💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 421
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 205
Да видим сега, прогнозирал съм:
1 Алека или Николета, по-скоро Алекс
3. Д-р Пекин
4. Радостина
Тази елиминационна би трябвало да е една от най-изравнените и трудни за прогнозиране и анализиране този сезон. Simple Smile

Дано стане добра битка, че напоследък са кът.
От две седмици насам доста падна нивото на битките.

Дяволче тук освен последното място е важно и първото , ако отиде утре жена да залага и спечели залога ще дръпне жена при жълтите ( Ръждавичка или Деси ) ако спечели Алекс и отиде да залага ще дръпне мъж и стават 3 на 2 и доста грошове при жълтите мъже

# 2 206
  • София
20:30 ч.
Очаква ни поне 1 час битка. Simple Smile

# 2 207
  • София
Оф… дай сега, защото сме жени, да подкрепяме жени, които играят абсолютно недостойно в играта.
Апропо, доста е сексистко това. Даже малко дискриминативно звучи - да подкрепяме някого заради по̀ла.

Чакам с нетърпения  Пекин да я изхвърли Алекс....много противна жена.....кълбо комплекси е тая овцъ

Със сигурност по-малко комплекси от друга жена, която ползва епитети като ''овцъ''.

Съжалявам, но Пекин излиза герой, единствената жена за 7 години със силна психика, която не позволява на морланите манипулации на Алекс и други. Силвето миналата година не се справи срещу на Раду нападките. Може да не ви е приятна като жена и личност, но не можете да и отнемете от силата.

На мен дори не ми е фаворит, аз си харесвам Ръждавичка най-много, но страшно много ми се издигна последните няколко дни. И е абсолютно права, това не е Олимпиада или Световно по спорт а реалити предаване, където коалиции и хитрост са позволени, а и воляте не спира до колко можеш да тичаш.

За мен, най- тъжното от този сезон на Игри на Волята е виждайки как жени и то възрастни, говоят  срещу жените вътре в предаването..... само заради едно синеоко 26 годишно момче.

# 2 208
Чакам с нетърпения  Пекин да я изхвърли Алекс....много противна жена.....кълбо комплекси е тая овцъ

Със сигурност по-малко комплекси от друга жена, която ползва епитети като ''овцъ''.

Съжалявам, но Пекин излиза герой, единствената жена за 7 години със силна психика, която не позволява на морланите манипулации на Алекс и други. Силвето миналата година не се справи срещу на Раду нападките. Може да не ви е приятна като жена и личност, но не можете да и отнемете от силата.

На мен дори не ми е фаворит, аз си харесвам Ръждавичка най-много, но страшно много ми се издигна последните няколко дни. И е абсолютно права, това не е Олимпиада или Световно по спорт а реалити предаване, където коалиции и хитрост са позволени, а и воляте не спира до колко можеш да тичаш.

За мен, най- тъжното от този сезон на Игри на Волята е виждайки как жени и то възрастни, говоят  срещу жените вътре в предаването..... само заради едно синеоко 26 годишно момче.
Синеокото момче няма нищо общо!Толкова си и разбрала😂Просто  тази тип игра е долна,и не се харесва,но явно не за всички.Калин няма нищо общо,и с него и без него тези трите щяха да отнесат същия хейт.

# 2 209
От Алекс ми се повръща.
А на мен от трите блондита (те сами се нарекоха така) едната - нагла, другата -тъпа, третата-бездарна (освен задните части да си показва с извинение ) Във ФБ снимали Рада по бански как се кълчи и текста беше на автора колко добра била и способна. С какво?
Пекин съсипа и Сапунджиева. Ако втората (дето има някакъв мозък) не се беше подвела по нея , то съвсем друга игра щеше да има и хич не е зле на терен.

# 2 210
  • София
Траян не пие кафе?
Аз обожавам. Не мога без едно кафенце на ден. Simple Smile

# 2 211
Айде слушайте сега биографията на фикуса- утре на изпит🤓

# 2 212
Във връзка със сектата на Мишето,ако догодина се появят две жени като Пекин не си представям какво  ще става.
Тази година 13 от 19 жени са тренирали при нея и горе-долу всички се придържаха към мечтаната женска коалиция.
С привилегиите от продукцията все повече жени ще се ориентират да играят така+ще бъдат натиснати от Михаела и редакторите
П.С Започват да ни разказват трогателната история на Мирослав,май ни подготвят за нещо…..

# 2 213

Синеокото момче няма нищо общо!Толкова си и разбрала😂Просто  тази тип игра е долна,и не се харесва,но явно не за всички.Калин няма нищо общо,и с него и без него тези трите щяха да отнесат същия хейт.

Кое по-точно е долното на този тип игра? Това е реалити предаване, където ''този тип игра'' е насърчаван, те за това им правят психични профили, а не изцяло и само физически.

# 2 214
Айде, почнаха с личните истории на Мирослав... Няма надежда, хора!

Питахте за първите спойлери за Мирослав победител. Тук, в темата за спойлерите, активно започна да се пише за мирослав-победител на 8-9 октомври.

# 2 215
Според мен ако Алекс спечели и после има кастинг битка и той познае, и пак може да се вземе допълнителен играч от другото племе, той би взел Чикагото, защото знае че всеки друг от племето на Феномените иска да прати него. А Алекс си е приятел с него и иска да го запази в играта, за да възтържествува "справедливост".

# 2 216
  • София
Прожекторите светват. Насочват светлината към бъдещия победител. Разгръщане на образа с разказ за живота на победителя. Любовна история. Романтика, Сълзи. Очаквани аплаузи от зрителя. Но не би. Зрителят не харесва фикуси.

# 2 217
Забелязвам обаче от както Миро отиде при сините  се показва много повече на синхрони продуктово позициониране правят с него , абе наблягат си на него последно време

# 2 218
А бе хора кво ви става? Супер сухари сте станали. Ало хумора къде отиде? То пък човек да не се позабавлява малко. И какво като Чикагото си има козметика и се поддържа? Какъв е проблемът? Ми аз предпочитам такъв чист и спретнат мъж. Не да ми ходи с един и същи анцунг една седмица, да не се къпе с дни. Със съсухрена коса, гадна и мазна коса. И космясал и брадясал като примат. Айде няма нужда.

# 2 219
Айде почва се с избелването на  имиджа на Фикуса и какъв човек и живот имал той 😂🤦

Общи условия

Активация на акаунт