💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 221
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 865
Аз ще чакам с нетърпение да видя чудото световно- фикус да разцъфне!

🐞- Blue Heart

# 2 866
Изгледах няколко клипчета с Калин, докато е в синьо и ми светна рязко каква драматична промяна във физиката му има, сравнено с кадрите от последната битка в четвъртък. Ми той направо се е смалил. И не говоря само за килограми, а за релефа на мускулите и сухожилията, особено в областта на ръцете, раменете и гръдния кош. Краката също. Най-личи, когато е в движение, сравних например един кадър от първата му капитанска, когато закачва коланите върху стълбата, с кадъра върху куба. Специално релефа на ръцете. Драматична разлика. Явно е свалил много и то мускулна маса. Интересно, други отслабнаха също много, но релефа на мускулите си запазиха. Вероятно е въпрос на натура, метаболизъм, по какъв начин са изградени мускулите  не знам какво, но Калин глада определено го съсипва.
Ама той нали не си казва, не припада, няма "лошо ми е", а и от продукцията удобно си затрайват за това, въобще не бях обърнала внимание. Само се сещам как на битките миналата седмица имаше няколко реплики, че му свършва енергията, как се уморяваше на куба...
Абе, спънаха го яко.
Подягодите тая продукция 😡😡😡

#СезонанаКалин#!

# 2 867
  • тук и там
Най-логичният избор на Радостина ,според мен,би бил Миро-нали са си заедно в коалиция..Ама сигурно са и подсказали,че не може Миро-не са го захранили достатъчно,пък и за него в момента е по-изгодно да е при сините...Та си мисля,че направо са и казали на Радка кой да вземе..

# 2 868
Тука много рев как разпердушили горките Феномени, най-якото племе за всички сезони.
Хора, това е реалити шоу. Да, Феномените бяха готини, много силни и имаха красива игра. Ама скучни.

Всеки ден едно и също. Ходят, вършат малко работа на Арената, връщат се, хапват и лягат да нанкат в топлите легълца.

Аз ако исках това, щях да си пусна седемте джуджета на Снежанка.

# 2 869
Скрит текст:
Ако Миро има някаква заслуга този сезон, тя е именно пленяването на Калин. Даде на чаровника екранно време и го прати при кадърния оператор в Изолатора. Simple Smile Докато дремеше в Резиденцията, нищо не успявах да събера, а сега всяка вечер имам разкошни жълти калинки. Ето малко от тях за радост на всички. Yellow HeartBlue Heart

Това ми е спящата/сънената серия.  

Дълбоко спящ Калин, завит и с гръб към групата.

Калин след като операторът му е казал, че ще заснема събуждане и трябва да се поотвие малко, защото в Бг мама ще оценят по достойнство позата тип "корица на секси роман за вампири".

Калин отваря очи с усилие, вижда Триглавата ламя и иска да се скрие накъде.

Пуска едно сънено "Добро утро" и ги пита как са. Защото е готин, а не защото заслужават.

Шъ мъ уморите, бе! Laughing Държа да кажа, че аз съм му ФЕН на това момче. Искам да го гледам как скача от скали и се мята на обръчите! Да си го гледа сънен гаджето му!

Това за протокола! Bowtie

Но тъй като така или иначе го повдигате на въпрос /провокаторки!/ - най-сладките му сънени снимки са от Резиденцията, когато се будеше до Николета! Blue Heart
https://www.vbox7.com/play:98efbe91db

# 2 870
На мен ми беше ясно от самото начало, че Борис няма да спечели. Въобще като видя едър мъжага с големи мускули и знам, че бързо ще издъхне на арената. Големите мускули черпят много кръв и кислород, белият дроб се претоварва, за мозъка не остава кислород и дотам. Игри на волята е за маратонци, не културисти и спринтьори. Но пък беше истинско удоволствие да го гледаш как играе Борис, силно, чисто и с хъс.

# 2 871
Е, те Лечителите и Завоевателите компенсираха отвсякъде интригите и внасяха съспенс в играта, поне кадрите при Феномените бяха малко глътка въздух, че на мен пък като се завъртят навсякъде само сплетни и интриги и превключвам канала.

# 2 872
  • Варна
 настъпаната блатна жаба доказва колко безумно тъпа е : 50 г. Алекс със жилетка победи 2 от 3те жени , а те 4 ще ОСТАНАТ в осмицата ??? и ще отстраняват мъжете!!! Ама във финалната осмица  НЯМА ЖИЛЕТКИ и всичко тече мноооого бързо . Следващата седмица отпадат май двама а последните 5 дни преди финала май всеки ден отпада човек .

# 2 873
Синия пъзел на Борис беше в пъти по-гаден за редене, едноцветен все едно, с нулев контраст.
Пак подпряха ненужно императора.

# 2 874
Еее, в синьо всички кадри на Калин - в движение, на всяко препятствие, в резиденцията, си бяха като на звезда в холивудски блокбъстер 🫠 Особено на арената, няма такова удоволствие за сетивата. В движение, в стоп-кадър - топ.

# 2 875
Да, Феномените бяха готини, много силни и имаха красива игра. Ама скучни.

Калин и Лапунов никога не са ми били скучни. Гледах в реално време и след това на повторение отново си пусках сцените на Феномените.

# 2 876
  • София
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Припомни ни как завърши битката и Чикагото беше ли с жилетка.

Добре бе човек, това колко пъти ще го нищим?
За 10-ти път ти го пиша, Чикагото е по-добър и заслужено спечели, какъв е проблема?
И да, Ръждавичка му водеше с 2 обиколки тотал ако гледаме началото и края.
За жилетките се обърни към Витомир Саръиванов, не към мен.

За мен тази битка беше номер 1 този сезон, като динамика и обрати. Не случайно и посветих корица и имаше страхотни отзиви и тук и във Фейсбук.

Към теб се обръщам защото много удобно пропускаш факти, които не са в твоя полза.Само напомняш, че Ръждавичка водила.Ама че не е победила не е важно, че Чикагото беше с жилетка също.Като ще припомняме нещо да е цялата истина, не половината.

Ти Чикагото с Алекс ли го приравняваше на тежко кардио трасе?
Ръждавичка водеше сумарно с 2 обиколки преди стълбите. Само за това коментирах и идеята ми беше да се види каква е разликата между нея и останалите три жени на същото трасе и елементи, а да се види и разликата между Чикагото и Алекс. Но това последното не е от значение и не това имах предвид.
Крайният резулат от битката съм го коментирал когато е трябвало и то много точно. И между другото се радвах за победата на Чикагото. Единствената загуба в сезона на Ръждавичка от която не ме е било яд.

# 2 877
Цяла страница без Калинката. Как може? Поправям тази несправедливост веднага. Innocent Още един поглед за корица.

# 2 878
Да, Феномените бяха готини, много силни и имаха красива игра. Ама скучни.

Калин и Лапунов никога не са ми били скучни. Гледах в реално време и след това на повторение отново си пусках сцените на Феномените.
Тъй като гледах първа фаза основно на запис, дори ги превъртах останалите през по-голямата част от времето. Само сините ми бяха интересни.
Лапунов. Още не мога да го прежаля.
Ръждавичка. Още не мога да й простя.

# 2 879
  • София
Абе все още си мисля, че ще дадат нов шанс на Борис.
Могат да го вкарат примерно като резерва, да има кастинг битка в сезон 8 за попълване на племената, както беше в този сезон.
Еми беше писала, че официалната страница на ИВ е последвала Борис. За какво да го следва ако са го отписали?

Общи условия

Активация на акаунт