💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 402
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 640
Миро не е глупав, даже е доста хитър с тази негова стратегия на умрял фикус. Обаче се замислям какво щеше да е, ако беше играл мъжката, ако се беше заявил в началото. Щяхме да имаме образ на културен и хрисим млад мъж, който да кажем е добър на терен и се раздава. Щеше да ни е симпатичен, че с жена му очакват бебче и щяхме да се умиляваме от ромнатичната им любовна история. Но на место това, така си изигра картите, че сега, ако ще да спаси умиращ удавник на плажа пред цяла България, пак всички ще го хулят и мразят. Но всеки сам си прави изборите.

# 2 641
  • София
Януари,
Имам ограничен брой символи в полето за анкетата, където задавам въпрос и аз изхитрявам и правя опис на най-важното.
Напротив, Калин ми е на полюса и коментарите ми за него са винаги обективни. Ами посочих загубите му, защото за целия сезон дотук това му е най-лошата седмица и въпреки това фигурира в анкетата, не е ли така? А защо? Защото съм преценил, че беше добър във всички битки и просто се случва и да загубиш.
Ето и Пекин беше считана за една от най-силните, но загуби. То си е и до ден...
Споменал съм му в скобите изпълнението на Куба. Даже и гиф направих, защото се изкефих. Аз лично. Никой не е молил за гифче от тази акробатика.

Дидо,
Ти губиш като не гласуваш, още повече обективния резултат. Колкото повече гласували токова по-представително е.
О да вярно че беше номиниран с Йоана. Ами аз често пиша бързо, не помня не малко неща, защото ето и днес изгледах няколко сериала и един филм. Малко ми е каша в главата. Имам по-добра трайна памет, спомням си някои неща от първите сезони, но този текущия ми убягва. Може би така работи мозъка, за да не полудее, не знам.
Иначе Мирослав сравнително рядко е попадал в анкетите за играч на седмицата, така че още повече недоумявам защо е проблем това. Щом фигурира значи има защо. Така съм преценил.

Чакалкаста ,
Мисля да му сложа хикса от следващия сезон.
Много ниска летва. Той си стана жълт, кликбейт подкаст.

# 2 642
Чакалкаста е заорал дъното с този рекламен постинг на новият каст с любимия ми Морунов. Само не разбирам защо използва лицето на Калин и го хейти....За да е по гледан ли!? За Калинката червен хилс, а за Фикуса, че е номер 1...Ужаасссс... Ще изгледам заради Морунов и ще го отследвам Чакала навсякъде... Ужасен е станал просто. Не мога да го позная.

Пуснах си го до половината но не издържах .Абсолютните глупости повтарят сезона бил слаб , труден за гледане , през половината подкаст дори не говорят за игрите а ако говорят не коментират сезон 7 а старите сезони , Тая Ясмин с култовия и въпрос дали този сезон играчите са слаби като дори най добрия този сезон (визарат калин )не е бил нищо уау сравнение със силните играчи от минали сезони .Също коментира че рейтинга падъл .
Също ,пак за тея последователи и инстаграм се коментира, как Императора направил 11 хил в инстаграм
И също, как на Чакала му е скучно да гледа и тн и почват да говорят за личните им животи, кой учител ,кой незнам си ко .

# 2 643
  • София
Виктория Василева,
Относно питането ти за жените.
Като цяло този сезон има много хубави дами.
На мен лично нито една не ми е не хубава или откровено антипатична. И като цяло съм доволен от женския каст. И като игра и представяне и външно. До голяма степен именно жените изнесоха този сезон.

Но на въпроса ти.

Ето и моят Топ 5 за външност:
1. Ръждавичка
2. Йоана
3. Николета
4. Сапунджиева
5. Вера Хитова
6. Александра

# 2 644
  • София
Кой е изтрил всички постове с погледа на Калин от играта с бутането, м? Нещо спам ли бяха или някой се дразни?

Моля потребителката да ги качи наново!

Хубаво де, дяволче, няма да ти се сърдя (много), защото те харесвам Wink Имаш си любимци, разбирам го, всеки има право на пристрастия. С теб се дръкахме и за Рълев - Момчил, между другото. Явно имаме различен вкус за мъже Joy

Както и да е, водиш ме с 2:0... жалко

# 2 645
Кой е изтрил всички постове с погледа на Калин от играта с бутането, м? Нещо спам ли бяха или някой се дразни?

Моля потребителката да ги качи наново!

Изтрити ли са? Еееееее....Някой се дразни. 100% Сигорно е Томи Бонбони или Шопара, подвизаващи се като жени тук..

#СезонанаКалин#!

# 2 646
Чакалкаста е заорал дъното с този рекламен постинг на новият каст с любимия ми Морунов. Само не разбирам защо използва лицето на Калин и го хейти....За да е по гледан ли!? За Калинката червен хилс, а за Фикуса, че е номер 1...Ужаасссс... Ще изгледам заради Морунов и ще го отследвам Чакала навсякъде... Ужасен е станал просто. Не мога да го позная.

Пуснах си го до половината но не издържах .Абсолютните глупости повтарят сезона бил слаб , труден за гледане , през половината подкаст дори не говорят за игрите а ако говорят не коментират сезон 7 а старите сезони , Тая Ясмин с култовия и въпрос дали този сезон играчите са слаби като дори най добрия този сезон (визарат калин )не е бил нищо уау сравнение със силните играчи от минали сезони .Също коментира че рейтинга падъл .
Също ,пак за тея последователи и инстаграм се коментира, как Императора направил 11 хил в инстаграм
И също, как на Чакала му е скучно да гледа и тн и почват да говорят за личните им животи, кой учител ,кой незнам си ко .
от 2 часа подкаст който би трябвало да е за сезон 7 .То за сезон 7 се говори около 10-15 минути в които се обсъжда как учасниците са слаби и скучни

# 2 647
  • София
Виж темите тук колко коментара имат! От продукцията ще вдигат банкет... Стори лайна е скучен но като екзекуция беше добро. Просто Пекин беше почти перфект злодей а Калин перфектен герой. Миналия сезон   беше пълен провал този сюжет и като цяло целият сезон много слаб. Явно смятат че е нужен за да задържат интерес до сливането и може би са прави колкото и тъжно да е. А да сравняваш със сезоните от ковид годините няма голям смисъл.
Значи ти конкретно вече си вдигнал този банкет, say no more Satisfied
Инак много подходяща дума си избрал "екзекуция", направо целия сезон (и всичко детско и невинно останало у зрителя) беше ритуално екзекутиран в национален ефир (е, не напълно, има още две седмици, но ще го мислим тогава). Пекин си изигра ролята, с това съм съгласен, ама за Калин, ако "Нищожните" бяхте разбрали овреме какво уникално богатство ви се е паднало даром, и имахте поне капчица талант, ние можехме да получим почти перфектния сезон, но всеки сам си носи кръста. Спечелените пари много бързо ще се изхарчат, обаче това което остава в сърцата е завинаги (не е случайно че и сега в 7-ми сезон името на Юлиян се споменава 10 пъти повече от това на фикуса).
Сюжета на сезон 6 не е провал по смисъла на думата, защото тогава поначало нямаше ясен сюжет заради многото промени в екипа, цялостно така и не можахте да налучкате вярната посока. За настоящия обаче, до голяма степен вече разбрах замисъла какво е трябвало да бъде, и как нищо от това не се получи както трябваше. Но когато овцете паднат от пропаста виновни са пастира и неговото куче. А който си е мислел, че имаше дори и 0.001% шанс да се получи Калин да го играе злодей, по-добре просто да отиде в някоя гора и да си остане там Hands Pray

Да се включа и аз в тенденцията:
#СезонътНаКалин #ПавелВън #НищожнитеГледайтеОригиналнияФормат #ИскамеЧетириРедовниПлеменаВСезон8

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:31 от dido2k

# 2 648
Остават две седмици до финала и си давам сметка, че....
Калине, ще ми липсваш! Свикнах да те гледам всяка вечер.

# 2 649
  • София
Еми не ги намирам, исках да си оправя вкуса, ама...

Между другото, бихме Томиойла по последователи в Инстаграм Joy сигурно газ пикае

# 2 650
Специално за Дяволо... И за мен тя е най-красивата жена този сезон, а и във всички сезони. Много е харизматична. Тук не коментирам играта и характера и.

# 2 651
  • София
Уффф Blue Heart

# 2 652
  • София
Дидо, сериозно ли? Кой олигофрен е допуснал варианта Калинката да играе злодей??? Ако ми кажеш сега, че Героя е трябвало да е Шопа... #lo6omie Joy

# 2 653
Е тая картинка на Ръждето е или AI, или яко фотошоп. Не че не я харесвам на външен вид де. А коя е тая Вера Хитова? Тоя сезон ли е участвала?

# 2 654
Айде, почнаха с личните истории на Мирослав... Няма надежда, хора!

Питахте за първите спойлери за Мирослав победител. Тук, в темата за спойлерите, активно започна да се пише за мирослав-победител на 8-9 октомври.

Аз ще видя след като свърши всичко, но моята съвест е чиста. Пък някои нека си мислят каквото си искат.

Моят първи пост когато се усъмних, че се готви нещо
28 септември
https://bg-mam.ma/p/1816823/50263769
Аз съм си записал всичко:
Първите публикации из жълтите сайтове ги видях на 21.09, а после на 25-26 Септемрви вече беше се разпространило на поне 20 места във ФБ. После в началото на Октомври замлъкнаха за седмица две и след това вече "избухна"

Ясна е работата значи.

Общи условия

Активация на акаунт