавичка ще е капитан?
Тя вече беше 5 пъти, стига толкова.
Време е на Дино. Цял сезон има само 1 капитанство. Миро няма нито едно. Чикагото има също само едно.
Ръждавичка беше миналата седмица. Сега е Траян. Или ще е отново Траян, защото за какво да го сменят, като всичко върви? Или Дино или Миро.

# 2 416
Другата седмица залагам Чикаго капитан и там той побеждава Радостина, като наградата му е да вземе ѝ вземе всички грошове.
Тези парици не вярвам да ги дадат на мъж. Или са за Радка да си харчи или Миро ще ги наследи

# 2 417
А дали залога утре няма да е директно класиране на финал и другите да се оправят

# 2 418
  • София
Какво се случи с участниците от Завоевателите, които умишлено нарушиха правилата на ИВ и яли от тобичката на Томи:
1. Награда за Мирослав - изпратен на резиденция
2. Радостина - получи капитанство + грошове

Какво се случи с участниците от Завоевателите, които не са нарушили правилата на играта:
1. Кристиян - отстранен, благодарение на подкрепата на Продулцията към Радостина и даване на наказание в елиминационната, за да може да продължи.
2. Ивайло - отстранен, чрез промяна на правилата за номинация

Да не говорим за Калин, когото Продукцията го хариза като жертвено агне, за да помогне на нарушителите.

Отвратителен сценарий. Морал и справедливост - кръгла нула.

# 2 419
При сините ( не ми идва вече феномени да им казвам) ако знаят Радка-пиратка колко е богата и че май ще е елиминационна, всеки ще иска да ходи, начело с Дино и Траян ...особено Дино, който орева света за тия 50 мизерни гроша..

# 2 420
А дали залога утре няма да е директно класиране на финал и другите да се оправят
Ама цялото жълто племе ли да се класира или само Радка? А феномените да се бият за останалите 4 места? Ужас. 🤣

# 2 421
🤣😂🤣 Вече нищо не може да ме учуди

# 2 422
Не знам дали сте писали, но Николета и Радостина не товариха и разтоварваха предпоследното преминаване с количката. Николета първо го направи и после Радостина като мина от другата страна на трасето и бута пълната количка на Пекин без да е разтоварена и да товари.

# 2 423
Дали има вероятност Деси да е капитан. Така ще изправят две жени на капитанска.

# 2 424
  • София
Аз днес съм пълно капо. Резил. Grinning
Не помня кога съм бил 0% от 4 опции в класирането.

Прогнозирах:
1. Алекс
2. Нилолета
3. Д-р Пекин
4. Радостина

А стана:
1. Радостина
2. Алекс
3. Николета
4. Д-р Пекин

?! 😌😳

# 2 425
  • Дубай
Сериозно ли Радостина капитан, нали бяха наказани... Тази продукция е супер несериозна

# 2 426
На Николета,ако и заработят двата грама мозък,може и да бие Ръждавичка.Ама не работят,язък!

Само на битка в която има много плуване (то да е много важен фактор) може да я бие.
И на нищо друго.
Момичето е добре на терен, но фината и моторика куца и допуска много грешки. Няма и спортна злоба и психика.
Психика.Точно това написах,ако и заработи мозъка,ще я бие.

# 2 427
Ако не е Мирка капитан няма да е елиминация. Може на финал да са 9. Той без друго е фикус. Не му трябва легло.

# 2 428
  • София
Справедливостта възтържествува. И в двата случая щеше да е поучително - ако Николета беше отпаднала от Пекин, щеше да е урок, че избирайки грешната стратегия, си получава заслуженото. Пекин пък се самоуби. Ако беше пратила Калин, щеше да отпадне Николета вероятно.

# 2 429
Николета, милата, наистина не може да мисли на арената, все чака някой да й казва какво да прави. Иначе физически е доста силна. В един момент се притесних, че Алекс ще отиде на дисковете, а там си е чист късмет и може да отпадне. Слава богу, спаси се! Не ме притеснява, че Радостина е капитан. Ще отпадне от всеки от сините. Не вярвам капитан да е Миро, нито той ще иска, нито другите ще му позволят.

Общи условия

Активация на акаунт