💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 554
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Айде, почнаха с личните истории на Мирослав... Няма надежда, хора!

Питахте за първите спойлери за Мирослав победител. Тук, в темата за спойлерите, активно започна да се пише за мирослав-победител на 8-9 октомври.

Аз ще видя след като свърши всичко, но моята съвест е чиста. Пък някои нека си мислят каквото си искат.

Моят първи пост когато се усъмних, че се готви нещо
28 септември
https://bg-mam.ma/p/1816823/50263769
Аз съм си записал всичко:
Първите публикации из жълтите сайтове ги видях на 21.09, а после на 25-26 Септемрви вече беше се разпространило на поне 20 места във ФБ. После в началото на Октомври замлъкнаха за седмица две и след това вече "избухна"

Може, все тая.
Абсолютно нищо не съм знаел.
Това че вие се ровите за спойлери си е ваш проблем. И после си нагласяте мненията по спойлерите, а не по това което виждате. Ама то така и баба може.
Аз не се ровя.
И аз винаги си давам прогнози. За всичките 10 риалити формати които следя и така откакто се помня.
За всичките 7 сезона на Игри на волята
За Сървайвър сезоните
За сезоните на Фермата откакто гледам
За Островът на 100-те гривни
За Трейтърс
За Ергенът
За Един за друг
За Хелс Кичън
Никога нищичко не съм знаел и имам много голяма успеваемост.
И първите ми прогнози са много преди в темите да се разсмърди и намеква ама защо този или онзи.

А това, че вие не давате прогнози си е ваш проблем
Явно ви е страх да не познаете
На мен не ми пука дали познавам или не
Забавлявам се
Така тръпката ми е по-голяма

За 100-те Гривните спойлери нямаше
Познах там за Венци. Още от началото си го заплюх.
Е?

Има ли спойлери за Трейтърс? Съмнявам се.
Ще позная и там. Не всичко, но имам 3 от 6 попадения засега.

Айде със здраве

# 2 266
Някакси много ми беше нагласена цялата сценка с Миро и жена му.

# 2 267
  • Някъде там...
Е то си има такива режисирани сценки. Седнете сега тук и си говорете за еди какво си.

# 2 268
Направо ми се гади от тези изравнявания на силите. Да карат всички еднакво... Дано Алекс да има шанс, защото очевидно му тежи жилетката, за разлика от жените, които нямат тежести. Баси равенството...

# 2 269
  • София
Айде почна се сторилайна. Драма!

Ще повърна!

# 2 270
Алекс умря жалния не знам как може да завърши първи , а жилетката му е по - тежка от 20 кг за мене

# 2 271
Притеснявам се за Алекс. Дано не му стане нещо.

# 2 272
  • София
Дааам, ясно беше
Николета е една класа над Радостина и Д-р Пекин.
Просто Алекс е бавен, на 50 г. е все пак и явно тя ще спечели. Тюх, трябваше да си заложа на нея, не на Алекс.

Браво, Николетче! Simple Smile

# 2 273
Игра в центъра. Нищо не се знае още.

# 2 274
много е несправедливо...и този водещ хич не му помага на Алекс....водещия ми е супер анти....жалко започнах да губя надежда за Алекс,а ми се искаше да е победител днес с/у тия хиени..

# 2 275
Николета има късмет че Алекс е с тая глупава жилетка иначе я минаваше като куцо пиле домат 😄.Да не си мисли че геройство е направила

# 2 276
  • София
Няма добра техника на бутането Николета, останалото и е много добре. Simple Smile
Тя ще е първа вече на 100% е ясно.

Обаче Алекс много изостана. И вече е трети.

# 2 277
Няма ли да изравнят и годините?

# 2 278
Какво гарантира, че жилетката е 15 кг., а нарочно не са 17...

# 2 279
Супер гадно с тези жилетки. Да ги мерят на кантар преди да ги слагат на състезателите. Какво е това, може да са всякакви килограми. Настина на Алекс жилетката май е доста по-тежка.  Правят всичко трите патици да продължат. Ще е жалко за Калин, защото той изтегли Алекс и го насади при тези оси. Отделно остава сам с тези. Още при Иво казваше ,че не иска да е там, а Иво си признаваше, че не искал да се буди с тези. Представям си какво им е да стоят там, а отделно и да се бият заради тях. Тези са направо за филм на ужасите продуцентите да правят.

Общи условия

Активация на акаунт