💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 410
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Преди битка ги засилват по принцип и им идва адреналина.
Иначе на подобна битка Д-р Пекин едвам би Йоана, тогава Пекин беше свежа и нахранена.
Нека не се оправдаваме само с глада.
А мнението ми за глада го виждате в подписа ми...

# 2 251
  • Някъде там...
Траян не пиел кафе, Калин и той. Смятам, че е предимство в игрите да не си зависим от кафето.

# 2 252
  • София
Айде, почнаха с личните истории на Мирослав... Няма надежда, хора!

Питахте за първите спойлери за Мирослав победител. Тук, в темата за спойлерите, активно започна да се пише за мирослав-победител на 8-9 октомври.

Аз ще видя след като свърши всичко, но моята съвест е чиста. Пък някои нека си мислят каквото си искат.

Моят първи пост когато се усъмних, че се готви нещо
28 септември
https://bg-mam.ma/p/1816823/50263769
Аз съм си записал всичко:
Първите публикации из жълтите сайтове ги видях на 21.09, а после на 25-26 Септемрви вече беше се разпространило на поне 20 места във ФБ. После в началото на Октомври замлъкнаха за седмица две и след това вече "избухна"

# 2 253
  • Пловдив
Той, Мирка жена си я познава отдавна - все ще се справи да роди, ама виж ИВ...
Може и да е доволна жената, че си кара бременността на спокойствие 😊

# 2 254
Искаха да пречат на Алекс, обаче сами на себе си си пречат..хахах. Николета паркира куба си върху количката на Пекин и й блокира тръгването..
И аз на това се смях. Пекин вика Чакай. Абе кой ще те чака,всеки гледа да се спаси Joy
За Алекс се притеснявам аз, много е висок и тежък за тая въжена стълба. И с тази жилетка, краката му почти опират до земята.   Никак не е равнопоставено. Поне на стълбата да нямаше жилетка. Която никой не знае точно колко кг е. От продукцията казаха 15, но дали е така... Още повече,че Калин каза,че се издържа,а на синхрон Алекс каза,че доста си тежи.

# 2 255
Траян не пиел кафе, Калин и той. Смятам, че е предимство в игрите да не си зависим от кафето.
Зависимостта от кафето е леснопреодолима. За няколко дена ти минава. Виж, зависимостта към цигарите е много страшна.

# 2 256
Много смешно ми стана как жените преди битката коментираха,че ако могат ще пречат на Алекс и ще му пускат психо атаки,а по време на битката Николета почти вкара куба във вагонетката на Пекин🤣🤣🤣.

# 2 257
Пушачи няма как да оцелеят в игрите

# 2 258
Пекинката и блатната какви оперени бяха , колеха и бесеха едната по племената, другата на блатото, а сега увесили носове и се надъхват с лъжи на които и те не вярват, ама нали ги снимат и гледат в обектива да се поизлъскат от мърсотията дето заляха формата. Как не ги е срам и как се гледат в огледалото. То вряно не е олимпиада и световно, ама пак са уж спортисти, тренирали са, играли са и като деца някакви спортове всички, това не е комеди клуб или хорър (то май на второто ми прилича вече, като гледам Алекс жилетката) Иво каза при Гала , че игрите са били между 14 и 16 ч , когато е било най-топло и не се търпяла жегата, отделно жилетките, отделно гладни...а женките ще издържат на сянка в изолатора дори и гладни, те сили не хабят. Не мога да си представя някой да са му симпатични и да намира за нормално държанието им, какво говорят по синхроните и как обиждат (не Алекс обижда, а те само колко коментара имаха с определения на Алекс и Калин, а преди за Иво) Направо са срам за женския пол и преди го писах, ама да се повторя, срам ме е от тези.

# 2 259
  • гр.София
Калин е свикнал да влачи раница и всякакви принадлежности за катерене като обикаля планините.Та го разбирам защо жилетката не го е впечатлила.

# 2 260
  • Някъде там...
Ох, аз хем не пия много кафе и пак ми е много трудно да го спра, пробвала съм, като парцал съм. Виж, цигарите ги спрях от раз. Казах, че приключвам и това беше. Grinning

Гизем я видяхме с вейп. И още някой май, дали не беше Пекин.

# 2 261
Ако може да излъчат как Миро се бие във финалната битка, а по същото време жена му ражда. Какъв героизъм, каква смелост, каква саможертва. И в турските сериали няма такава емоция.

# 2 262
Много смотано е това с жилетките. И защо трябва да
Зависимостта от кафето е леснопреодолима. За няколко дена ти минава. Виж, зависимостта към цигарите е много страшна.

Да, цигари, алкохол....страшно е.
Калин е голям дечко, но е симпатяга. Отделно, че не ми изглежда остър ум.
Пекин и Деси пък са ми откровено ....глуповати. За русите не споменавам даже.

# 2 263
  • София
Пушачи няма как да оцелеят в игрите
Пекин пушеше на резиденцията... Сега може да си свива някакви треволяци на изолатора..

# 2 264
Ако може да излъчат как Миро се бие във финалната битка, а по същото време жена му ражда. Какъв героизъм, каква смелост, каква саможертва. И в турските сериали няма такава емоция.
Почакай. Ще има. Нали им предстои разговор с близките по някое време в последната част. Сигурно ще има пряко включване от родилния дом.

Общи условия

Активация на акаунт