💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 630
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 820
Траян манекен Blush

# 2 821
  • Be realistic - plan for a miracle.
Е, хайде сега, да не се обиждаме! Аз съм Мими. На Мирослав продължавайте да му викате Фикуса! Или каквото си изберете. 😉😝

Аз очевидно не обиждах името в случая.

# 2 822

Какво да кажа? Едно от най-великите и готини племена в историята на бг формати. Друго велико племе,за което се сещам, е на Таяк от Сървайвър 4 със Занев, Туджаров,Пранджева и др.

# 2 823

Напомня ми на някой секси актьор от някой плажен филм...

# 2 824
Ето сега как ще блесне Фикуса. То не останаха логически мислещи при сините.Калин му пречеше да се разгърне в жълтите, после Алекс, миналата седмица Траян му открадна спот лайта и него го разчистиха 😂😂
Жълта резиденция в понеделник. При сините не останаха мъже със силен втори етаж. А си имат и скатавка
Траян, Алекс и Калин си се имат. Стават 3 на 3 гласа, обаче жените са с грошове и саби.
Ако паднат на елиминационна, като нищо двама мъже ще са на пангара. А при сините няма да се учудя ако са двете жени... Зависи кой ще е капитан.

# 2 825
Не бих обвинила изцяло продукцията за изгубените килограми на Миро. Отслабна толкова заради стратегията, която си избра да следва от самото начало - стратегията “Фикус” в племето. Като не се раздаваш на арената и се криеш в женска коалиция, получаваш Изолатор!

И да допълня, ако не беше Калин (Продукцията) да го изкара от женската коалиция, Миро щеше да си драпа така до финала. Не правеше нищо, за да се измъкне и ясно показа на съвета, че хич не му пречи да си седи на Изолатора стига силни играчи като Калин да са на пангара. 🤮🤮🤮

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 23:50 от Ameli_xxx

# 2 826
Аз предвиждам синя резиденция в понеделник. НаЛе Мими Фикуса бил силен... Трябва да започва да "блести" предполагам от тази седмица все него ще излъчват...бъдещият победил...Бляк

# 2 827
Еми не ги намирам, исках да си оправя вкуса, ама...

Между другото, бихме Томиойла по последователи в Инстаграм Joy сигурно газ пикае

# 2 828
На мен това промо за следващия епизод ми е малко подвеждащо- все сините ги дават да се дънят, може ли накрая пак да има обрат и да спечелят?! Дано да грешат, все пак, нека да си хапнат и позасилят малко жълтите! А, по повод Миро - бях видяла спойлера за него рано- рано (на мен спойлерите не ми пречат, по- интересно ми е каква е динамиката, и как се стига до тях) и затова гледах кастинг битката му с Траян, и си викам, хм тоз ли ще е победителя, добре, може би по- нататък ще се докаже като силен.... Но при мен освен представянето на арената, за да ми стане някой любимец са важни още интелигентността и достойнството, както и поведението спрямо останалите играчи, та така и не можа да ме убеди, че заслужава...Преди много ми се искаше да гледам Ол Старс- все силни играчи, които ще вдигнат летвата като вече се знаят, и ще видим зрелищно надиграване, ама с всеки изминал сезон ентусиазма ми спада, след това намеса от ПР.....

# 2 829

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?
1. Независимо от спойлера, аз забелязах Миро за първи път в момента, в който каза, че ще номинира Ивайло, когато се контузи. И го номинира без да му мигне окото, защото е контузен и да отпада там - сега е паднало. Беше още в племето на Завоевателите. И оттогава не го харесвам.
После се добавиха дребните шмекерии с гъбките, с люлката и всички останали дребнички нещица. Но вече ми беше на фокус.
Абсолютно съм съгласна на 100%. Вижда се ясната стратегия и колкото и успешна да е тя за тях, това не я прави по-малко грозна или етична. Който се опитва да оправдае това с думите "това са просто игри", нека първо опита да играе по този начин, толкова време ако не му идва отвътре🤪
Мога да направя едно сравнение, за да стане още по-ясно какъв "вайб" ми вкарва цялата тази ситуация. Представете си, че Фикуса е треньор по катерене. Има си колега, с когото си делят работата и водят различни групи. Колегата обаче е по-успешен, по-популярен и по-добър в работата си. Защо не и приятели да са.
Ето как си представям нещата, според това, което виждаме на екран: Един ден Фикуса забелязва, че един от предпазителите на колегата му е развален и има малък риск нещо да му се прецака. Фикуса забелязва това, но не казва нищо. Нещото се прецаква, колегата е изваден (или уволнен), а нашият герой взима всичките му клиенти и бизнеса му.
Точно този тип стратегия и този "вайб" ми вкарва цялото поведение. Пълно отсъствие на етика в името на победата. Винаги с едно наум.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 00:24 от koremche

# 2 830
Моля да се качват снимките с погледа на Калин на всяка страница от темата. Мед ми капе на сърцето! А понеже видях, че има и други потребители на тикток. Подарък за вас:
https://vm.tiktok.com/ZNR1n6T42/

# 2 831
  • София
Че има стратегии има, но няма как да изиграеш роля с поведение което не ти идва от вътре за толкова време.
Все едно Алекс да го играе тих и без мнение, Калин и Лапунов скандалджии, Симона супер лежерна за това какво се случва на арената, Пекин глупава и вечно неразбрала, Чикагото несуетен и търпящ на глад и т.н. Ок, ще им се получи за седмица, две, ако им идва от вътре да играят роли, но 2 месеца? Няма как. Та толкова по въпроса как всичко негативно е само монтаж. С каквото обяснение редовно опитват да се оправдават участници.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 00:31 от gg__

# 2 832
От тик-ток клипчето...Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 2 833
  • София
Следващата събота би трябвало също да има епизод.
Макар програмата на НОВА все още да не е излязла.
По традиция от последните години, в събота излъчват първия ден на обединеното племе и още тогава ще имаме игра за имунитет за победителя, като последния отива на елиминация и после ще имаме и племенен съвет, където ще се излъчи неговият съперник.

Петък пък ще е последната елиминационна битка от Фаза 2.
Време за женски дуел. Или поне една жена със сигурност ще има ако се уповаваме на традицията.
Последните сезони винаги има жена, която отпада на крача от финалното племе.
Сезон 4, Алекса победи Зорница в доста запомняща се битка, в която Зори демонстрира класата си.
Сезон 5, Мишо победи Вики Пенелова
Сезон 6, Анджела победи Пелипенко
Разбира се най-знаковата последна битка от Фаза 2 е геройската битка между Андрей и Морунов в сезон 3.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 02:27 от Diavolo

# 2 834
Стана ми любопитно на колко години е Джар Джар. Отварям на първа страница да видя и пише, че е на 23 години. Леле, майко. Без да обиждам, но тя ми прилича поне на 40–44-годишна жена.
И Джар Джар и Пекин ме втрещиха с годините си. Пекин ми изглежда поне на 40 години, а Джарката поне на 30. Аз съм на 29 и смея да твърдя, че изглеждам доста по-младолика от тях. Как е възможно това? Какво правят тези жени, че изглеждат така?

Всички си мислим, че изглеждаме по-млади, но това обикновено е заблуда😉
Забравих да спомена, че много хора са ми го казвали. 😉 Не е мое лично самоубеждение.😁

Общи условия

Активация на акаунт