💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 339
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 400
Оф, най-дългата реч за тая отрова ....

Продукцията, помним как изпратихте Лапунов с две думи на кръст, айдее...

# 2 401
А дали Радостина няма случайно да бъде елиминирана другата седмица на капитанската? 🤔

А и ако направят Мирослав другата седмица капитан сигурно телевизорът ми вече няма да оцелее…

# 2 402
  • София
Радостина не беше ли от тези, които ядоха на Томи сандвичите?
Тя си призна.
Как така сега стана капитан???

# 2 403
Мирка капитанка? Голям хумор.

Много се надявам да не е. Два имунитета може да си купи и хоп....ай сакън!

# 2 404
На Николета,ако и заработят двата грама мозък,може и да бие Ръждавичка.Ама не работят,язък!

# 2 405
Парички и капитанство … чудничко за Радостина, новата глава на ламята се появи Sad

# 2 406
Дяволе усещаш ли накъде вървят нещата във вторник да гледаме елиминационна битка между Ръждавичка и Калин , за кого ще викаш тогава
Е защо Ръждавичка и Калин? Ръждавичка и Радостина ще е капитанската.

# 2 407
Ето как Мирослава печели.Продукцията добре го измисли.Тия две умници и майка им са само част от плана за стигането на фикуса на финал.

# 2 408
Алекс има много работа. Трябва да обърне Николета. И Радка с двата гласа......нищо.

# 2 409
  • София
На Николета,ако и заработят двата грама мозък,може и да бие Ръждавичка.Ама не работят,язък!

Само на битка в която има много плуване (то да е много важен фактор) може да я бие.
И на нищо друго.
Момичето е добре на терен, но фината и моторика куца и допуска много грешки. Няма и спортна злоба и психика.

# 2 410
Другата седмица залагам Чикаго капитан и там той побеждава Радостина, като наградата му е да вземе ѝ вземе всички грошове.

# 2 411
Капитан, ама отива на капитанска и там не се знае.
Накрая ще пуснат Калин да се бие на капитанската битка вместо нея  , продукцията знаят как да си пазят жените
Може да пратят и Алекс, че да се редуват с Калин срещу синия капитан!

# 2 412
Ето как Мирослава печели.Продукцията добре го измисли.Тия две умници и майка им са само част от плана за стигането на фикуса на финал.
Ми все пак всички се борят за жена победител😂

# 2 413
  • Някъде там...
Помните ли репликата на Калин миналата седмица на съвета. Как Пекин ще се наиграе след седмица или две. Ами, позна. Blush

# 2 414
На някой не им се гледат слаби жени , а на мен кретащ възрастен мъж на арената с неудържимо превъзбудено говорено извън нея.
Сега възпитаните мами кого ще ругаят , чудя се

Тази воля, която показа този възрастен мъж, минавайки два пъти въжената стълба с жилетка, ти можеш само да я сънуваш. Пък като станеш на 50 дано имаш неговата форма.
Е ти как знаеш в каква форма съм и какво сънувам ? Диванна черна станция , аз участвам ли в игрите , познаваш ли ме , че сравняваш моите възможности с тези на участник? .
Като ти харесва изпитвай наслада от играта му на  на арената., смятай твоите и негови години и се самонавиват , попивай от мъдростите му щом имаш нужда

Пекин беше запомнещ се участник, беше силна психически и физически . Имаше и създаде много врагове, може би имаше и сюжет с ролята й на антагонист.
Добре е че Рекин си тръгва . Нека да не пречи на играта , Алекс да е свободен , да се е оттървал   от злото и да печелят най-добрите , да продължи проповедите за честна игра без коалиции и без да саботира ако може .

Общи условия

Активация на акаунт