💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 531
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 850
  • у дома
Чудя се нещо. Че Радостина няма да стигне финалната тройка - няма, ама кой ли ще й вземе имането?
Как кой-фикуса сигурно...

# 2 851
Изгледах петъчния епизод сега, не мога да повярвам Николета как седнаа да си почине и Радостина и каза да разтовари чувалите... Това момиче наистина ли е толкова... думи нямам. Сабите си забрави /и какво всъщност се случи с тях/, тя знае ли въобще къде се намира.
Радостина видя че седна, но и каза когато тя самата беше разтоварила половината си количка

# 2 852
Като знам, че ще лъскат профила на МиркА Фикуса тая седмица и лошо ми става...Това го гледаме всяка година. Последната седмица преди финала излъскват образа на великият...Бляк.

Очаквайте да гледате в кадър Мими почти постоянно.....Чак ми се отщява честно казано.

# 2 853
Според мен сезон 8 ще загуби ако не поканят Борис - изглежда стойностен играч, а и за пъзела имаше стратегия, просто не му достигна време. Иначе Мартин не ми е бил любимец, но честно си спечели. За мен Радостина трябваше да избере Миро, тъй като той щеше да играе с нея и Николета. Разбира се Траян е по-добър като играч и човек, но от нейна гледна точка Мирко би бил по-правилен избор. В епизода на ЧакалCast с Морунов, споменаха, че следващият им гост ще е Юлиян от Сезон 1. Щял да разкаже интересни подробности. Аз лично въобще не му симпатизирах - силен играч, но супер грубо и надменно поведение.

# 2 854
Като заговорихте за темата между двата сезона, с ужас си представям как за 9 месеца ще трябва да гледаме корица с “големия победител” 🤢 То направо да ти се отще да влизаш.

Някой спомена, че имало как да се скрие корицата, ще трябва да проуча как става и да се възползвам.

можеш да скриеш елемент с добавяне в адблока

# 2 855
  • Sofia
Радка добре си направи сметката, определено не е най-острият нож в чекмеджето, но е хитра и познава способностите на Мимето. Ако искат да издрапат от изолатора им трябва силен и можещ играч, не фикус! Калинката и Алекс са много добри, способни и можещи, но с тези две котви (Николета и Радка) не са достатъчни. Отделно блатната е набухана с грошове (най-богатият участник и "горд" притежател на двата капитански гласа), с които да промени хода на събитията (гласуването). Остава да видим дали ще има и достатъчно акъл, да го направи!

# 2 856
Според мен Радостина не иска да номинират Калин и Алекс и взеха човек, който да подсили племето, но при необходимост да е новият бушон.
Историята на Миро наистина беше доста обикновена. Доколкото знам и Траян е женен за ученическата си любов, можеше една реплика да включат, ей и аз останах с момичето от училище. Поне някакъв разговор да се получи. А така освен, че Миро е взел математиката от вечерно училище за три месеца, какво постижение, това за хвалба ли е въобще за всеки средноинтелигентен ученик, нищо запомнящо се не разбрахме. И цялата история си остана съшита с бели конци и ни в клин ни в ръкав разказана. Даже и клюка на чаша кафе не беше, защото Траян кафе не пие.

# 2 857
Поздрав за дамите в темата от Калинчо))
По-надолу и за Дяволчето, да има какво да сънува))
Всъщност Рада се е състезавала до 168см височина за бикини - фитнес, следователно е по-ниска. А оттам Ръждавичка сигурно няма 160см, а и като акробатка резонно са по-нисички. Ама Николетка е най-ниска от трите и е под 160 см със сигурност, каква стюардеса е тогава се питам???

и любимката на Дяволо))

# 2 858
  • Bayern
Като заговорихте за темата между двата сезона, с ужас си представям как за 9 месеца ще трябва да гледаме корица с “големия победител” 🤢 То направо да ти се отще да влизаш.
Затова предлагам на Дяволо на корицата да не е  “големия победител” 🤢, а Големия Победител Blue Heart Yellow Heart

# 2 859
  • София
Затова предлагам на Дяволо на корицата да не е  “големия победител” 🤢, а Големия Победител Blue Heart Yellow Heart

Или поне наистина с най-якото племе за всички сезони - ФЕНОМЕНИ и по-специално Ф4 💙💙💙

Но се съмнявам да се навие Дяволо. Освен, че явно симпатизира на Фикуса (освен ако не прецака любимата му Ръждавичка), ще иска да закичи с великия победител. Така че мерси за съвета по-горе 🙌🏻

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:02 от Lorellin

# 2 860
Ами, добър е този Мартин, за първи път го гледах на трасе извън Сезам турнирите, наистина не може да му се отрече. Очевидно грубата сила не му е сред топ характеристиките, но се справи много добре. Иначе стисках палци за претендента, защото беше симпатичен и също доста добре подготвен, но губеше много време на стрелбата, Мартин и с дюшеците и стълбата беше по- бърз, той общо взето имаше възможност да му наваксва само на вагонетките, но не беше достатъчно. И на пъзела не беше много близо, след като Мартин приключи. Но то не влизането в игрите може да е наистина услуга.
Брей, Радка реши да послуша съветите на мъжовете и да вземе друг силен мъж. Интересно, какво ще прави Дино без половинката там. И като цяло интересно как ще се развият задругите особено при евентуален съвет. Тази седмица мисля, че е време наистина малко вече и за жълта резиденция и за син съвет.
Миро не го чух в промото какво се обясняваше на Дино, ама не ми се и връщаше назад да чуя, че ми се спеше вече.
Иначе фикуса и аз все с "хубави" неща го помня. Не се сещам каква беше битката, с която излезе от блатото, но помня, че поискаха слаб играч останалите там, той се съгласи и след разговора с Шопа прати Димитър. Grinning После супер мекушавата реакция, след като разбра, че в коалицията си е само бушон, но все още имаше повече интерес да играе с ТомиОйл, номинацията на контузения Ивайло, самопредлагането му за номинация, което бързо изстина на първия им съвет, после от няма и къде вече отиде и той на елиминационна. После и към Калин същото отношение, двуличието му към Сапунджиева, стил аз ще й бъда морална подкрепа, ама друго не мога да направя, защото тя е зле позиционирана социално. Липса на инициативност, в каквото и да е, все чака на някой друг. Абе общо взето тотал щета му е образа според мен и да не беше спойлиран като новия "Император" пак нямаше да ми е симпатичен, просто по- изразено щеше да е в сянката, където не го отразявам особено, заради уникалното му умение да съществува без да се набива на очи,движи си по най- малкото съпротивление.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 11:15 от Lys Bleu

# 2 861
Аз мисля, че изборът й беше подсказан от двамата мъже, а не е нейно самостоятелно решение.

# 2 862
Това, което забелязах от Мирослав преди да излезе спойлера беше, че винаги с една измъчена физиономия се жалваше на синхроните. Интересно е, че и Траян ми направи същото впечатление в началото (особено в битката с двете жени, в която той носеше жилетка и трябваше да кляка постоянно при местенето на кубовете и там се предаде според мен, свършиха му силите), но в последствие, когато заигра с Дино, Траян се появи като доминантен играч - нещо, което предстои да видим от Мирослав - ама едва ли ще видим.

Интересно ми е и чакам да разбера как биха отнели победата от Калин. Него продукцията многократно се опита да го прецака, но той никога не се показа злобен, винаги позитивен, дори с жените, които го прецакаха при жълтите. Просто той е абсолютно над нещата, гори в битките и се забавлява. Много рядко е да срещнеш толкова чист човек. Затова ще изгледам и сезона докрай, досега винаги някъде към средата на фаза 2 съм спирала да гледам, защото ми е омръзвало.

# 2 863
Ако Миро има някаква заслуга този сезон, тя е именно пленяването на Калин. Даде на чаровника екранно време и го прати при кадърния оператор в Изолатора. Simple Smile Докато дремеше в Резиденцията, нищо не успявах да събера, а сега всяка вечер имам разкошни жълти калинки. Ето малко от тях за радост на всички. Yellow HeartBlue Heart

Това ми е спящата/сънената серия. 

Дълбоко спящ Калин, завит и с гръб към групата.

Калин след като операторът му е казал, че ще заснема събуждане и трябва да се поотвие малко, защото в Бг мама ще оценят по достойнство позата тип "корица на секси роман за вампири".

Калин отваря очи с усилие, вижда Триглавата ламя и иска да се скрие накъде.

Пуска едно сънено "Добро утро" и ги пита как са. Защото е готин, а не защото заслужават.

# 2 864
  • София
Отговорът на бг-мама - Калин на всяка страница!

Одобрявам!
#nemielo6o

Общи условия

Активация на акаунт