💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 453
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 835
Помня колко хейт отнесе Мартин в неговия сезон. Обаче май никой досега не е отнасял толкова колкото Миро. Предполагам стечение на обстоятелствата.
Пуснете си пак битката на Траян и Миро. Траян заслужено победи, Миро беше добър, но беше малко флегматичен. И въпреки всичко на мен ми направи добро впечатление, висок, красив, спокоен. И после го забиха на блатото, от което той излезе набързо, защото е силен играч. Но покрай коалицията с Пекин и събирането с лоша компания, вместо да се развие в добър герой, стана злодея.
Калин отначало ми приличаше много на Ерик Робъртс с този втренчен син поглед. Но с правилната компания и подкрепата на форума се превърна в идол. Абсолютно си го заслужава, защото наистина не е имало такъв диамант досега.
И на мен ми е интересно какво ще прави Дино без другарчето си. Ако не друго обаче Дино ще го запомня като най-забавния участник, няма такива изцепки като неговите. Минава по чувство за хумор Елвиса.

# 2 836
И защо Борис не получи шанс???
Или за онази Ива може, защото е кадър на Михаела.
За Борис няма втори шанс???

Защото този момък няма да прави шоу, а с Ива ще има драми.

# 2 837
Дино е от хората, които не търпят мълчание и тегава обстановка, ще се бъзика със себе си, с другите , но няма да се вайка 👍. Е, може и да позахапе малко , все пак и той е човек и сигурно му дотяга, но не мисля, че си го слага на сърце , просто изпуска напрежението.
  А, Миро не е стигнал още Мартин по хейтене, аз още не съм се включила 😜. Не знам защо, на мен ми е безразличен 🙄 Може би защото няма агресията на Алекса и Мартин, не мачка ,а мен това най ме отблъсква в хората

# 2 838
  • София
Като заговорихте за темата между двата сезона, с ужас си представям как за 9 месеца ще трябва да гледаме корица с “големия победител” 🤢 То направо да ти се отще да влизаш.

Някой спомена, че имало как да се скрие корицата, ще трябва да проуча как става и да се възползвам.

# 2 839
Вместо МиркА Фикуса, Дяволо може да сложи Калинката или племето на Феномените.

Малко инфо за Калин от страницата на ПК "Под ръбъ".

# 2 840
Павел:
-Тук се идва не да се забавляваш!
Много вярно!  Да те смачкат и изплюят отслабнал, контузен и несправедливо прецакан.

Павел подсказва на Радка да не обърка сметките:
-Как си Мартине, излекува ли се от контузията...

Радка:
-Избирам Мартин защото той е императора!
Е нема що, желязна логика.

# 2 841
  • В Града на липите
Моля да се качват снимките с погледа на Калин на всяка страница от темата. Мед ми капе на сърцето! А понеже видях, че има и други потребители на тикток. Подарък за вас:
https://vm.tiktok.com/ZNR1n6T42/
Покрай това клипче попаднах на друго емблематично за Игрите. Мооого ме кефеше Момчил. Направо феномен Grinning
https://vm.tiktok.com/ZNR176gL9/

Много ми напомни думите на Калин към коалицията на Пекин Simple Smile

# 2 842
Гледахме наскоро сериала "Counterpart". Тази актриса ми заприлича на Симонката. 
Особено като гледа навъсено.  Simple Smile

# 2 843
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Припомни ни как завърши битката и Чикагото беше ли с жилетка.

Добре бе човек, това колко пъти ще го нищим?
За 10-ти път ти го пиша, Чикагото е по-добър и заслужено спечели, какъв е проблема?
И да, Ръждавичка му водеше с 2 обиколки тотал ако гледаме началото и края.
За жилетките се обърни към Витомир Саръиванов, не към мен.

За мен тази битка беше номер 1 този сезон, като динамика и обрати. Не случайно и посветих корица и имаше страхотни отзиви и тук и във Фейсбук.

Към теб се обръщам защото много удобно пропускаш факти, които не са в твоя полза.Само напомняш, че Ръждавичка водила.Ама че не е победила не е важно, че Чикагото беше с жилетка също.Като ще припомняме нещо да е цялата истина, не половината.

# 2 844
  • Sofia
Калинката си е точно Покемон! 💙 Много ме е яд, че едно уникално и задружно племе имаха, и сън не спаха, докато не го разпердушиниха! То не беше кражбата на Траян, наказателната акция срещу Чикагото (само защото искаше да отърве племето си от котвата Гордиенко). Странна сюжетна линия следва продукцията - наказва смелите, подкрепя и дава път на слабите и страхливите.. Изгони Лапунката, подсили трите харпии с Калинката, който без вина виновен насади на "пачи яйца" - на глад и мизерия, и чужди битки да води! За Мими - фикуса, затънала дълбоко в храсталака и ръфаща сандвичите на магазингейт, гък не каза, и не я наказа. За него/нея само добро, или нищо! Мимито е особена порода -  тихо, свито, флегматично, прикрито и подмолно създание, което докато мишкува в ъгъла по-ниско от тревата си плете кошничката, чакайки другите да му проправят пътя до финала! Изключително запомнящо се и "достойно" представяне от слаб и посредствен играч, спор няма! Но тя продукцията такива си ги харесва!

# 2 845
  • Буркина Фасо
Стана ми любопитно на колко години е Джар Джар. Отварям на първа страница да видя и пише, че е на 23 години. Леле, майко. Без да обиждам, но тя ми прилича поне на 40–44-годишна жена.
И Джар Джар и Пекин ме втрещиха с годините си. Пекин ми изглежда поне на 40 години, а Джарката поне на 30. Аз съм на 29 и смея да твърдя, че изглеждам доста по-младолика от тях. Как е възможно това? Какво правят тези жени, че изглеждат така?
дай твоя снимка за да те преценим. както и тях ги преценяме Simple Smile

# 2 846
Изгледах петъчния епизод сега, не мога да повярвам Николета как седнаа да си почине и Радостина и каза да разтовари чувалите... Това момиче наистина ли е толкова... думи нямам. Сабите си забрави /и какво всъщност се случи с тях/, тя знае ли въобще къде се намира.

# 2 847
Чудя се нещо. Че Радостина няма да стигне финалната тройка - няма, ама кой ли ще й вземе имането?

# 2 848
Чудя се нещо. Че Радостина няма да стигне финалната тройка - няма, ама кой ли ще й вземе имането?
Еее как кой .Фикуса много ясно.Всичко е измислено.Иначе как ще бие.И той е тип Алекса.Само дето оня беше гадняр,а този е мазен.

# 2 849
  • Sofia
Скрит текст:
Стана ми любопитно на колко години е Джар Джар. Отварям на първа страница да видя и пише, че е на 23 години. Леле, майко. Без да обиждам, но тя ми прилича поне на 40–44-годишна жена.
И Джар Джар и Пекин ме втрещиха с годините си. Пекин ми изглежда поне на 40 години, а Джарката поне на 30. Аз съм на 29 и смея да твърдя, че изглеждам доста по-младолика от тях. Как е възможно това? Какво правят тези жени, че изглеждат така?
дай твоя снимка за да те преценим. както и тях ги преценяме Simple Smile[/color]
[/quote]
Кому е нужно? Коментираме тези, които съвсем доброволно, водени от различни причини са се записали да са всяка вечер в телевизорите ни!

Общи условия

Активация на акаунт