💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 445
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 190
Змията за да умре трябва да и се строши главата. Умира но не спира да плюе отрова

# 2 191
  • София
Много са долни трите кучета/кучки/лъвици...Продължават да плетат схеми и имат намерение да пречат... Те са на принципа" Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле"..😈

# 2 192
От Алекс ми се повръща.

# 2 193
  • София
Чикагото сигурно го карат редакторите или си обича славата, но с точно подобни приказки трудно ще се хареса на широката публика. За всичко друго да, но не и за тези козметични и разкрасителни дивотии. Simple Smile

# 2 194
Чакам с нетърпения  Пекин да я изхвърли Алекс....много противна жена.....кълбо комплекси е тая овцъ

# 2 195
Добре че е Чикагото да вкара малко смях, защото не се търпи вече от гадни подмятания и “женски” схемаджийки.

# 2 196
  • София
Няма шанс за Николета. Куха лейка си е.

Пекин ще я призная, че си разбира от работата и успешно продължава да манипулира момичетата. Но тя може да повлияе на хора с умствения капацитет на Николета и Радостина. При един интелигентен и уверен човек като Алекс, методите на Пекин не минават.

Мачкай, Алекс!

# 2 197
  • София
Николета обаче на финалната права устоя. Смени три пъти коалициите, но когато беше натисната остана вярна на Д-р Пекин и Радостина. Аз бях сигурен, че ще поддаде. Това е плюс за нея. Като си дала някаква дума си дръж на нея. Иначе олекваш, а другите трудно ще ти кажат браво, а по-скоро, че си наивна. Иначе според мен и тя и Радостина са добри момичета. Но Мишето, Д-р Пекин и редакторите ги облъчиха яко. Едва ли не са в някаква секта.

# 2 198
  • София
Дяволо, Николета беше напът да поддаде и да смени коалицията за n-ти път. Обаче Пекин я държи плътно до себе си и я надъхва с кухи фрази.

Алекс е прав, приличат на секта. Сектата на Михаела 😁

# 2 199
  • София
Да видим сега, прогнозирал съм:
1 Алекс или Николета, по-скоро Алекс
3. Д-р Пекин
4. Радостина
Тази елиминационна би трябвало да е една от най-изравнените и трудни за прогнозиране и анализиране този сезон. Simple Smile

Дано стане добра битка, че напоследък са кът.
От две седмици насам доста падна нивото на битките.

# 2 200
Чакам с нетърпения  Пекин да я изхвърли Алекс....много противна жена.....кълбо комплекси е тая овцъ

Със сигурност по-малко комплекси от друга жена, която ползва епитети като ''овцъ''.

Съжалявам, но Пекин излиза герой, единствената жена за 7 години със силна психика, която не позволява на морланите манипулации на Алекс и други. Силвето миналата година не се справи срещу на Раду нападките. Може да не ви е приятна като жена и личност, но не можете да и отнемете от силата.

На мен дори не ми е фаворит, аз си харесвам Ръждавичка най-много, но страшно много ми се издигна последните няколко дни. И е абсолютно права, това не е Олимпиада или Световно по спорт а реалити предаване, където коалиции и хитрост са позволени, а и воляте не спира до колко можеш да тичаш.

За мен, най- тъжното от този сезон на Игри на Волята е виждайки как жени и то възрастни, говоят  срещу жените вътре в предаването..... само заради едно синеоко 26 годишно момче.

# 2 201
Калин едвам чака да стане време за битката, за да остане малко сам. На човека му се спи, те го събудили, за да слуша гласа на Алекс. Satisfied

# 2 202
  • София
Калин ще се наспи сега. Очаквам дълга битка Grinning

# 2 203
Дами ,като пътувате нанякъде не си забравяйте маската с "ботокс ефекта" Joy

# 2 204
  • София
Имам съмнение, че Алекс ще отпадне. Той е на 50 години, тая жилетка ще го изцеди още в началото. Вероятно това е нещото, което ще спаси триглавата коалиция. И ако това стане леле майко, тия ще са убедени, че са победили. А че ще са победили не Алекс, а жилетка не е от значение. Да припомня, не съм фен на Алекс, дразни ме, че е като латерна и докато не си изкара парчето не млъква.

Общи условия

Активация на акаунт